Moet je als online ondernemer technisch zijn?

 

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast interview ik Jeroen Arents.

Jeroen is geboren in 1983 te Hazerswoude Rijndijk. Vanaf jongs af aan had hij het gevoel dat er iets niet klopte in de wereld. Hoe kon het zijn dat de koelkast bij hem thuis vol stond met eten, terwijl er in andere delen van de wereld hongersnood was? En waarom moesten mensen zo hard werken om gelukkig te zijn?

Op school kreeg hij niet de antwoorden die hij zocht en toen hij 16 was verliet hij het gymnasium in Leiden om auto-didact te worden. Op zijn 18e richtte hij zijn eerste bedrijf op. Kort daarna vond 9/11 plaats en dat was een eye-opener voor hem. Kort daarna besloot hij dat hij het beste kon bijdragen aan de samenleving door informatie te verspreiden, met als doel meer bewustzijn te verspreiden.

Hij werd onderzoeksjournalist en werkte onder andere voor Niburu, de Onafhankelijke Pers Nederland en De Andere Krant.

Naast het ‘reguliere’ nieuws hield hij zich vooral graag bezig met innovatieve en vernieuwende zaken. Zo richtte hij in 2010 de stichting Niburu Free Energy op, waarmee onderzoek gedaan werd naar zogenaamde vrije energie technologie, en was hij mede-oprichter van Niburu Health, wat zich richtte op alternatieve geneeswijzen.

Tegenwoordig richt hij zich vooral op ondernemen in de ‘nieuwe wereld’. Hoe snel de nieuwe wereld komt is volgens hem afhankelijk van het collectieve bewustzijn van de mensheid, maar wanneer deze komt, en dit is wat hem betreft al gaande, zijn het de ondernemers die het gaan bouwen. 

In deze podcast vertelt Jeroen hoe je nu al een bedrijf kunt inrichten qua structuur, management en personeel, zodat je een bedrijf krijgt wat meerwaarde heeft voor de samenleving en waarin de verdiensten op een open, transparante en fijne manier verdeeld worden.

Voor meer informatie of vragen:
Zijn email jeroen@werkstandby.nl

WerkStandby website https://www.werkstandby.nl/

Zijn LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/in/jeroenarents/

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze “Op de hoogte van de laatste podcast” via de link.
Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Mijn naam is Corine van Zoelen en ik ben Business Coach voor nieuwe wereld ondernemers. Ik begeleid diverse bewuste, andersdenkende ondernemers met het neerzetten van hun eigen bedrijf. Mogelijkheden in hun branche zien en pakken. Tevens help ik met het ontwikkelen van een online programma/cursus inclusief je eigen online platform/leeromgeving. Dit doe ik doormiddel van de online training https://corinevanzoelen.nl/vanondernemernaaronlineondernemer/

Onlangs is het PAUWervrouwen Magazine uitgekomen. DE fysieke Business glossy met nieuwe wereld ondernemers die de wereld mooier achter willen laten dan dat ze er op gekomen zijn. Het 112( ! )pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten.

Tevens zijn er:
artikelen van experts,
Online ondernemers tips,
Uitleg over de chakra´s en bijbehorende godinnen en de invloed op je lichaam en geest met en chakra oefening.
Een diepte interview met Corine
Ondernemen vanuit Human Design
Jouw persoonlijke getal volgens de akara numerologie
Ondernemen vanuit Ayurvedisch oogpunt
De magie van de Bosnische piramides
6 pijlers voor meer verbinding
En columns over de adem, boekhouding en vrouwelijke energie.

EXTRA online pagina met:
GRATIS het online programma ‘Receiving the Day’ twv 55.
Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt. Extra artikelen over Human Design, Akara numerologie, chakra recept en aanvullende video’s.
www.pauwervrouwenmagazine.nl

Allerlei onderwerpen bespreek ik in de Corine van Zoelen podcast. Ik deel mijn kennis via gratis video’s die te vinden zijn op mijn site https://corinevanzoelen.nl/

Het enige wat jij hoeft te doen is het uitvoeren, vertrouwen hebben en DOEN!
Met de juiste instelling en mindset bereik je ook een goedlopend (online) bedrijf. 

Er zijn diverse mogelijkheden om van mij te leren. Dit kan via gratis PAUWertalks, dit zijn webinars. Bewust met AU i.v.m. het pauwenveerlogo in mijn bedrijfsbeeldmerk en gratis video’s. Verschillende online trainingen en trajecten, Live trainingsdagen, een VIP trajecten.

Meer informatie vind je op de site: https://corinevanzoelen.nl/
Gratis video’s: https://corinevanzoelen.nl/gratis
Fysieke producten van Corine zoals een kalender, pauwervrouwen carddeck, pauwer sieraad vind je hier: https://corinevanzoelen.nl/shop

Social Media Corine van Zoelen :
Instagram: https://www.instagram.com/corinevanzoelen/
Facebook: https://www.facebook.com/deyogabusinesscoach
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/corinevanzoelen 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!