blauwprint zandbaksessie

Zandbaksessie

Als ondernemer maak je vaak strategische beslissingen vanuit je hoofd. Terwijl je onderbewuste al weet welke kant je op mag gaan. Dit is ideaal voor jou als nieuwe wereld ondernemer, omdat jij al aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, gevoeliger en bewuster bent. Open staat voor de inzichten vanuit je onderbewustzijn. Een bedrijfsoptelling in de zandbak geeft dit heldere inzicht op persoonlijk en bedrijfsmatig vlak.

Er zijn verschillende manieren om met de zandbak te werken:

  • Ontdek je 8 kritische stemmen. Ze willen allemaal gezien en gehoord worden. Welke stem belemmert jou? Door het inzicht ga je hier bewuster mee om en herken je je patronen.
  • Systeemopstelligen. Als je je eigen familie systeem inziet, begrijp je waarom je doet wat je doet.
  • Bedrijfsopstelling dmv twee zandbakken. De situatie NU en van je dromen en verlangens voor jezelf privé en je bedrijf..

De Blauwprint zandbak sessie verruimt je blik en zorgt dat je onderbewustzijn zichtbaar wordt in de bak. Je plaatst miniaturen, zoals dieren, poppetjes en andere materialen in de bak. Deze hebben een symbolische betekenis.

We bekijken en bespreken wat er in beeld komt. We bespreken de stappen die je mag zetten om hetgeen wat in de bak staat te bereiken. Bewust en onbewust werken deze beelden door.

In podcast 255 vertel ik meer over de zandbaksessie.

Interesse?

Binnenkort is er weer een gezellige leerzame LIVE dag in Lelystad op met een kleine groep deelnemers vol met bijzondere inzichten inclusief vegetarische lunch.

Een bedrijfsopstelling in de zandbak  helpt je met focussen wat je echt wilt vanuit je onderbewuste. Helpt je met het maken van keuzes. Geeft overzicht in je situatie en wijst je de weg.
Je gaat naar huis met drie stappen voor je persoonlijke of ondernemersreis die je helpen om je doel/wens/verlangen te halen.

*Wil je de sessie 1 op 1 doen dan duurt deze 2 tot 2,5 uur.
Er zijn dan 4 diverse vormen wat we kunnen plaatsen en duiden in de bak.

  1. Zandbak nu en toekomst voor je bedrijf of persoonlijk
  2. Acht kritische stemmen in beeld brengen
  3. Familieopstellingen in de bak.
  4. Bedrijfsopstellingen in de bak

We bespreken welke op dat moment voor jou het meest belangrijk is om in beeld te komen.

* Groepssessies op locatie met teams bij bedrijven / netwerkbijeenkomsten / vriendinnenavond zijn op aanvraag

Zandbaksessie
Blauwprint Magazine

Blauwprint magazine

In het gratis Blauwprint magazine kun je meer lezen over wat ik hierboven verteld heb. Een verslag en foto’s van mij en het Nieuwe Wereld Ondernemers Event staan erin.
Je leest een voorbeeld van een Blauwprint zandbaksessie en hoe alles wordt geïnterpreteerd.
Het staat vol inspiratie, leuke weetjes, tips, informatie over het werken met de Blauwprint methodiek en nog veel meer.
Ik ben Blauwprintcoach en samen met andere coaches stellen we ons voor in dit magazine voor. Op deze manier heb je een leuk inkijkje wat Blauwprint® voor je kan betekenen.

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!