Corine legt alles heel helder uit. Ook de coach calls zijn altijd heel fijn en verhelderend en geven vooral ook weer nieuwe inspiratie.

Ik wilde graag online ondernemen en inspiratie op doen van anderen in de groep. Ik vond ik het best spannend om te ontdekken of online ondernemen wat voor mij is. Inmiddels ben ik alweer een tijd verder en wordt alles steeds helderder en duidelijker. Ik ga nu zelf makkelijker met de technische kant om en begrijp alles beter, ook hoe ik zelf dingetjes in de academie kan zetten enzo, dat is heel fijn.
Ik ben er nog volop mee bezig en lees ook dingen vaak voor de 2e of 3e keer, zodat ze beter indalen. Corine legt alles heel helder uit. Ook de coach calls zijn altijd heel fijn en verhelderend en geven vooral ook weer nieuwe inspiratie. Ik vind het fijn om online bezig te zijn om zo meer mensen te bereiken, dan ik met de live lessen kan. Als ik leuke feedback krijg van een ‘vreemd’ iemand die geholpen is bij wat ik heb geschreven, is dat ook een fijne stimulans. Daar doe ik het voor.

Anja

Ik wist dat het mij enorm zou gaan helpen omdat Corine al jaren praktijkervaring heeft.

Net zoals het volgen van mijn opleiding tot yogadocent was het inschrijven voor dit programma een antwoord op een roeping van mijn ziel. Ik heb dit echt gedaan vanuit een heel puur zielsverlangen. Alles in mij zei: “Ja, dit is wat ik ga doen”. Ik zag het als iets wat mij enorm zou gaan helpen omdat Corine een heleboel praktijkervaring heeft. Terugkijkend besef ik me ook dat ik het heel fijn vind dat zij mij coacht vanuit mijn Human Design type én omdat ik weet dat zij ook een Nieuwe Wereld ondernemer is. Er is namelijk niets zo fijn als sparren met iemand die hetzelfde denkt als jij én die ervaringsdeskundige is op gebied wat voor jou nog niet ontgonnen is. Ik ben nog volop bezig met het programma en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht. De leukste resultaten zijn wel dat ik iets bedacht heb wat nog niet bestaat in Nederland, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de technische oplevering van mijn academie. Op dat moment voelde ik letterlijk dat mijn visie in de fysiek wereld werd gebracht. Hiernaast heb ik nieuwe, gelijkgestemde mensen ontmoet en heb ik weer veel kennis tot me genomen over het online ondernemen. Met trots kan ik ook vertellen dat ik inmiddels gevraagd ben om een onlineprogramma op te zetten voor een collega terwijl mijn eigen programma nog niet live is.

Mariëlle

Het is echt heel fijn dat Corine altijd feedback geeft tijdens de coachcalls.

Ik had de training al eerder gezien toen was ik er nog niet aan toe. Later zag ik het nog een keer voorbij kwam heb ik mij aangemeld. Ik vond de training heel inspirerend. Het is echt heel fijn dat Corine altijd feedback geeft tijdens de coachcalls. Ben er nog niet helemaal door allerlei omstandigheden. Maar ik verwacht binnenkort de eerste lessen online te zetten en dan daarna ga ik door om meer online programma’s aan te bieden.

Trudy

Deze online training is meer dan alleen leren onlineondernemen. Het is een hele mooie innerlijke reis.

Het is veel en nieuw en ik vond het in het begin spannend. Maar de training is een heel mooi proces. De technische ondersteuning is heel goed. Dat was het stuk waar ik het meeste zorgen over maakte. Ik ga doe dit nu stap voor stap en ik kwam in een warm bad. Ik word zo goed begeleid. Mocht je  nu twijfelen zou ik zeggen het is meer dan alleen leren online ondernemen. Het is een hele mooie innerlijke reis.

Yvette

Ik neem deze kans om mijn bedrijf aan te scherpen en een nieuw jasje te geven.

Ik kwam per “toeval” op de site van Corine. Nadat ik haar pAUwertalk had gevolgd, voelde ik een goede sfeer. Ik werd enthousiast van alle creatieve mogelijkheden die je met online business kunt scheppen. Ik dacht wel techniek is niet echt mijn ding maar ook een nieuwe uitdaging. Stap voor stap ga ik een nieuwe wereld in. Ik neem deze kans om mijn bedrijf aan te scherpen en een nieuw jasje te geven. Dus heel fijn en inspirerend. Ik doe het vanuit mijn eigen ritme. Dank je wel Corine!

Saskia

Het feit dat de training inclusief een technisch pakket en ondersteuning was, maakte deze training voor mij compleet.

Ik wilde heel graag een online training maken voor vrouwen in de overgang. Corine kwam voorbij op mijn socials en haar enthousiasme sprak me meteen aan. Het feit dat het programma inclusief een technisch pakket en ondersteuning was, maakte het programma voor mij compleet. Ik vond het wel spannend en wist niet goed wat ik moest verwachten van het technische stuk. Ik vond de techniek niet makkelijk maar met het stappenplan, het voorwerk van Francis en de technische vragenuurtjes (die echt toereikend zijn) is het mij toch gelukt om een Online Academie neer te zetten. Corine weet mij aan te moedigen om ook daadwerkelijk iets neer te zetten. Het samenwerken in een online groep vond ik heel plezierig. Corine is hierin de verbindende factor. Inmiddels heb ik een online academie staan waarin ik mij richt op vrouwen die midden in het leven staan en niet meer zo piep-jong zijn. In mijn online yoga en pilateslessen houd ik rekening met alle facetten die deze vrouwen tegenkomen in hun levensfase. De overgang is daar één van. Op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van online verdiepingscursussen voor yogadocenten & pilatesdocenten.

Daniëlle

Inmiddels geloof ik dat alles in een online programma kan worden aangeboden!

De hele Corona crisis heeft op z’n minst als positief effect gehad dat ik ging nadenken over hoe nu verder? Ik mocht geen live lessen geven als Pilates en yoga-instructeur en als gewichtsconsulent werken was ook lastig want er mocht niemand op de weegschaal. Online lesgeven was één ding maar online ondernemen een volgende! Corine sprak in haar salespagina over hoe je dat kon aanpakken en vooral het argument dat dit een mogelijkheid kan zijn om te groeien zonder dat je meer lessen hoeft te geven of grotere groepen moet hebben, sprak me enorm aan. Ik was er alleen nog niet zo van overtuigd dat ik buiten mijn lessen iets kon aanbieden in een online programma maar inmiddels geloof ik dat alles in een online traject kan worden aangeboden! Dus ook al mijn cursussen die ik al live gaf op het gebied van gewichtsbeheersing hebben online potentie en meer! Het technische verhaal heeft me een tijdje heel dreigend aangekeken maar uiteindelijk heb ik zelfs dat met alle begeleiding die steeds opnieuw aangeboden wordt, weten te tackelen. Tijdens de cursus werd ik behoorlijk geconfronteerd met het beeld dat ik vooral zelf van mezelf had. Al doende heb ik dat beeld kunnen bijstellen naar iemand die mee kan draaien in het online ondernemerschap en gelooft in haar eigen kunnen. En mijn eerste online programma is up and running! Zelf gedaan! Buiten dat: het gevoel dat je niet vast hoeft te zitten in je situatie en dat er nog volop mogelijkheden binnen jouw werkveld zijn om inkomen uit te halen, is een bijzonder prettig gevoel!

Mariëtta

TESTIMONIALS

Van Ondernemer Naar Online Ondernemer

Corine is enthousiast en weet altijd wel weer een creatieve oplossing als je tegen dingen aanloopt.

Ik ben heel spontaan gestart in de al lopende groep met de training. Ik ben heel concreet aan de slag gegaan, ipv te blijven lopen met ideeën. Nadat ik net gestart was voelde het wat overweldigend. Uiteindelijk ben ik nu superblij dat ik de stap gezet heb. Alles begint al mooi vorm te krijgen en ik zie steeds beter voor me hoe ik de informatie over het Kangen Water overzichtelijk kan delen! Ik heb de training als goed ervaren! Corine is enthousiast en weet altijd wel weer een creatieve oplossing als je tegen dingen aanloopt. Ik heb veel aan de ondersteuning van Francs gehad. Het is super fijn om altijd iets te kunnen vragen over de technische dingen. Het resultaat is nog niet af, omdat ik wat later ben begonnen. Het tussentijdse resultaat is, dat ik al heel veel uit mijn hoofd in de online academie heb staan. En mijn website is nu zo goed als klaar. Mijn mailinglijst is gekoppeld. Een deel van de automatische mailing verloopt al helemaal goed én ik heb een duidelijk beeld waar ik naar toe werk. Kortom: blij met deze stappen!

Johanna

Met één tip meer omzet en minder kosten dus win - win aan twee kanten.

De aanleiding voor mij om mee te doen was omdat ik me wilde ontwikkelen naar een professionele ondernemer. Het persoonlijke gesprek gaf al gelijk bevestiging, tips over lesprijs en administratie en marketing. De prijs verhoging is mijn eerste succesvolle actie geweest. Het mooie is dat de mensen gewoon blijven. Het lag aan mijn eigen overtuigingen dat ik daar bang voor was. Mijn volgende stap is marketing en keuzes maken op basis van prijsstelling en risico beheersing. Mooi voorbeeld is na drie maanden wachten op antwoord van een offerte, was ik inmiddels dankzij de coaching veranderd qua mindset en had ik mijn prijzen verhoogd. De opdrachtgever wilde met het oude bedrag in zee gaan. Ik stond stevig in mijn schoenen, wist nu wat ik waard ben en heb bedankt. Tevens geeft ze kleine tips die mega impact hebben. Met één tip meer omzet en minder kosten dus win – win aan twee kanten. Corine legt het duidelijk en toepasbaar uit. Ik leer ook heel veel over social media. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Irma 

Zó dankbaar voor jouw goede en betrokken coaching!

Corine , ik ben zó dankbaar voor jouw goede en betrokken coaching!
Voor mij is het duidelijk geworden dat mijn centrale thema’s, ook in dit proces zijn: Geven maar ook ontvangen, grenzen stellen, do I run the business or does the business run me, ik KAN het zelf, maar ik HOEF het niet alleen. En daarom ben ik zo dankbaar met deze training én met deze groep!

Aletta

Corine is een vriendelijke, kordate, vooruitstrevende coach die het talent heeft om anderen, zichzelf en haar online trainingen steeds weer te vernieuwen en verbeteren.

Corine is een vriendelijke, kordate, vooruitstrevende coach die het talent heeft om anderen, zichzelf en haar online trainingen steeds weer te vernieuwen en verbeteren. Met haar training heeft ze me zowel online als offline precies die informatie/opdrachten gegeven die voor mij nodig waren om inzichten te krijgen en verder aan mijn bedrijf te bouwen. Zeker ook op mentaal niveau heeft het me gesterkt. Ook haar enthousiasme en support heeft me erg goed gedaan. Inmiddels twee jaar na een zeer succesvolle start van mijn eigen bedrijf kijk ik steeds weer terug in de cursus als ik het gevoel heb iets nieuws te willen integreren, of dingen wil veranderen. Heel constructief en bijzonder.

Sandra

Enthousiast, gedreven, volhoudend, kennis en kunde

Enthousiast, gedreven, volhoudend, kennis en kunde… Corine is erg betrokken bij haar deelnemers en geeft actief commentaar en toont haar betrokkenheid. Zij is een stimulans voor velen en motivatie als het even tegen zit. Zij moedigt aan.

Linda

inmiddels heeft deze training me een goede KICKstart gegeven en heb ik mijn groepen gewoon vol!

Hier moet je zijn, zeker ook als STARTER met 0 ervaring, je certificaat onder de arm en gaan! De training was voor mij in ieder geval super. Ik kijk regelmatig terug in de onlinelessen en video’s, tenminste wanneer ik tijd heb, want inmiddels heeft deze training me een goede KICKstart gegeven en heb ik mijn groepen gewoon vol! En ik had ook een 1 op 1 coachcall met Corine, ook die was erg waardevol.

Evelien

Proactief, creatief, motivator, inspirator

Proactief, creatief, motivator, inspirator… Veel inspiratie, staat altijd voor je klaar, vrolijker, veel ideeën. Als je met ideeën komt dan gaat Corine nog met meer ideeën. Kortom helemaal top!

Karin

Door de training zijn we innerlijk gegroeid en konden we verder met het uitwerken van onze idealen.

Corine heeft mijn en mijn business partner begeleid met ons spirituele centrum. We vonden het heel fijn om een idee te hebben hoe wij willen werken, maar ook waar onze hiaten zitten. Door de training zijn we innerlijk gegroeid en konden we verder met het uitwerken van onze idealen.

Esther

I am so grateful to know Corine and value her generosity and love introducing me to her network in the Netherlands.

I first met Corine in Goa, India in 2011 and she invited me there in the summer of 2012 to conduct several workshops. She also introduced me to the organisers of the annual Terschelling Yoga festival. Since 2013 I have taught the Ancient Himalayan kriya yoga to many of the attendees and also have been teaching workshops all over the Netherlands to spread this sacred transformational Ancient Himalayan Kriya Yoga. I am so grateful to know Corine and value her generosity and love introducing me to her network in the Netherlands.

Pam Paramjit Anand – Goa, India

 

Het is echt een traject wat mij in mijn ondernemerschap heeft doen groeien.

Ik volgde Corine al een paar jaar. Ik was op dat moment al van plan om een klein online programma te maken. Ik wist niet waar te beginnen. Ik zag het vooral als praktische en technische ondersteuning. Kwam ik mooi bedrogen uit, het bleek veel meer dan dat. Het is echt een traject wat mij in mijn ondernemerschap heeft doen groeien. Alles wat je kunt bedenken wat zowel voor je online als offline onderneming bruikbaar is komt aan bod.
Ik merk dat ik steviger in mijn schoenen sta, ik weet wat ik wil en laat niet met me sollen. De groep is heel liefdevol. Iedereen gaat hetzelfde proces door, heeft dezelfde onzekerheden. Daarnaast kunnen we ook samen onze successen vieren. De verbinding is prachtig.

Helga

De hele opleiding heeft me zoveel gebracht!

Ik gaf de opleiding als cadeau aan mezelf.
De hele opleiding heeft me zoveel gebracht! Behalve de academie, waar ik mijn online maar ook offline producten veel professioneler kan aanbieden, heeft het me veel meer bewust gemaakt van wat ik het liefste doe, offline 1 op 1 mensen helpen met veel meer dan mindfulness begeleidingstrajecten. En dat is zo gaaf om te doen!
Doordat ik veel meer aan het ondernemen ben, loopt het als een trein, dus ik ben helemaal blij. Ik heb me eerst meer op de theorie gericht, toen op de academie en de technische coachcalls. Op dit moment ben ik zo druk met wat daar allemaal aan klanten is uitgekomen. Ik ben helemaal tevreden en blij met mijn cadeau.

Marjolein

TESTIMONIALS

Business Retreat:
MADEIRA OP BOOT

Deze reis heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven en ervoor gezorgd dat ik in mijzelf mag geloven.

De hele reis tijdens de business retreat in Madeira was in een woord fantastisch! En heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Zowel de ervaring van het zeilen op het schip als de coaching. Tijdens deze reis had ik echt eens helemaal alle tijd om in alle rust stil te staan bij mijn bedrijf. En omdat je met meerdere ondernemers samen bent kun je met elkaar sparren, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. We zijn met elkaar de diepte ingegaan zowel zakelijk gezien als op emotioneel gebied maar ook hebben we veel ervaring en kennis samen gedeeld over social media, systemen, apps, enz. Een hele leerzame ervaring! Corine is iemand die alles goed voorbereidt en haar zaken serieus neemt. De coaching heeft mij ook heel veel gebracht, meer dan ik heb durven hopen of dromen. Met de hulp en de begeleiding van Corine ben ik vol nieuwe energie en opgeladen naar huis gegaan met gestelde doelen, heel veel nieuwe inzichten en ideeën, wensen en plannen. Deze reis heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven en ervoor gezorgd dat ik in mijzelf mag geloven.

Gerbera

Ik heb mijn doel en missie duidelijk. Ik leef NU mijn mooiste leven!!

Het was een geweldig business retreat, spanning en sensatie maar ook ontspanning en rust. Ik ben ook wel iemand van schema’s en het weten waar je aan toe bent maar gelukkig heb ik dat aan boord gelijk los moeten laten mede dankzij orkaan Leslie.

De coaching vond ik zeer leerzaam en inspirerend en door het delen met de anderen heb ik ook van hen veel geleerd. Ik ben dankbaar en blij dat ik de beslissing heb genomen om mij op te geven. En ik ben ook blij met Corine. ik kan veel van haar leren en ik vind haar een leuk en mooi mens!!

De reis heeft mij heel veel inzichten gegeven. Ik heb mijn doel en missie duidelijk. Ik leef NU mijn mooiste leven!! Ik ben ook bezig om mijn planning goed op orde te krijgen en ik ga aan de slag met alle tips. Zo ben ik nog meer gemotiveerd om mijn doelen te laten slagen.

Ik kan dit traject dus aan iedereen aanbevelen, het brengt je enorm veel inzicht in jezelf en doordat je met een groep bent ontstaat er ook een dieper contact.

Sophia

De business retreat was in een woord FANTASTISCH!

De business retreat was in een woord FANTASTISCH! Echt “once in a lifetime!” De coaching was heel leerzaam en verhelderend!

De reis heeft me geleerd dat ik vaker voor mezelf mag kiezen en heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Het heeft me handvatten gegeven om mijn bedrijf beter te structureren en organiseren en om nieuwe dingen te blijven leren. Èn, last but not least, dat ik UNIEK ben!

Angelique

TESTIMONIALS

Business Retreat:
KLOOSTER

Een cadeau aan mezelf

Ik was al een beetje begonnen met online ondernemen maar kreeg het niet echt van de grond. Ik werkte al jaren zelfstandig en ik kon wel wat hulp gebruiken. Toen ik Corine zag, sprak haar manier van werken mij meteen aan. Toen ik haar sprak en alles duidelijk was, was ik ervan overtuigd dat ik dit als cadeau aan mezelf wilde geven. Om zelf een keer gecoacht te worden en mijn bedrijf een nieuwe vibe te geven en te kunnen voldoen aan de vraag naar online lessen.  Ik wilde de retreat er heel graag bij doen omdat ik een stukje live ook heel fijn vind en ik zag het meteen als een kleine retreat voor mezelf en om in contact te komen met andere online ondernemers.

Danielle

De retreat is bij uitstek geschikt voor de vrouwen die op zoek zijn naar rust en gelijkgestemdheid voor het kunnen manifesteren van hun intenties.

Het was even geleden dat ik met Corine gewerkt had voor mijn online programma, en wilde mezelf graag in de juiste mindset hebben voor het schrijven van mijn boek. De Business Retreat in een klooster, mediteren, likeminded dames en in alle rust mijn boek schrijven, wat wil een schrijfster nog meer? De rust en motivatie waren voor mij de belangrijkste pijlers in het deelnemen aan dit retreat. Ik heb er echt geweldig leuke dames leren kennen en goed ideeën opgedaan voor mijn boek en mijn bedrijf. Corine is een soort vuurspuwende ideeënmachine en heeft altijd voor iedereen wel iets wat de juiste snaar raakt, maar boven alles laat zij je ook lekker je eigen weg gaan en geeft sturing alleen waar nodig. Dit retreat is bij uitstek geschikt voor de vrouwen die op zoek zijn naar rust en gelijkgestemdheid voor het kunnen manifesteren van hun intenties. De locatie is echt prachtig!

Debby

Ik mag mijn kwaliteiten nu met de hele wereld delen via internet.

De retreat heeft mij veel gebracht. Het gesprek met Corine was een enorme eyeopener. Om mijn doelgroep te vinden. Het heeft mijn hele instelling hoe ik met de online training om ging veranderd. Eerst was er chaos in mijn lijf en hoofd. Dat is nu helemaal weg. Ik ben heel gericht en rustig in mijn tempo bezig. Stap voor stap. En dat komt ook omdat ik heb gezien hoe ver de anderen zijn en welk resultaat ze hebben geboekt. Dus nu is het “dat wil ik ook en dat kan ik ook.”

De zandbaksessie met Corine heeft mijn toekomst nog visueler gemaakt en inzicht gegeven.
Ik mag mijn kwaliteiten nu met de hele wereld delen via internet. Ik vind het een aanrader voor iedereen, je hebt er zo veel aan.

Alma

Mijn verwachtingen vooraf over deze retreat zijn uitgekomen.

Ik wilde graag drie dagen in rust aan mijn online academie werken. Tijdens deze dagen in het klooster heb ik mijn online cursussen opnieuw op kunnen zetten en vorm gegeven! Francis heeft mijn technische vragen beantwoord en mij begeleid. Corine heeft me tijdens het coachinggesprek weer geïnspireerd met goede ideeën in de toekomst! Mijn verwachtingen vooraf zijn uitgekomen. Het was prettig om iedereen live te zien en samen aan hetzelfde te werken, in plaats van thuis alleen bezig te zijn. Het was een positieve ervaring en een zeer productief retreat. Echt een aanrader!

Esther

TESTIMONIALS

MASTERMIND:

Zelfverzekerd en vanuit vertrouwen en plezier werk ik nu aan mijn bedrijf.

Ik sta precies daar waar ik moet zijn. Zelfverzekerd en vanuit vertrouwen en plezier werk ik nu aan mijn bedrijf.
Het resultaat is dat ik nog beter weet wat ik wil en vooral ook weet wat ‘mijn manier van handelen’ is zodat ik steeds meer vanuit die flow kan werken.

Corine biedt een heel breed scala aan oefeningen, spel en kaartendecks aan, die je inzichten geven. Naast haar passie, betrokkenheid en eindeloze kennis en ervaring als business coach!

Wat ik zo prettig vind aan de manier waarop Corine coacht is dat ze heel helder is en niet alleen op de inhoud van je bedrijf kan meedenken, maar ook oefeningen doet die er voor zorgen dat je antwoorden krijgt vanuit je onderbewuste/je hogere zelf. Dat maakt voor mij haar manier van coachen uniek.

Kim

Het is fijn om met gelijkgestemde te sparren en van elkaar te leren.

In de groep helpen wij elkaar.
Door naar elkaars “problemen” te luisteren en mee te helpen om ze op te lossen als dit mogelijk is.

 Het geeft mij energie om dat te kunnen doen. Het helpt mij ook in het maken van moeilijke keuzes.

De coachcalls helpen me om mijn gedachten te ordenen en te focussen op mijn planning.
Corine helpt je om je wensen en missie te verwezenlijken.

Door je mindset te veranderen kun je veel meer dan je denkt, je hebt eigenlijk alleen maar één iemand, zoals Corine nodig die je de weg laat zien.

Sophia

De coachcalls vind ik erg leerzaam en behulpzaam in het zetten van de volgende stappen in mijn bedrijf.

De live dagen geven mij de gezelligheid en warmte van mede collega’s.
De coachcalls vind ik erg leerzaam en behulpzaam in het zetten van de volgende stappen in mijn bedrijf.

Corine heeft zoveel tips en tricks, biedt hulp en ondersteuning, motivatie en inspiratie.
Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad  meewandelt.

Als je extra motivatie en inspiratie nodig hebt is het zeker een aanrader.

Linda

Ik ben nu meer zichtbaar, vraag hogere tarieven, heb pakketten, sta sterk achter mijn keuzes in mijn bedrijf.

De coaching helpt om belangrijke keuzes te maken voor mijn bedrijf, focus en veel te leren van wat ik nu eigenlijk wil. Dit via het onderbewuste, gevoel en meditaties. Superfijn om met ondernemers te werken die ook affiniteit hebben met het spirituele, yoga, meditatie en het energetische. Dit heb ik niet echt in mijn directe omgeving. Ik ben nu meer zichtbaar, vraag hogere tarieven, heb pakketten, sta sterk achter mijn keuzes in mijn bedrijf. Heb zaken losgelaten, hoe moeilijk ook. Ik doe nu meer met video, diverse online tools en social media en heb nieuwe Personal Training klanten.  Fijn om sparringspartner(s) te hebben als je een eenmanszaak bent.

Sandra

Door Corine ben ik persoonlijk en mijn bedrijf enorm gegroeid.

Na de training bij Corine ben ik steeds bezig geweest met het te integreren op mijn manier met net een andere insteek. Ik heb daar langzamerhand mijn weg in gevonden om op mijn manier zichtbaar te zijn. Dat is via delen. Daar heb ik veel plezier in, daar krijg ik energie van. Zoals de drie tsubo’s per seizoen die ik gratis deel, en mijn boek. Ook komen er nieuwe “flyers” voor de Do-In Academy. Dit is meer een klein leuk boekje. Precies zoals bij mij past. Met een mooie boekenlegger voor in mijn boeken. Zo groeit mijn bekendheid op mijn eigen authentieke manier en dat voelt precies goed.

Irene

De training gaf mij inzichten over verbeterpunten en mijn doelgroep

Deze online training kwam precies op het moment dat ik mij 100% in mijn eigen bedrijf wilde storten. Ik keek ernaar met een open blik, maar het enthousiasme van Corine is wel erg aanstekelijk. Ik vond het een leuke afwisseling van lezen, video’s bekijken en doen. Dat werkt voor mij heel goed met een online training. Het heeft me een beter inzicht gegeven waar ik me in kan verbeteren en wie mijn klanten zijn. Ik vond het super fijn om een 1-op-1 coachcall te hebben met Corine. Ik kan het zeker aanraden.

Henneke

Corine inspireert en motiveert om boven jezelf uit te stijgen

Corine zorgt ervoor dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook als ondernemer. Ze staat daarbij altijd voor je klaar. Ook na een training! Dat, haar zorgzaamheid, betrokkenheid en alertheid is voor mij echt de meerwaarde van Corine. Net als dat ze innoverend en heel energiek is, het daardoor ook kan doorgeven (terwijl ze het overzicht behoudt en de rust bewaard) en je inspireert en motiveert om boven jezelf uit laat stijgen. Daarnaast is ze een super sparringspartner en een verbinder pur sang. Ze heeft een hoog iq, eq en sq waardoor ik graag met haar werk!

Cis

Ik heb vertrouwen en vastberadenheid ontwikkeld in mijn eigen kunnen

Ik ben al jaren yogadocent, hoofdredactrice van de digitale YOGI, Travel Yogini en initiator van het Yogifestival en de Yogihotspotsapp maar zocht naar structuur in al mijn bezigheden. Deze steun en dit vertrouwen heeft Corine me gegeven. Ik heb vertrouwen en vastberadenheid ontwikkeld in mijn eigen kunnen en in wat ik neerzet om de mensen om me heen inzicht en ontspanning te geven. Ik vond de live samenkomstdagen waardevol. Het was fijn om te sparren met Corine over al mijn plannen en om inzicht te krijgen in mijn sterke punten en valkuilen.

Eva

Inmiddels heb ik al meer dan 100 online programma’s verkocht.

Ik had het idee om een online cursus te maken over Yoga Nidra. Ik wilde dat niet zomaar doen, ik wilde het goed doen. Dus ik dacht een coach daarbij in te schakelen. Via Facebook kende ik Corine. Dus ja, de keus was snel gemaakt…. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze bleef herhalen dat ik de basisprincipes (ideale klant, behoeftes, wat kan ik betekenen, mijn missie, bij mijn gevoel blijven enz) goed voor ogen moest houden. Inmiddels heb ik al meer dan 100 online programma’s verkocht. Ik doe nu ook veel meer aan mijn zichtbaarheid. Corine is zelf het beste voorbeeld wat betreft zichtbaarheid, ze doet dit echt supergoed voor! De 1-op1 coachcalls en haar bereikbaarheid waren heel fijn. Al met al heb ik heel veel geleerd en kan ik jou Corine echt aanraden voor het maken van een online programma!

Diana

Als je niet zo goed weet wat je wilt en je wilt in jezelf investeren dan raad ik je zeker aan om met Corine in zee te gaan

In maart 2017 ben ik begonnen met mijn eigen fysiotherapiepraktijk. Hier combineer ik yoga met fysiotherapie. Ik wist niet zo goed hoe ik nieuwe klanten kon aantrekken en had wat ideeën over video’s maken nav mijn therapeutische yogaworkshops. Ik volgde Corine al een beetje en dacht dat het wel goed zou zijn om haar eens te vragen of ze me kon helpen. Het contact met Corine is echt super goed, ze reageert snel op vragen en komt met veel ideeën. Dit is erg prettig. Zo heb ik in 4 maanden tijd een online programma neer gezet voor mijn yoga cursisten, patiënten en iedereen die interesse heeft in beter bewegen. Als je niet zo goed weet wat je wilt en je wilt in jezelf investeren dan raad ik je zeker aan om met Corine in zee te gaan, je zult er geen spijt van krijgen!

Manja

De training van Corine was een mooie ondersteuning bij het opschalen van mijn bedrijf

Ik zat midden in het proces van stoppen met mijn baan en mijn bedrijf opschalen van parttime naar fulltime. De training van Corine was een mooie ondersteuning in dit proces. En het heeft mij nog duidelijker laten zien waar ik mee bezig was en waar ik mij op kon gaan focussen. En te vertrouwen op het gebruik van mijn kennis als branding specialist.

Maroesja

Het heeft me opgeleverd dat ik meer cliënten heb

Ik wilde graag zichtbaarder worden en meer bekendheid krijgen. Dat is goed gelukt. Corine heeft me goed op weg geholpen met Instagram. Ik was daarin een beginner, maar post nu iedere dag tips. En ik heb er plezier in gekregen. Ook heb ik mijn angst overwonnen om mezelf te filmen. Corine heeft me iedere keer weer op mijn doel gewezen wat ik prettig vond. Het heeft me opgeleverd dat ik meer cliënten heb en dat ik mijn focus toch nog steeds op mijn doel moet richten. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn boek gelanceerd waarvoor ze mij ook veel tips heeft gegeven.

Sandra

Begeleiding bij definiëren van je doelgroep, je merk, planning, het neerzetten van een online programma en online marketing

Ik zat op yogales bij Corine en volgde haar ontwikkelingen. Op een gegeven moment wilde ik graag met mijn startende onderneming een online programma maken, maar dan wel met een kleine groep en persoonlijk contact. Ik wist dat Corine ondernemers begeleidde en mijn gevoel zei dat ik dit moest doen bij haar.
In 6 maanden tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Van het nog beter definiëren van je doelgroep, je merk, planning, het neerzetten van een online programma en online marketing. Corine denkt echt met je mee en zit vol ideeën. Bij mij heeft het een basis opgeleverd voor mijn bedrijf waar ik vrouwen begeleid met Endometriose. De begeleiding is super waardevol geweest.

Naomi

Een leerzame weg in de jungle van online programma’s ontwikkelen en verkopen

Ik ken Corine via Facebook en zag dat ze ondernemers begeleidde die een online programma wilde ontwikkelen. Het heeft even geduurd voordat het kwartje viel maar uiteindelijk toen de tijd daar was, heb ik me aangemeld voor deze training. Het leek me veel werk en wist nog niet goed hoe ik het zou inkleden. En wat de stappen waren die ik moest zetten. Onze bijeenkomsten waren ontzettend tof, leuke collega’s tegengekomen. Veel inspiratie opgedaan op allerlei vlakken. Het is een heel proces om zoiets te ontwikkelen, zelf leer ik elke keer weer iets bij over online marketing en worden mijn programma’s steeds mooier en “volwassener”. Zichtbaar zijn op social media is ook erg belangrijk en daarin kan Corine je goed begeleiden want zij heeft dit als geen ander onder de knie. Wat het mij oplevert is een leerzame weg in de jungle van online programma’s ontwikkelen en verkopen. Ik leer nog steeds bij. En mijn programma’s worden afgenomen door bestaande en nieuwe klanten. Ik vind Corine een praktische en nuchtere coach die en ervaren is in het online zichtbaar zijn en programma’s in de markt zetten én ze geeft ruimte en vertrouwen als het even niet zo mee zit. Ik kan je Corine van harte aanbevelen.

Jolande

Je krijgt enorm veel waarde en kennis op het gebied van ondernemen en marketing

Ik had al negen jaar een eigen praktijk. Ik wilde groter en wist niet hoe. Op de yogaopleiding kreeg ik enorm veel yogakennis, maar heb ik totaal niks geleerd over ondernemen. Je krijgt enorm veel waarde en kennis op het gebied van ondernemen en marketing met superveel opdrachten om jezelf als ondernemer en je bedrijf steeds beter te funnelen en te leren kennen. Corine blijft me motiveren, steunen, enthousiasmeren als ook de toestemming om het op mijn eigen tempo te doen. Ik heb nooit enig oordeel gevoeld voor mijn vele stressreacties die ik haar af en toe toewierp tijdens app of telefonisch contact. Dat waardeer ik enorm in haar.

Het heeft me geheel op mijn manier mijn eigen online ACCEPTATIE methode opgeleverd. Een lessenserie over zelfliefde en zelfacceptatie voor yogadocenten om hen te ontlasten met de voorbereidingen voor hun eigen lessen en die tevens als tien workshops in te zetten zijn. Corine heeft me geadviseerd om het eerst als pilot aan te bieden. Negen yogadocenten hadden interesse en dit was voor mij een stok achter de deur om het verder uit te werken en het meer vorm te geven.

Ook al is de begeleiding ten einde, nog altijd motiveert en steunt Corine mij om door te gaan met de ingeslagen weg, geheel op mijn eigen tempo. Blij dat ik met Corine in zee ben gegaan en nog steeds samen met haar mee mag varen.

Angelique

Het heeft me veel opgeleverd. Ik sta voor mijn bedrijf, mijn kennis en heb mijn prijzen verhoogd.

Ik kende Corine van de Do-In yoga opleiding. Ik was geïnteresseerd in wat ze deed en ging daarom naar haar Business Event. Daar werd ik getriggerd door haar enthousiasme en heb mij aangemeld voor haar training en begeleiding  “Van Yogadocent Naar Online Yogadocent”.

Ik was in het begin wat afwachtend, zeker wat betreft het online gedeelte. Ik riep ook heel hard dat ik wel dit traject deed maar niets online wilde doen. Corine is heel toegankelijk, kundig, inspireert, motiveert en bruist van de ideeën. Daarnaast heb ik via de community leuke contacten aan de training overgehouden.

Het heeft me veel opgeleverd. Dit jaar start de vijf elementen academie, online en offline. Mijn bedrijf heeft een boost gekregen. Ik sta voor mijn bedrijf, mijn kennis en heb mijn prijzen verhoogd.

Ik heb ook coaching van anderen gehad, maar Corine was mijn eerste coach en heeft me gestimuleerd in mijn eerste stappen in de online wereld. Mijn eerste coach blijft speciaal!

Phili

Ik leef nu al het leven dat ik voor mezelf pas over minimaal 5 jaar had voorgesteld

Met mijn handen in het haar moest ik razendsnel schakelen in een situatie in mijn bedrijf.

Ik belde Corine en we hadden een lang gesprek. Ze vroeg me: ‘Wat zou je doen over vijf jaar?’. Ik hoefde er niet over na te denken. ‘Over vijf jaar’, zei ik ‘dan werk ik meer online en ik reis meer’. Corine zei: ‘maar wat als je ‘over vijf jaar’ nu naar voren haalt? Wat als je aandacht gaat besteden aan online? Volgens mij ben je er nu al klaar voor’. Ik heb er een nachtje over geslapen en haar advies ter harte genomen.

Vol vertrouwen heb ik haar training aangeschaft. Ik heb er geen moment aan getwijfeld of dit de goede keuze was. De training had meer waardevolle inhoud dan ik van tevoren had gedacht. Het heeft me een prachtige academie opgeleverd, waardoor ik mezelf online nog beter neer kan zetten. Tevens heb ik veel geleerd over het bepalen van de waarde die ik bied.

Onlangs zei Corine me: ‘Heb jij in de gaten dat jij nu al een half jaar het leven leeft dat je eigenlijk wilt? Je reist veel, je werkt meer online, je hebt meer vrijheid en meer winst’. Dat was een mega eye -opener.

Corine… is een kanjer, een visionair en leert je het nieuwe ondernemen. Ik kan het van harte aanbevelen om met haar in zee te gaan.
Inmiddels ben ik verhuisd naar Bosnië en heb daar een Bed & Breakfast en heb ik genoeg online inkomsten om hier ruimschoots te leven.

Ira

Ik heb veel van de tips van Corine toegepast en het werkt.

Het gaat heel goed met mij en mijn sportschool. Ik heb veel van de tips van Corine toegepast en het werkt. Zoals me richten op zaken die geld opleveren en andere zaken laten vallen. Dingen doen die IK zelf leuk vind. Mezelf specialiseren en richten op een specifieke doelgroep. Dit loopt goed met betrekking tot projecten voor deze kwetsbare doelgroep. Maar het belangrijkste is tijd vrij maken voor mezelf en mijn man. Corine, je bent echt een topper!

Yvonne

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!