Moet je als online ondernemer technisch zijn?

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Hester Bais.Hester is advocaat financieel recht. Tot Hester advocaat werd in 2007 heeft zij als jurist gewerkt in de financiële wereld (o.a. ING en de beurs). Zij kent die wereld van binnenuit en begrijpt de complexe systemen en producten. 

Hester is sinds 2014 klokkenluider (en deed melding van fraude door ING bij de toezichthouder AFM) en strijdt sindsdien voor eerlijke, veilige en transparante financiële wereld.

 In 2022 is haar verhaal Worst Bank Scenario gepubliceerd, waarin zij de gevaren van- en corruptie binnen het huidige (monetaire) geldsysteem blootlegt en waarschuwt voor het opgetuigde nieuwe wereldwijde (G20) (blockchain) geld- en effecten stelsel, dat de vrijheid van de burger (sterk) kan gaan inperken. Dit stelsel is gebaseerd op nog meer schulden en – binnenkort – op emissierechten zoals CO2. Schulden die de EU nu maakt (€800 miljard / NextGenerationEU) en de jongeren straks moeten gaan terugbetalen. Alsmede schulden die jongeren nu aangaan voor veel te dure huizen (als ze die überhaupt kunnen vinden) en die hen slaaf maakt in het schuldensysteem. 

Om nog meer tegenmacht te bieden is Hester verkiesbaar voor het Europees Parlement via het platform Meer Directe Democratie (Lijst 14, nummer 2).

Website van Hester : https://bankenfraude.nl/
Hier kun je ook haar boek bestellen.

Liever bestellen via bol.com? Dat kan HIER. 

Social media:
Facebook https://www.facebook.com/hester.bais
Instagram https://www.instagram.com/hester.bais/
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/hester-bais-9445892/
tiktok https://www.tiktok.com/@hester.bais

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze “Op de hoogte van de laatste podcast” via de link.
Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Mijn naam is Corine van Zoelen en ik ben Business Coach voor nieuwe wereld ondernemers. Ik begeleid diverse bewuste, andersdenkende ondernemers met het neerzetten van hun eigen bedrijf. Mogelijkheden in hun branche zien en pakken. Tevens help ik met het ontwikkelen van een online programma/cursus inclusief je eigen online platform/leeromgeving. Dit doe ik doormiddel van de online training https://corinevanzoelen.nl/vanondernemernaaronlineondernemer/

Onlangs is het PAUWervrouwen Magazine uitgekomen. DE fysieke Business glossy met nieuwe wereld ondernemers die de wereld mooier achter willen laten dan dat ze er op gekomen zijn. Het 112( ! )pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten.

Tevens zijn er:
artikelen van experts,
Online ondernemers tips,
Uitleg over de chakra´s en bijbehorende godinnen en de invloed op je lichaam en geest met en chakra oefening.
Een diepte interview met Corine
Ondernemen vanuit Human Design
Jouw persoonlijke getal volgens de akara numerologie
Ondernemen vanuit Ayurvedisch oogpunt
De magie van de Bosnische piramides
6 pijlers voor meer verbinding
En columns over de adem, boekhouding en vrouwelijke energie.

EXTRA online pagina met:
GRATIS het online programma ‘Receiving the Day’ twv 55.
Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt. Extra artikelen over Human Design, Akara numerologie, chakra recept en aanvullende video’s.
www.pauwervrouwenmagazine.nl

Allerlei onderwerpen bespreek ik in de Corine van Zoelen podcast. Ik deel mijn kennis via gratis video’s die te vinden zijn op mijn site https://corinevanzoelen.nl/

Het enige wat jij hoeft te doen is het uitvoeren, vertrouwen hebben en DOEN!
Met de juiste instelling en mindset bereik je ook een goedlopend (online) bedrijf. 

Er zijn diverse mogelijkheden om van mij te leren. Dit kan via gratis PAUWertalks, dit zijn webinars. Bewust met AU i.v.m. het pauwenveerlogo in mijn bedrijfsbeeldmerk en gratis video’s. Verschillende online trainingen en trajecten, Live trainingsdagen, een VIP trajecten.

Meer informatie vind je op de site: https://corinevanzoelen.nl/
Gratis video’s: https://corinevanzoelen.nl/gratis
Fysieke producten van Corine zoals een kalender, pauwervrouwen carddeck, pauwer sieraad vind je hier: https://corinevanzoelen.nl/shop

Social Media Corine van Zoelen :
Instagram: https://www.instagram.com/corinevanzoelen/
Facebook: https://www.facebook.com/deyogabusinesscoach
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/corinevanzoelen 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!