Inmiddels weet je misschien dat ik bezig ben met het creëren van een eigen magazine. Het PAUWervrouwen magazine. Wat een mooie reis is. Ik heb er al meer over gedeeld. Toch zijn er nog vele die het niet weten dus ik mail het nog maar een keer. Meer informatie vind je op de pagina www.pauwervrouwenmagazine.nl

Niet alleen het magazine komt er aan maar ook een heel tof event op 20 januari 2024. Tijdens dit Manifestatie event is de lancering van het PAUWervrouwen magazine. Mijn nieuwste manifestatie 😉 .

– Je gaat reflecteren en nieuwe plannen maken. – Je hebt je doelen helder voor 2024. – Je gaat via een despacho ritueel met een sjamaan je wensen en verlangens offeren. – Je gaat proosten op het nieuwe jaar. – Je gaat verbinden en netwerken met andersdenkende collega ondernemers.

Kortom, je gaat naar huis met een goed plan voor 2024, het allernieuwste Pauwervrouwen Magazine met als thema ‘verbinding’. De jaarkalender 2024 en 7 ansichtkaarten met pauwerquotes.

2024 is samen het getal 8 als universeel jaargetal. Esther van Heerebeek, astrologe en numerologe schrijft hierover” Deze energie helpt je te focussen op één ding tegelijk en op het ontwikkelen van lange termijnstrategieën. Dit getal helpt je om je dromen waar te maken, door ze te concretiseren. Het helpt je om erkenning te krijgen, succesvol en een wilskrachtige persoonlijkheid te worden.” Hoe mooi is dat!

Ik was al een aantal weken opzoek naar een geschikte locatie. Eerder heb ik events gegeven in een theater. Maar nu wilde ik een knusse, gezellige plek. Ik moet me er prettig voelen en het zocht naar iets niet te groot maar ook niet te klein.

Een plek waar ik ook welkom was tijdens de C gekte zonder QR code. Met de mogelijkheid voor een kampvuurtje om de despacho te offeren of in de buurt van het water.

Het lukte me maar niet om iets te vinden totdat mijn buurvrouw aan me vroeg waarom ik het niet in onze CR, onze Centrale Ruimte wilde doen. Ik woon namelijk in een woongemeenschap en we hebben een gemeenschappelijk pand. Hierin zit een grote keuken, een feestzaal met bar, toiletten, een sportzolder en een hobbyzolder. Het is een verlengde van onze huiskamer en we hebben daar allerlei feestjes gevierd. De geboorte van onze dochter Maaike, de verjaardag van denderen, de 40ste verjaardag van mij en mijn man, maar ook zijn we daar samen gekomen met Surinaamse bami, een verkapte koffietafel, na zijn uitvaart.

De CR is dus heel geschikt. Het magazine is een heel persoonlijk naslagwerk, met al mijn ondernemerslessen, een diepte interview met mij, interviews en artikelen van oud deelnemers van mijn trainingen en hierdoor ideaal. De CR is namelijk ook een deel van mij, omdat we daar de meest persoonlijke feestjes hebben gehad.

Het pand ligt aan het water en in de binnentuin hebben we een zithoek, gemaakt door mijn man, met een vuurkorf. De despacho kan hierdoor aan het vuur of aan het water geofferd worden.

Soms zit de oplossing voor je neus maar je ziet het niet. Dit had ik ook toen ik op zoek was naar mijn trouwjurk en ik deze na 80 jurken passen vond in de bruidszaak onder ons appartement.

Ondernemers hebben ook een blinde vlek. Ze denken dat hetgeen wat zij doen dat iedereen dat kan en zien niet in dat dat hun talent is. Dat dit hetgeen is wat hen zo bijzonder maakt.

Ik onderzoek tijdens mijn trainingen graag wat het talent is van de ander. Dit kan bijvoorbeeld door middel van ´de Afstemchalenge´, dit programma gaat over Human Design en Gene Keys. Of door middel van de online training ´Van Ondernemer Naar Online Ondernemer.´

Het lijkt me heel gezellig als je erbij bent op zaterdagmiddag 20 januari. Om samen je plan te maken voor 2024, je wensen en verlangens te offeren aan het vuur en het glas te heffen op een succesvol 2024 vanaf mijn verlengde huiskamer!

En nu tijdens het december aanbod krijg je naast de Early bird prijs, een extra magazine erbij cadeau!

Meld je aan via www.corinevanzoelen.nl/event

Wil je alleen het magazine bestellen?

Dit kan natuurlijk ook! Ideaal om jezelf cadeau te geven deze feestdagen. Of als relatiegeschenk / kerstpakket aan een collega of klant. Je krijgt van mij een symbolische tegoedbon van deze business glossy om te geven. Zodat diegene het fysieke magazine in januari ontvangt.

Maak gebruik van de pre-sale: www.corinevanzoelen.nl/pauwervrouwen-magazine

Fijne dag,

Corine. 

 

Corine van Zoelen

www.corinevanzoelen.nl

info@corinevanzoelen.nl

PS: Pauwervrouwen MagazineIn janauri komt het Pauwervrouwen magazine uit. Het 100 pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten. Als bonus ontvang je GRATIS het online programma’Receiving the Day’ t.w.v. 55 euro. Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt.NU pre-sale prijs van 20 voor 17,50 euro.Direct bestellen via deze link.

PSPS: 8-daasge Workation in Marmaris, Turkije van 1 t/m 8 juni. Maak nu gebruik van de early bird prijs.– Een fotoshoot op de prachtigste plekken in Marmaris,- Een prachtige werkplek met technische support voor je website of online academie,- Mastermind sessies met andere deelnemers en Corine,- Een adem cirkel met Heleen Ytmsa,- Verbinding met collega ondernemers, Welkomstpresentje Voor de eerste 7 deelnemers VIP arrangement en extra;– 1-op-1 coachsessies met Corine zodat ze meedenkt met jouw bedrijf,- Toekomst voorspelling dmv de koffiedrap van je koffiekopje.Meer informatie vind je op deze pagina: https://corinevanzoelen.nl/workation/Voor vragen mail naar info@corinevanzoelen.nl

Corine van Zoelen workation Marmaris Turkije

PSPSPS: 5 Februari 2024 start de training om te leren hoe je een online bedrijf ontwikkelt. Er start een nieuwe groep met de online training ‘Van Ondernemern Naar Online Ondernemer’ waarin ik leer hoe je zelf een online programma/cursus ontwikkeld. Met marketing en strategie en je eigen online platform.

Meer informatie vind je op: www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Wil jij ook online ondernemen en passief inkomen genereren?

Binnen 4 maanden jouw online programma ontwikkelen en verkopen.
In deze ondernemerstraining leer ik je de kneepjes van het online ondernemen EN krijg je een eigen online platform met je eigen online programma’s. Persoonlijke hulp van mij dmv coachcalls en een live dag en technisch support.

Dus mocht je ook het verlangen hebben om je dromen en wensen te realiseren en jouw spirituele inzichten beter in de praktijk te brengen dan is dit dus DE tijd om dit te doen.
Droom je van meer vrijheid, saamhorigheid en onafhankelijkheid?
Mocht je ook weten wat je wilt, jouw waarheid en kennis delen en je pad en nu je hart volgen en postief bouwen aan jouw bedrijf?

Doe dan mee en neem contact op via info@corinevanzoelen.nl of kijk op de pagina: ´Van Ondernemer Naar Online Ondernemer´

Fijne dag!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!