Van ondernemer naar online ondernemer

We starten op woensdag 18 september 13:00.

In 120 dagen, heb jij een andere ondernemersmindset, zie je online mogelijkheden en kansen. Is jouw winstgevende online programma gevuld zonder technisch gedoe EN verkocht aan jouw ideale klant.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ben jij een snelle beslisser?

Jouw persoonlijke kernwaarden

Mijn persoonlijke waarden zijn Vrijheid, Creativiteit en Verbinding. Dit vind je terug in mijn persoonlijke leven en mijn bedrijven.
Vrijheid dat ik bepaal wat, op welke manier en met wie ik dit doe.
Dit deed ik als hostess in het buitenland, als leerkracht op school, in de tijd dat ik mijn eigen yogastudio runde, toen er aan onze vrijheid getornd werd qua maatregelen en als business coach.
Creativiteit is belangrijk zodat ik mijn bedrijf kan runnen op mijn manier. Dat er altijd een creatieve oplossing voor een probleem of manier zodat iets wel kan.
Verbinding door middel van het netwerk van gelijkgestemden om me heen die ik gecreëerd heb en op hun beurt ook met elkaar samenwerken.

Wat zijn jouw kernwaarden?
Waarvoor ga jij door het vuur? herken je jezelf in die van mij?
Wil je ook die ander helpen? Met jouw kennis? Het liefst aan zoveel mogelijk mensen jouw boodschap overbrengen?
Op jouw voorwaarden, vanuit je eigen invulling, in volledige vrijheid?

Herkenbaar?

Ben jij ondernemer en herken je de volgende vragen en gedachten?

Ik zie in dat ik kansen laat liggen als ik nu niet de stap neem om online ondernemer te worden. Online is de toekomst en de toekomst is NU.

Ik wil meer klanten bereiken met mijn kennis ook buiten mijn regio. Ik ben toe aan een volgend niveau in het ondernemerschap.

Ik wil locatie onafhankelijk coachen en lesgeven, maar waar begin ik?

Ik wil een online programma ontwikkelen zodat ik dit jaren later nog kan verkopen en passief inkomen genereer zodat het me geen tijd en energie meer kost.

Ik heb grootste dromen en wil het roer omgooien. Ik wil meer werken vanuit mijn hart en kernwaarden.

De jas die ik nu aanheb past niet meer, ik ben toe aan een nieuw niveau in mijn ondernemerschap.

Ik voel dat ik mijn missie in de wereld mag zetten en op deze manier meer mensen bereik.

Er is een maximum aan aantal klanten tijdens mijn lessen, workshops en coaching sessies. Mijn agenda is vol qua declarabele uren. Er is hierdoor een maximum aan mijn inkomen. Hoe kom ik boven dit inkomensplafond?
Ik wil graag een online programma ontwikkelen. Maar waarover en wat maakt mij uniek?
Er zijn al zoveel gratis video’s op YouTube en waarom zou iemand betalen voor mijn video’s?

Ik weet veel maar ben niet technisch en begrijp niets van computers. Dat kan ik nooit qua online techniek.

De balans tussen mijn werk en privé is zoek, ik heb geen tijd voor leuke dingen, ik wil mijn passie weer hervinden.

Ik wil mijn omzet laten groeien maar i.v.m gebrek aan  ruimte, energie en tijd lukt het niet om extra klanten aan te nemen.

Ik besef door de situatie in de wereld nu nog meer dat ik persoonlijk en in mijn bedrijf flexibel en creatief moet zijn en meebeweeg in wat zich qua mogelijkheden aandient.
Ik wil leiderschap nemen over mijn eigen bedrijf en niet afhankelijk zijn van maatregelen die me opgelegd worden.

Is mijn bedrijf ook geschikt is voor het online ondernemerschap? Mijn overtuiging is namelijk dat het in mijn branche niet werkt.

Ik wil mijn kennis niet alleen voor mezelf houden maar delen met anderen. Ook als ik er later niet meer ben blijft mijn kennis voortbestaan in mijn nalatenschap.

 

Laat deze gedachten los

‘Wie zit er op mij te wachten?’
Er zit wel degelijk iemand op jou te wachten. Ze weten alleen niet dat je bestaat en deze kennis hebt om hen te helpen. Als jij je verstopt en niet zichtbaar bent op de plekken waar jouw toekomstige klant zich bevindt blijven zij zoeken naar een oplossing voor hun probleem of klacht en jij kan ze zo helpen. Je bent het verplicht aan je toekomstige klant om jezelf te laten zien.

‘Hoe zorg je ik dat ik onderscheidend ben?
In de online training ga je eerst met je zelf aan de slag qua persoonlijke ontwikkeling zodat je ontdekt waarom je doet wat je doet. Welke stappen je hebt gezet in je leven, welke opleidingen je hebt gedaan, waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt. Dit geeft je zoveel inzicht in jezelf en je handelen. Dit is meer dan alleen een ondernemerstraining. Het is ook een persoonlijke ontwikkelingsreis.

‘Hoe kan ik mezelf neerzetten in de online ondernemerswereld?’
In deze training leer je hoe je jezelf gaat positioneren in alle mogelijkheden die de online ondernemerswereld biedt.

‘Waar kan ik een online programma over maken?’
Doormiddel van de vragen in de e-books, video’s en tijdens de coachcalls weet je waar ook jij een online programma over kan maken.

‘Hoe doe ik dit qua techniek, want dat kan ik niet?’
Naast de coaching en uitleg over de opbouw en inhoud van je programma, krijg je ook je EIGEN ONLINE PLATFORM/LEEROMGEVING en je salespagina. Dit is heel eenvoudig, een kind kan de was doen. Je vult je platform met jouw kennis. Tevens is er technisch support. We begeleiden je stap voor stap met het invullen van je eigen online platform. Heb je vragen? Alles staat uitgelegd in een videodatabase, er zijn wekelijkse technische vragenuurtjes, er is een groep waar je 24/7 vragen kan stellen en in het 2e pakket vind je twee technische samenwerkdagen.

‘Ik ben niet goed in verkoop en heb geen kennis van sales en marketing.’
Verander je mindset over marketing. De tijd van gladde praatjes is voorbij. We leven in een tijd dat mensen connectie maken vanuit hun hart en voelen of datgene wat jij te bieden hebt bij hun past ja of nee. Als je praat over hetgeen wat je het liefste doet en je deelt je kennis met de juiste intentie dan is dat de marketing van het hart.

‘Waar vind ik klanten?’
In deze training leer je waar je jouw toekomstige klant vindt, hoe je zorgt dat je mailinglijst groeit en je extra volgers krijgt op social media.
‘Ik heb nog geen mensen op mijn mailinglijst of volgers op social media. Waar moet ik beginnen? Welke stappen moet ik zetten?’
In de training begeleiden we je stap voor stap op jouw pad. Iedereen op zijn eigen unieke manier in het ondernemerschap. Uiteraard hebben we stappenplannen, afvinklijstjes, een lanceerplan.

‘Ben ik niet te oud om online te ondernemen?’
De oudste deelneemsters is geboren in 1959 en zij heeft een prachtig online programma ontwikkeld.

‘Het online ondernemen is nieuw voor me en zo overweldigend.’
Ik begeleid je stap voor stap in je online ondernemersavontuur. Doordat ik me al sinds 2015 in de online wereld begeef weet ik van de hoed en de rand.

‘Hoe bepaal ik de prijs voor een online programma?’
In de online training behandelen we ook de prijs voor jouw online programma. Dit is de reden dat moneymindset, zelfvertrouwen en eigenwaarde ook zo belangrijk is in de training. Wat vind je jezelf waard om te vragen?

‘Ik kan dat nooit alleen. Ik heb een stok achter de deur nodig.’
Je zoekt een buddy in de groep waar je mee afspreekt zodat je elkaar scherp houdt. En dit is ook de reden dat we in drie maanden iedere week online samenkomen en je al je vragen kan stellen. In totaal 18 coach calls. De kracht van de groep en Corine zijn jouw symbolische stok. Tevens komen we samen bij een live samenkomst dag om te vieren dat je programma staat en verkocht is. 

Zoals je ziet zijn dit allemaal gedachten die je klein houden, op jouw vertrouwde plek, ver weg bij jouw verlangen, jouw droomleven.

Als ik mezelf klein had gehouden dan gaf ik nu nog steeds les in mijn yogastudio in Lelystad. Veilig in mijn eigen woonplaats.

Ik begeleid nu ondernemers in België, Frankrijk, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zwitserland, Duitsland, Portugal, Tanzania, Australië en Maleisië. Dit is het voordeel van online werken. Je bereikt iedereen over de hele wereld!

Je hebt niet te maken met landgrenzen of maatregelen die opgelegd worden. Je bedrijf blijft omzet genereren op jouw voorwaarden.  Online is een onderdeel van de nieuwe wereld.

Verlang je naar

Meer vrijheid en toch omzet genereren
Rondtrekken met een camper en ondertussen passief inkomen ontvangen
Wonen in het buitenland en genieten van je vrijheid en moeitelozer geld verdienen
Omzet genereren ook tijdens opgelegde beperkende maatregelen

Verbinden met collega ondernemers in een warm netwerk van gelijkgestemden, andersdenkende ondernemers

Je eigen online programma/platform als extra inkomstenbron
Meer mensen inspireren met je wijsheid en je kennis delen
Geen gedoe met techniek. Het is met onze hulp een piece of cake
Zelfvoorzienend leven met je eigen groentetuin en kippen en ondertussen loopt je bedrijf door

Ondernemen op jouw unieke manier ipv standaardlijstjes zoals het “moet”en dit omzetten naar een schaalbaar verdienmodel

Wat heb ik te bieden?

In deze online training leer ik je hoe je jouw kennis omzet in een online programma, je plek claimt in de online wereld en zorgt dat je gezien wordt als expert. Er is tijdens de training veel persoonlijk contact mij en mijn team en je krijgt snel antwoord op eventuele vragen.

Je ontvangt je eigen online platform waar je zoveel programma’s / cursussen op plaatst als je zelf wilt. Tevens is er technisch support. Ze helpt je met het technische gedeelte om te zorgen dat het ook daadwerkelijk staat binnen drie maanden.

Je leert

 • De kennis die je hebt delen door hier een onlineprogramma van te ontwikkelen, invult op jouw platform en verkoopt
 • perfectionisme los te laten
 • om een klein programma te ontwikkelen en daarna uitbouwt
 • dat je onderscheidend bent en blijft van je concullega’s
 • dat je daardoor de klanten aantrekt die met jouw boodschap resoneren
 • hoe je een mailinglijst opbouwt
 • hoe je zichtbaar bent voor je ideale online klant
 • jezelf op waarde in te schatten en de juiste prijs te vragen voor je online programma,
 • marketing en strategie in te zetten op jouw manier wat hoort bij jou als persoon en ondernemer
 • hoe je een passief inkomen opbouwt,
 • hoe je nieuwe (online) klanten aantrekt,
 • hoe je eenvoudig techniek kan inzetten, van diverse online tools, om je te ondersteunen in je bedrijf, zonder enige verstand van techniek
 • hoe je werkt aan je money mindset van tekort naar overvloed
 • om je eigen pad te kiezen ipv zoals het hoort.  Jouw kennis en zienswijze maakt je bedrijf juist zo uniek.
 • wat er mogelijk is online en wat de voor- en nadelen zijn.

If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

Wat gaan we doen?

Er zijn 3 pakketten.
Het 1e pakket is volledig DIY.
Het 2e pakket met 3 maanden begeleiding.
Het 3e pakket is een VIP pakket.

In de training leer ik je hoe je zelf een online programma/cursus ontwikkelt vanuit jouw vakgebied.
Of je nu coach, yogadocent, masseur, bakker, verpleegster, restauranteigenaar of kapper bent, vanuit ieder beroep is het mogelijk om een online verdienmodel in te zetten naast je bedrijf.
In deze wereld waarin vele dingen onzeker zijn is het heerlijk om een online verdienmodel ernaast te hebben. Als je eenmaal ervaart hoe fijn dit is ga je misschien wel helemaal over naar online.

Als jouw overtuiging is dat het niet mogelijk is in jouw vakgebied. Leer ik je dat het juist wel mogelijk is.
Ik ben sinds 2015 online ondernemer en heb al vele online programma’s/trajecten gemaakt en voorbij zien komen:

 • Een kindercoach die leert hoe je tekeningen kan ontleden van je kind.
 • Een restaurant eigenaar die een online wijnproeverij organiseert met kennis en muziek Playlist van de wijnstreek.
 • Een Spaans docent die Spaanse les geeft.
 • Een masseur die je leert hoe je iemand een hoofdmassage geeft.
 • Een vrouwencoach die vrouwelijke docenten helpt om beter in hun vel te zitten zodat ze meer connectie hebben met zichzelf en hun leerlingen.
 • Een astrologe die een tarotcursus, astrologiecursus en een maancursus heeft ontwikkeld.

Alles is mogelijk online, ook voor jou en je bedrijf.
Zelfs als je nog geen bedrijf hebt maar met het idee speelt om iets voor jezelf te beginnen.

Tevens is een online programma ook een stuk nalatenschap van jouw kennis die je achterlaat en wat niet verloren mag gaan.

In deze training begeleid ik je met:

In het 1e pakket ga je onderzoeken en ontwikkelen van je programma, we helpen je met de techniek en de nieuwste plug-ins. En ik help je met de strategie, marketing en verkoop.

Direct toegang tot alle lessen met vele lesvideo’s met ondertiteling, transcripts en audio’s van de video. Theorieboeken en praktijkboeken. Dus voor ieder wat wils. Want iedereen leert op zijn/haar eigen unieke manier. Alle lessen gaan direct open. Je doorloopt de training je eigen tijd, tempo en met jouw manier van leren. Of je nu van voor naar achteren, van achteren naar voren of waar je op dat moment behoefte aan hebt wilt bekijken.
Een voorbeeld lanceerplan met diverse opties, overzicht van diverse online tools en hoe te gebruiken in een handig excel bestand.

Hoe je jouw eigen online platform/leeromgeving inclusief de nieuwste plug-ins vult met jouw content. Zodat je er zoveel programma’s op kan zetten als jezelf wilt. Dit d.m.v technische uitlegvideo’s, 24/7 mogelijkheid tot vragen stellen in de groep, wekelijkse technische vragenuurtjes.

In het 2e pakket zit alles van het 1e pakket en heb je EXTRA  een 3 -maandse mastermind. Met in totaal 18 live online coachcalls. Er komt een opname voor degene die er niet live bij zijn. Tijdens de coachcalls behandel ik de vragen waar je tegen aan loopt. We starten op woensdag 18 septemberi om 13:00. Je hebt direct toegang tot alle lessen. Zo bepaal je zelf welke les je als eerste wilt bekijken. Iedere maandag komen we online samen zodat je iedere week incheckt bij de groep, vragen stelt over het geen waar je op dat moment in je transformatie behoefte aan hebt. De kracht van de groep en de verbinding is zo fijn en fantastisch voor je netwerk. Ook krijg je een buddy in de groep waar je mee afspreekt zodat je elkaar scherp houdt.

Door deze extra mastermind met live coachcalls zijn je mede collega-ondernemers en ik jouw stok achter de deur en maak je snelle en grote stappen in je proces en is er meer commitment om te zorgen dat je ook echt een winstgevend programma hebt staan binnen 3 maanden.

We sluiten af met een feestelijke live dag op donderdag 19 december waarin we vieren dat je programma staat en verkocht is.

In het 3e pakket zit alles van het 2e pakket en zijn er ook EXTRA  drie  1-op-1 coachcalls, een VIP dag, vijf uur technische ondersteuning, een Human Design reading, koppeling mailsysteem, koppeling betalingssyteem en persoonlijk mailcontact.

De inhoud van de online ondernemerstraining

Onderzoeken en ontwikkelen

Ontwikkel een positieve ondernemers mindset

Je leert afstemmen op je dag.
Werken aan een positieve mindset.
Krijgt vertrouwen in jezelf en je bedrijf.
Wordt zelfverzekerder.
Gaat je ideale leven vormgeven.
Maakt een commitment met jezelf.

Het DNA van je online bedrijf

Wat maakt jou uniek?
Ontdek je zielsmissie, visie, je WHY en je kernwaarden.

Jouw ideale onlineklant

Je duikt in het leven van je ideale online klant.
Je krijgt hierdoor helderheid in je doelgroep.
Je doet marktonderzoek

 

Je mailinglijst opbouwen

Uitleg van diverse mailingsystemen.
Hulp bij het laten groeien van je mailinglijst.
Uitleg AVG .

Het ontwikkelen van een weggever

Uitleg van diverse mogelijkheden voor een weggever.
Het ontwikkelen van een weggever.

Diverse programma mogelijkheden

Uitleg van diverse vormen van online programma’s/cursussen en trajecten.
Een schaalbaar programma vormgeven en opbouwen. Dit kan helemaal online of d.m.v. een combinatie online met live momenten.

Marketing, strategie en verkopen

Het lanceerplan

Een voorbeeld lanceerplan.
Je leert diverse manieren om te lanceren op jouw unieke manier.

De perfecte prijs bepalen

Werken aan je moneymindset.
Inzien wat je waard bent.
Een goede prijs bepalen voor jezelf en je programma.

De naam voor je programma bepalen

Perfecte goed verkoopbare naam kiezen voor je onlineprogramma.

Leer een winstgevende salespagina schrijven

Opbouw en schrijven van goede winstgevende teksten voor een winstgevende salespagina.

Je ontvangt een gepersonaliseerde template van een salespagina in jouw huisstijl kleuren en met jouw lettertype. Je vult deze template met jouw teksten en foto’s en op deze manier is je salespagina binnen een mum van tijd klaar.

Social media, marketing en strategie

Je leert de rode draad van je verhaal om te zetten naar uitingen voor je social media kanalen.

Je strategie bepalen.

Je programma vullen en runnen

Vormgeven van je programma

Je leert het script schrijven van je programma zodat je helder hebt in welke vorm je je programma wilt hebben.

Video en audio

Je leert hoe je overkomt op video. Video’s maken en bewerken. Tevens krijg je uitleg hoe je audio’s in je online programma plaatst.

Vul je academie en technisch support

Je ontvangt een gepersonaliseerde template van je  salespagina in jouw huisstijlkleuren en lettertypes.

Je ontvangt jouw online academie / platform met de juiste plug-ins. Je leert hoe je de content van je programma plaats in je academie.

Je krijgt technische support om je programma te vullen en te fine-tunen. Dit d.m.v. video uitleg, 24/7 vragenstellen in de groep, wekelijkse technische vragenuurtjes e in pakket 2 zitten twee technische livedagen.

Je programma runnen

Je hebt je programma verkocht en leert alles wat je nodig hebt om een programma te runnen.

Reflecteren

Terugblikken op je transformatie proces naar online ondernemer en vooruitkijken en fine tunen van je programma voor een 2e ronde. Of het ontwikkelen van een nieuw programma.

Je leert hoe je goede testimonials ontvangt door de juiste vragen te stellen aan je “oud” klanten. Hoe je je pagina ‘social proof’ maakt.

En wat de juiste stappen zijn na een lancering.

 

Jouw investering

1e pakket
DIY

3499

Direct zelfstandig starten met de training

Online ondernemerstraining met uitleg over het ontdekken, ontwikkelen, verkopen en bouwen van een online programma / cursus voor de juiste doelgroep, met de juiste marketing en strategie die bij jou past en hoe je het verkoopt á 2499
Levenslang* toegang tot de training.

Je eigen online academie/platform EN salespagina inclusief de nieuwste plugins met uitleg video’s hoe je deze vult á 1297

Technische video bibliotheek á 499

Met technische support onbetaalbaar 

Voor vragen of termijnbetalingen mail naar info@corinevanzoelen.nl

MEEST GEKOZEN

2e pakket
DIY en begeleiding

3849
t/m 15 augustus
Early birdprijs augustus 3499

Direct zelfstandig starten met de training. Samen met de groep start je vanaf 18 september.

Online ondernemerstraining met uitleg over het ontdekken, ontwikkelen, verkopen en bouwen van een online programma / cursus voor de juiste doelgroep, met de juiste marketing en strategie die bij jou past en hoe je het verkoopt á 2499
Levenslang* toegang tot de training.

Je eigen online academie/platform EN salespagina inclusief de nieuwste plugins met uitleg video’s hoe je deze vult á 1297

Technische video bibliotheek á 499

Met technische support onbetaalbaar 

3 maanden coaching met 18 live online coachcalls als extra stok achter de deur en een livedag op locatie á  1499

Voor vragen of termijnbetalingen mail naar info@corinevanzoelen.nl

3e pakket
VIP

5999
t/m 15 augustus Early bird prijs 5799

Alles wat in het 2e pakket zit

VIP dag 1 op 1 met Corine á 1499

3 één-op-één coachcalls á 499

5 uur technische ondersteuning á 349

Een Human Design reading á  149

Koppeling mailsysteem aan je online academie á  129

Koppeling betalingssysteem aan je online academie á  129

Persoonlijk mail contact met Corine voor al je vragen. Onbetaalbaar.

Voor vragen of termijnbetalingen mail naar info@corinevanzoelen.nl

Ontvang GRATIS extra bonus programma’s twv 1.373 als je instapt voor 1 september !

Afstemchallenge programma (online programma over jouw design vanuit de Human Design) twv 99
Receiving the day programma (online programma over het implementeren van een ochtendritueel en mindset) twv 55
Geef winstgevende webinars programma (online programma over verkopen via webinars) twv 149
Challenge programma (online programma over hoe je een challenge organiseert en runt) twv 149
Tell your story programma (online programma over Storytelling ) twv 149
Social media programma (online programma over social media en marketing. Tevens uitleg over Facebook, Instagram en LinkedIN) twv 199
Balans werk en privé programma (online programma voor meer balans in je leven) twv 149
Een videodatabase vol met technische videotutorials zodat jij weet hoe alles werkt. Minimaal 40 video’s. Deze zijn mega waardevol voor jou als online ondernemer t.w.v. 297.
Bijdrage voor een goed doel. Ik heb mijn hart verpand aan Turkije. Mijn hond Raya heb ik bij “Pets of Turkye” gehaald.  Een schat van een beest en aangezien deze instantie zulk goed werk doet steun ik hen graag met een bijdrage namens alle deelnemers van de training.

Bonusles over Manifesteren van Ira Nagel. Ira heeft haar bedrijf in Bosnïe gemanifesteerd en geeft je een eenvoudig toe te passen tip t.w.v. 49.

Bonusles over Huisstijl en beeldmerk van Susanne Dekker. Susanne heeft mijn Pauwervrouwen carddeck ontworpen, en geeft je tips mbt de huisstijl kleuren voor jouw bedrijf t.w.v. 39.

Bonusles over 7 beinvloedingstechnieken van Cialdini  t.w.v. 39.

Data van de live momenten

1e pakket:
Dit is DIY en er zijn geen live coachcalls.

2e pakket 
Ik vind verbinding met de groep belangrijk en deel graag mijn creatieve brein met je. Vandaar dat ik live online coachcalls heb gepland voor meer persoonlijke begeleiding.

Dit doe ik door middel van een 3-maandse  mastermind d.m.v 18 extra live online coachcalls. Fijn als je hierbij aanwezig bent, maar mocht het niet lukken dan bekijk je de opname na afloop.

De 18 live online coachcalls vinden wekelijks plaats op maandag van 13.00 – 14.00 uur en in twee pauwerweken:

De 18 online coachcalls zijn de tussen 13.00 – 14.00 uur op de volgende dagen

woensdag 18 september
vrijdag 20 september
maandag 23 september
woensdag 25 september
maandag 30 september

woensdag 2 oktober
maandag 7 oktober
maandag 14 oktober
maandag 21 oktober
Ivm Herfstvakantie geen coachcall

maandag 4 november
maandag 11 november
maandag 18 november
maandag 25 november
woensdag 27 november
vrijdag 29 november

maandag 2 december
maandag 9 december
maandag 16 december 

Op donderdag 19 december van 10.00 – 16.00 uur is de afsluitende livedag in Lelystad.

3e pakket
De VIP dag en drie 1-op-1 coachcalls zijn in overleg.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. 

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Sinds 2020 zijn mijn ogen geopend en zie ik wat er speelt op het grote wereld toneel. Ik wil niet vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik events, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind wellicht interessant voor jou.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Reviews over deze online training

Bekijk en lees meer reviews via onderstaande button

Het Resultaat

Deze ondernemerstraining leert je hoe je een online programma ontwikkelt, zodat je een extra online verdienmodel hebt. Hiermee wordt je bereik groter. Internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij en op deze manier bereik je heel eenvoudig klanten over de hele wereld en niet alleen in je eigen regio. Je hebt je missie, visie en doelen helder. Je krijgt een online ondernemers mindset en denkt in mogelijkheden en nieuwe kansen. Ik begeleid je qua opbouw en invulling van je online programma en tevens krijg je hulp met de techniek. Je krijgt je eigen online academie en salespagina met bijbehorende plug-ins. Zodat je de kneepjes van het online ondernemen onder de knie krijgt.

Over 5 tot 10 jaar

Als je over 5- 10 jaar realiseert dat je leven en je bedrijf positief is veranderd door mee te doen aan deze training, zou je hem dan aanschaffen? Als je nu niet instapt zou je dan spijt krijgen over 5- 10 jaar? Hoe lang wil je dit al? Hoe lang twijfel je al? Wat gun jij jezelf, je gezin en je bedrijf? Wat mag jouw levenswerk worden? Denk je, “ik doe het wel alleen”? Als het tot nu toe nog niet is gelukt. Gaat het dan lukken zonder hulp?
Ik had echt hulp nodig en ik ben blij dat ik in 2015 in mezelf heb geïnvesteerd, hulp heb ingeschakeld en mezelf dit cadeau heb gedaan. Die investering had ik al direct dubbel en dwars terug verdient. Het heeft me zoveel gebracht. Voor mezelf, mijn gezin en mijn bedrijf.
Bouw aan je eigen virtuele vastgoed. Jouw levenswerk! Wees trots op jezelf en jouw bedrijf. Zorg dat je jouw kennis en ervaring gaat vastleggen in een online programma. Voor jezelf en voor je toekomstige klanten. Zodat je je kennis kan blijven verspreiden.

Als je doet wat je deed dan krijg je wat je altijd kreeg

Vraag en antwoord

Is deze training iets voor mij?

Deze training is voor jou als jij:
– Een bewuste, andersdenkende ondernemer bent die voelt dat het anders mag in het ondernemerschap.
– Die gevoelig is en aanvoelt als er iets niet klopt.
– Vanuit passie werkt.
– Een boodschap hebt die je wilt delen met anderen.
Meer vrijheid en tijd voor jezelf en je dierbaren wilt.
– Zodat jij kan werken hoe, waar en wanneer jij wilt zonder beperkingen die anderen opleggen.

Wat kan ik allemaal met deze training?

Je leert hoe je je eigen online programma/cursus ontwikkeld. Als je eenmaal het klappen van de zweep weet dan is het heel eenvoudig om een nieuw programma te ontwikkelen.
Je leer meer over persoonlijke ontwikkeling.
Je leert anders denken als ondernemer. Ziet allerlei mogelijkheden.
Je gaat je eigen online academie, die opgeleverd wordt in jouw huisstijlkleuren en lettertypes, vullen met jouw content.
Je gaat ervaren wat de kracht is van online ondernemen vanuit jezelf.
Je ziet in dat er veel mogelijk is. Zoals een online dienst, online coaching, online lessen, lanceren en promotie.

Waarom moet ik nu starten?

Omdat hoe eerder je kennis maakt met het online ondernemerschap des te eerder creëer je omzet en omarm je deze manier van ondernemen en het passieve inkomen.

Hoeveel tijd gaat de training mij kosten?

Je hebt levenslang* toegang tot deze training.  Hoeveel tijd je zelf besteedt aan de training is aan jou. Blokkeer tijd in je agenda om te werken AAN je online bedrijf en je online programma. Hoe meer tijd je besteedt, aan het ontwikkelen van dit extra online verdienmodel hoe sneller je gaat qua bouwen en lanceren. 

In pakket 2 heb je een extra mastermind van 3 maanden als extra stok achter de deur.
Iedere maandag is er een coachcall, af en toe een week met extra coachcalls om in te checken en  je vragen te stellen. We hebben een live dag met de groep aan het einde van deze 3 maanden.

Hoe lang duurt de online training?

Je hebt lifetime* toegang tot de online training.
De coachcalls zijn super waardevol om direct antwoord te krijgen op je vragen en elkaar te stimuleren en is een stok achter de deur.
We starten op 18 september en de coachcalls van pakket 2 en 3 zijn t/m 19 december.
Er is een live dag, 19 december om te vieren dat je je programma af hebt en verkocht is.

Je academie en salespagina template worden aangeleverd binnen deze 3 maanden.
Je bent zelf verantwoordelijk om je domeinnamen en huisstijl kleuren op tijd aan te leveren. Het is aan jou wanneer je de tijd neemt om deze te vullen met jouw programma onderdelen adhv de video’s van de videodatabase. Indien je niet alles op tijd aanlevert zodat wij op de tijd de template kunnen opleveren binnen de 3 maanden en het wordt later dan de afgesproken termijn zijn we genoodzaakt om 497 euro in rekening te brengen.

Je hebt levenslang* toegang tot de academie van Corine van Zoelen. De online training bevat alle tools d.m.v. video’s en e-books. En de communities voor je vragen.
Na drie maanden staat je online programma en als je hier langer de tijd voor wilt nemen dan is dit mogelijk want je blijft toegang houden tot de training.

De academie is opgeleverd binnen die drie maanden. Aan jou hoe lang je erover doet om deze te vullen. Je hebt dan onder de knie hoe je een programma maakt en kan dan met alle kennis meer programma’s maken. Het stopt niet.  Jij en je online bedrijf blijven in ontwikkeling.  Ik blijf me zelf ook ontwikkelen en daarom zal de training ook met me meegroeien en in prijs stijgen. Daar blijf je profijt van houden. 🙂

*lifetime betekent zolang de diverse online tools Facebook, WordPress etc bestaan.   

Ik weet nog niet waarover ik een online programma wil maken, kan ik toch meedoen?

Tijdens de online training gaan we door middel van video’s, e-books en audio’s met geleide visualisaties kijken naar je missie, je why en je kernwaarden. Door dit te onderzoeken bij jezelf voel je wat jij hier te doen hebt en waarom je bepaalde banen en levenservaringen hebt gehad. Hierdoor sta je steviger en is het mogelijk om  anderen hiermee te helpen en te begeleiden. Dit ga je omzetten in een online programma. Je leert hoe je van een idee een online programma opbouwt, de strategie, marketing, schrijven van een salespagina, jouw manier van verkopen et cetera.

Hoe ziet de training eruit?

Het 1e pakket, de online training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’ heb ik uitgeschreven op deze pagina en bevat diverse online werkvormen.

Het 2e Pakket heeft naast het 1e pakket extra  18 coachcalls en een live dag

Het 3e pakket  bevat alles van pakket 2 en extra een VIP dag, drie 1-op-1 caochcalls, 5 uur technisch support en koppeling mailing- en betalingssysteem.

Zit de online academie/leeromgeving echt in deze prijs?

Ja, het framework van jouw online academie zit in dit bedrag. Het kost technische kennis om het allemaal zelf te doen, en deze tijd wil je liever besteden aan het uitwerken qua inhoud van je programma.
LET OP, je hoeft dus NIET van scratch af aan te bouwen, je bent geen websitebouwer.

Je krijgt een invulbare, gepersonaliseerde template in jouw huisstijlkleuren en lettertypes voor de salespagina. Je zorgt voor een eigen URL domeinnaam en krijgt een DIY online academie frame in jouw bedrijfskleuren en lettertypes en leert via een videodatabase en hoe je deze kunt vullen met jouw video’s, audio’s, e-books etc.
Heb je technische vragen dan kun je deze stellen tijdens de technische vragenuurtjes of 24/7 in de besloten community.

Ter vergelijking:
Als je dit zou uitbesteden dan is het net als het bouwen van een website en kost het gemiddeld tussen de 2000 en 2500 Euro.
Als je het via een maandelijks abonnement op een extern platform zou zetten dan ben je vaak tussen de 75 en 150 euro per maand kwijt, totaal 900 – 1800 per jaar. Deze komen dan ieder jaar weer terug. Dit is dan alleen het platform. Zonder uitleg van opbouw programma ,marketing en strategie.

Vandaar dat deze training een uniek totaal aanbod is en goedkoop in vergelijking met andere trainingen en platforms.

Waarom zou ik voor deze training EN Corine kiezen?

Als je voor deze training en voor mij, Corine, kiest krijg je:

Ook echt Corine, kent ze je bij naam en ben je geen nummer en één van de velen.

Tap je in op haar tomeloze energie en originele ideeën.

Leer je ondernemen vanuit je onderbewustzijn, jouw eigen persoonlijkheid, design (Human Design) en kracht.

Krijg je een uitgebreide online training waar alle informatie inzit dmv video’s met ondertiteling, audio’s, transcripten en e-books, die je nodig hebt om zelf een online programma te ontwikkelen, verkopen en runnen.

Heb je direct toegang tot alle modules van de online training, een voorbeeld lanceerplan met diverse opties, overzicht van diverse online tools en hoe te gebruiken in een handig excel bestand en de DIY academie met video’s hoe je je eigen online platform vult met jouw content.

Verbinden met een kleine groep gelijkgestemde, bewuste, andersdenkende collega ondernemers die elkaar helpen en supporten.

Persoonlijke begeleiding door de wekelijkse coachcalls van Corine. Ben je er niet live bij dan ontvang je de opname.

De juiste plug-ins voor je salespagina en online academie.

Een online academie, jouw eigen online platform / leeromgeving, in jouw huisstijlkleuren en lettertypes die je alleen maar hoeft te vullen met jouw content zoals video’s, audio’s en e-books.

Geen technisch gedoe. Er is technisch support op verschillende manieren zoals een database met video uitleg, wekelijkse technische vragenuurtjes, 24/7 mogelijkheid tot vragen stellen in de groep en in het 2e pakket zitten ook nog twee technische live dagen.

Een gezellige live dag op kantoor om te vieren dat je programma/cursus staat in 90 dagen.

Andere betaalmiddel dan de Euro?

Mocht het zijn dat je wilt betalen met een andere valuta dan dan Euro dan is dit mogelijk in Florijn, Ura, Watermunt, Bitcoin en Ethereum.

Ik vind het een pittig bedrag.

Dat klopt, maar het is een investering in jezelf. Je hebt al veel geld geïnvesteerd om kennis te vergaren over je vakgebied. Nu is het tijd om dit te investeren in jezelf, zodat je jezelf laat zien en je genoeg deelnemers krijgt om je kennis aan over te dragen. Zodat je genoeg inkomsten genereert. Als online ondernemer ga je jezelf serieus nemen en je bedrijf gaat verder groeien. Vraag jezelf af wat het je gaat kosten als je doorgaat zoals je nu bezig bent.

Kan ik de training ook in termijnen betalen?

Ja, dit kan in overleg.
De betaling bestaat dan uit twee termijnen of zes termijnen.

 • Early bird In 2 termijnen van 1799.
  Nu direct de 1e termijn en drie maanden later betaal je de 2e termijn.
 • Early bird In 6 termijnen van 619.
  Nu direct de 1e termijn en de daarop volgende vijf maanden de resterende termijnen.
 • Het 2e en 3e pakket hebben ook termijnbedragen. Deze zijn na telefonisch overleg met Corine.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Zit de salespagina er echt in?

Ja, dit maakt het ook zo uniek. Je krijgt de begeleiding met het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van je programma met behulp van mij. Je krijgt een template van een salespagina in jouw huisstijlkleuren en lettertypes en deze vul je met alle informatie die je hebt uitgeschreven in de eerdere modules.

LET OP, je hoeft dus NIET van scratch af aan te bouwen, je bent geen websitebouwer. Je krijgt een invulbaar gepersonaliseerd template in jouw huisstijlkleuren en lettertypes.

Zijn er nog extra kosten?

Ja, maar het ligt er aan hoe groot of hoe klein je je programma wilt aanbieden, met bijvoorbeeld video’s en/of audio’s. En je hebt een tool nodig waarmee het online betalen is ingericht en een die na betaling een factuur verzendt.
Ook heb je een tool nodig waarmee de mailautomation kan worden ingericht. Je deelnemers moeten tenslotte worden geïnformeerd wanneer ze toegang hebben gekregen tot weer een nieuwe les. Er zijn gratis en betaalde versies.

Je kunt de video’s, audio’s laten opnemen door een videograaf of in geluidsdichte studio of je kunt ze zelf maken.
Je kunt eventuele werkboeken/e-books door een professional laten maken of zelf maken. Overal hangt een prijskaartje aan. Dus het is aan jou hoeveel geld je extra wilt investeren.

Is een online programma ook voor mij geschikt?

Ja, alle kennis die ik deel is op ieder vakgebied van toepassing. Dus geschikt voor coaches, therapeuten, yogadocenten, personal trainers, dansinstructeur, leraren, winkeleigenaren, kappers et cetera.

Het is interessant voor jou als:

 • Je nog een beginner bent in maar wel ziet dat online je veel verder gaat brengen in je ondernemerschap.
 • Jij een methodiek gebruikt waarvan je zeker weet dat die niet online kan. Ik laat je zien, na mijn jarenlange ervaring in de online wereld dat het WEL kan.
 • Je al een programma hebt maar het op je eigen platform wil zetten of gebruik wilt maken van de nieuwste plug-ins die we gratis aanbieden in de training. Op deze manier ga je je programma verbeteren en meer verkopen
 • Je een ondernemer bent die goed zijn in hun vak en haar bedrijf naar een next level wil brengen.
 • Je een ondernemer bent die weet dat je soms uit je comfort zone moet gaan om iets nieuws te ontdekken.

Wat ik doe kan niet online. En dan?

Wat je doet qua werk, de methodiek die je gebruikt, de coaching die je geeft et cetera het kan ook online.

Je hebt nu nog geen idee wat er allemaal mogelijk is online. Ik ben sinds 2015 in het online ondernemers vak en laat je zien dat het WEL kan.

Op dit moment begeleid ik mijn klanten 1-op-1. Het persoonlijke contact vind ik belangrijk. Hoe zou dit online kunnen?

Je kunt je aanbod veranderen door je huidige
1-op-1 aanbod als VIP aanbod aan te bieden. Op deze manier blijft dit aanbod staan. Je kan er alleen nu een ander prijskaartje aanhangen.

Alles wat je iedere keer herhaalt bij diverse klanten wordt een laagdrempelig online aanbod. Hierdoor is het live contact met jou waardevoller en wordt dit je duurdere aanbod.

In mijn online training leer je hoe je online aanbod kunt creëren dat van jou nagenoeg geen inspanning vergt. Je stopt er één keer energie in om het te creëren en je leert hoe je het in de markt zet en promoot. Hoe het zichzelf verkoopt.

Daarmee creëer je ruimte en tijd voor jezelf en kun je tegelijkertijd heel veel mensen helpen!

Wat kan ik doen als mijn eerste programma klaar is?

Als je eerste programma/cursus klaar is en het staat op jouw eigen online academie. Is het mogelijk om hier zoveel programma’s op te zetten als jij wilt. Het stopt natuurlijk niet bij één programma.

Bij andere platformen betaal je per programma wat je op dat platform plaatst. Hierdoor kost het abonnement je gemiddeld tussen de 75-150 euro per maand afhankelijk van het aantal programma’s.  Dit is 900-1800 euro per jaar. Dit bedrag komt ieder jaar weer terug.

Via deze training krijg je je eigen online academie/platform EN salespagina. Dit zit in de investering van ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’. Er zijn geen extra kosten. Alleen de hosting van jouw platform/online academie.

Naast het online platform, leer ik je ook hoe je een goed programma opbouwt, de juiste klanten aantrekt, video’s maakt,  marketing en strategie en hoe je je een academie vult. Er zijn live coachcalls en er is een live dag en technische support .

Zoals je leest is deze training een totaal aanbod. Ik help je met deze training en coaching van idee tot praktische uitvoering.

Wat hebben andere deelnemers zoal ontwikkeld?

Op de pagina ‘Zij gingen je voor’ vind je diverse online programma’s / cursussen / diensten en producten die ontwikkeld zijn door deelnemers die deze of een vergelijkbare training of traject hebben gedaan bij Corine van Zoelen.

Meer informatie vind je op DE PAGINA ‘ZIJ GINGEN JE VOOR’.

Kan ik alle informatie nalezen in een brochure?

Ja, dit kan. Er zijn meerdere ondernemers die het prettiger vinden om de belangrijkste informatie te lezen vanuit een mooie digitale of fysieke brochure.
Vraag de gratis (online) brochure aan!

 • Klik hier om de digitale versie aan te vragen.
 • Klik hier om de gedrukte versie in je brievenbus (gratis verzendkosten) aan te vragen. 

Heb je nog een andere vraag?

Als je nu nog een vraag hebt waar je geen antwoord op hebt gekregen, neem dan even contact op met info@corinevanzoelen.nl

Of stuur me een Whatsapp berichtje via de knop die je onderin in beeld ziet.

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!