De kerstdagen zijn achter de rug. De 3e keer zonder mijn man. Deze kerstdagen voelde al iets lichter dan de afgelopen jaren maar het gemis blijft enorm. We hebben het fijn gehad met elkaar op onze manier. Zonder uitbundig eten of veel visite. Op de momenten dan we met zijn 3-en waren was het gezellig. Mijn dochter werkt in de horeca dus mocht werken. Het was voor nu precies goed.

En…………. vandaag is het volle maan. Petra Stam schrijft in haar artikel over deze maan het volgende: ‘Zowel Midwinter als de volle maan van 27 december zijn goede momenten om terug te kijken en daarna vooruit te kijken. Wat ga je niet meer op dezelfde manier doen? Welke ervaring(en) neem je mee en waarop ga je voortbouwen?

Deze eerste volle maan na Midwinter is de Maan van de Langste Nacht en heeft als thema ‘de deur naar een nieuw begin’. Welk nieuw begin wens jij? Het helpt dat Jupiter de Maan positief beïnvloedt, wat optimisme, enthousiasme en levenszin geeft. Bekijk een zaak in je leven die vastzit of stagneert. Neem even de tijd om te bedenken en voelen hoe je er weer beweging in krijgt. Geef vooral de visionair de ruimte! Maak een symbolische of realistische afbeelding van de positieve beweging of oplossing die eraan komt. Hang deze op, zet hem neer, zie het regelmatig voor je en… zet er ook een eerste stap naar! Zo beweeg je de energie positief en weef je mee aan jouw bestemming.’

Welk nieuw begin wens jij? Ik heb als nieuw begin het Pauwervrouwen magazine. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan en het is een magsich proces. En zoals vaker bij mij wordt het meer dan dat ik van te voren had bedacht. De artikelen zijn prachtig geworden. Ik kan echt geen artikelen laten vallen of inkorten. Dus vandaar dat het magazine niet 100 maar 120 pagina’s dik wordt. Je hebt dus echt waar voor je geld. Koop het nu voor 20 euro en je krijgt het rond 20 januari in je brievenbus.

Waar wil jij een positieve beweging in krijgen? Welke 1e stap wil jij zetten? Mocht je graag een online programma/cursus willen ontwikkelen op je eigen online platform en zoek je hierbij begeleiding? Weet dan dat ik op 5 februari weer ga starten met een nieuwe groep met de online training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer‘. Binnenkort vervalt de early bird. Als je dit jaar, in 2023, nog instapt is dat interessant voor je boekhouding voor dit boekjaar EN mag je direct instappen zodat je al een voorsprong hebt voordat we daadwerkelijk gaan starten. Neem contact met me op zodat je als je dit jaar nog instapt van mij naast de early bird nog een toffe kerstbonus krijgt!

Fijne dag,

PS: Pauwervrouwen Magazine

In janauri komt het Pauwervrouwen magazine uit. Het 120 pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten. Als bonus ontvang je GRATIS het online programma’Receiving the Day’ t.w.v. 55 euro. Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt. Direct bestellen via deze link.

PSPS: 8-daasge Workation in Marmaris, Turkije van 1 t/m 8 juni.Maak nu gebruik van de early bird prijs.– Een fotoshoot op de prachtigste plekken in Marmaris,- Een prachtige werkplek met technische support voor je website of online academie,- Mastermind sessies met andere deelnemers en Corine,- Een adem cirkel met Heleen Ytmsa,- Verbinding met collega ondernemers,- WelkomstpresentjeVoor de eerste 7 deelnemers VIP arrangement en extra;– 1-op-1 coachsessies met Corine zodat ze meedenkt met jouw bedrijf,- Toekomst voorspelling dmv de koffiedrap van je koffiekopje.Meer informatie vind je op deze pagina: https://corinevanzoelen.nl/workation/Voor vragen mail naar info@corinevanzoelen.nl

PSPSPS: 5 Februari 2024 start de training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’.In deze training leer ik je hoe je zelf een online programma/cursus ontwikkeld. Met marketing en strategie en je eigen online platform.Meer informatie vind je op: www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!