Aan het begin van het jaar zat ik er totaal anders bij. Mijn woonkamer en kantoor stonden vol met bouwmaterialen voor mijn overkapping die maar niet afgemaakt werd. Maaike had net een auto-ongeluk gehad waarbij haar auto total loss was en we op zoek moesten naar een andere auto die ze nodig had voor haar werk. En kon ze door het ongeluk lastig lopen en gingen we naar de fysio ivm haar enkel. Ze was gebeten in haar vinger, deze bleek gebroken te zijn en ging ontsteken dus waren we hiervoor ook 3x bij de eerste hulp. Ondertussen was ik mijn nieuwste training ´Van Ondernemer Naar Online Ondernemer´ aan het ontwikkelen want die zou op 9 januari starten. De video opnames voor de training deed ik in een hotel maar ik werd steeds onderbroken door boorgeluiden want ze waren op die verdieping de badkamers aan het vernieuwen. En had ik een advocaat in de arm genomen omdat ik was opgelicht wat heel vervelend was.

En nu staat mijn zoon oliebollen te bakken in de overkapping en kijk trots en dankbaar terug op het afgelopen jaar.
– De overkapping staat dankzij Joost en Maaike en is echt prachtig geworden. Een fijne plek om te zitten en die heel vertrouwd voelt met onze eigen spulletjes.
– Hierdoor was er meer ruimte in huis en kon ik veel dingen weggooien en opruimen en daardoor voelt ons huis nu lichter.
– Inmiddels is de nieuwste training VONOO door 50 andersdenkende ondernemers gevolgd vanuit allerlei vakgebieden. (vrouwencoaches, kindercoaches, yogadocenten, scheidingsmediator, ondernemer die begeleidt bij alles rondom de laatste levensfase, een boekhouder, een trauma therapeut, een sjamaan en zoveel andere prachtige ondernemers die allemaal op hun manier de wereld mooier achter willen laten. Niet alleen vanuit Nederland maar ook vanuit andere landen in Europa en zelfs vanuit Tanzania.
– In september genoot ik van de gratis online 4 daagse “ondernemen vanuit je kern” die ik gaf met 860 ondernemers.
– Mocht ik spreken bij het licht leiders festival en op het health & wellness festival bij het New Loreto Klooster en was ik te gast bij diverse podcasts.
– Was ik naast andere fantastische ondernemers te zien in de documentaire ‘Pioniers van MORGEN’ en werd ik geïnterviewd door Tm Douwsma.
– En ik oktober begon ik met schrijven aan het Pauwervrouwen Magazine wat nu bijna klaar is en waarin prachtige artikelen staan van experts op hun vakgebied en van mijn hand. Het proces was fantastisch en ik heb genoten. Nu nog de laatste aanpassingen en dan gaat deze begin januari naar de drukker.
– Ben ik geslaagd voor de ademcoach opleiding bij Herleva van Heleen Ytsma.
– En ben ik begonnen aan de medium opleiding in Amsterdam.
– Inmiddels zijn er nu meer dan 240 Corine van Zoelen podcasts uitgebracht met mooie, inspirerende gesprekken.
– Heb ik een kookboek geschreven met alle recepten van mijn man erin.
– Heb ik eindelijk samen met Heleen de piramides en tunnels gezien in Bosnië vanuit de B&B van Ira Nagel. En was het zo leuk om te zien hoe zij daar helemaal op haar plek is.
– Mocht ik 3x naar Turkije reizen. Een fantastische week met mijn zus, een week met Maaike en een vriendin en een weekje alleen. Hier heb ik oude bekenden en `familie´ gezien en nieuwe mensen leren kennen zoals de fotograaf die in juni van komend jaar de fotoshoot gaat doen tijdens de workation in juni.
Ik zit er niet 100% beter bij dan aan het begin van jaar maar wel 500%. We hebben onze draai gevonden mijn zijn 3-en. Al blijft het gemis enorm. Steeds meer mensen zien wat er speelt op het grote wereldtoneel en het begint nu echt te kraken aan alle kanten. Mooie vernieuwende initiatieven zijn gestart en ik ben dankbaar dat ik daar op mijn manier aan bij mag dragen en een stukje aan hun zij mag meelopen.

Ik heb volop vertrouwen in het nieuwe jaar als mijn business glossy ´ Het Pauwervrouwen Magazine uitkomt en ik dit vier tijdens het kleinschalige manifestatie event in januari. Leuk als ik je daar ook zie.

Fijne jaarwisseling en op naar een liefdevol en gezond 2024!

PS: Pauwervrouwen Magazine

In janauri komt het Pauwervrouwen magazine uit. Het 120 pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten. Als bonus ontvang je GRATIS het online programma’Receiving the Day’ t.w.v. 55 euro. Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt. Direct bestellen via deze link.

PSPS: 8-daasge Workation in Marmaris, Turkije van 1 t/m 8 juni.Maak nu gebruik van de early bird prijs.– Een fotoshoot op de prachtigste plekken in Marmaris,- Een prachtige werkplek met technische support voor je website of online academie,- Mastermind sessies met andere deelnemers en Corine,- Een adem cirkel met Heleen Ytmsa,- Verbinding met collega ondernemers,- WelkomstpresentjeVoor de eerste 7 deelnemers VIP arrangement en extra;– 1-op-1 coachsessies met Corine zodat ze meedenkt met jouw bedrijf,- Toekomst voorspelling dmv de koffiedrap van je koffiekopje.Meer informatie vind je op deze pagina: https://corinevanzoelen.nl/workation/Voor vragen mail naar info@corinevanzoelen.nl

PSPSPS: 5 Februari 2024 start de training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’.In deze training leer ik je hoe je zelf een online programma/cursus ontwikkeld. Met marketing en strategie en je eigen online platform.Meer informatie vind je op: www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!