Moet je als online ondernemer technisch zijn?

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast praat ik met Johanna Koopman. Ze volgde haar eigen pad in het herstel van haar gezondheid en vond de missing link in het Kangen Water. Verder praten we over ‘dichtbij jezelf’ blijven en blikken we terug op de Corona-tijd en hoe we verbonden bleven via social media. Johanna vertelt ook wat voor haar belangrijk is met oog op de nieuwe wereld.Meer informatie over Johanna en het Kangen water vind je op haar site: https://www.johannakoopman.nl/

 

 

Social media:

Johanna deelt haar blogs op haar Facebook tijdlijn  en op telegram.

Voor informatie en presentatie data over het Kangen Water kun je je aanmelden voor de FB-groep  en op Telegram staan de data op.

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze link  “Op de hoogte van de laatste podcast”
Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

PAUWervrouwen Magazine
Onlangs is het PAUWervrouwen Magazine uitgekomen. DE fysieke Business glossy met nieuwe wereld ondernemers die de wereld mooier achter willen laten dan dat ze er op gekomen zijn. Het 112( ! )pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten.

Tevens zijn er:
artikelen van experts,
Online ondernemers tips,
Uitleg over de chakra´s en bijbehorende godinnen en de invloed op je lichaam en geest met en chakra oefening.
Een diepte interview met Corine
Ondernemen vanuit Human Design
Jouw persoonlijke getal volgens de akara numerologie
Ondernemen vanuit Ayurvedisch oogpunt
De magie van de Bosnische piramides
6 pijlers voor meer verbinding
En columns over de adem, boekhouding en vrouwelijke energie.

EXTRA online pagina met:
GRATIS het online programma ‘Receiving the Day’ twv 55.
Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt. Extra artikelen over Human Design, Akara numerologie, chakra recept en aanvullende video’s.
www.pauwervrouwenmagazine.nl

Gratis video´s voor je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling:
15 online verdienmodellen https://corinevanzoelen.nl/15-online-verdienmodellen/
Plan je succesvolste jaar  https://corinevanzoelen.nl/plan-je-succesvolste-jaar/
Ebook over Chat GPT https://corinevanzoelen.nl/ebook-chatgpt/
Een online magazine over blauwprint. Een coachtool om je onderbewustzijn zichtbaar te maken in een zandbak. https://corinevanzoelen.nl/blauwprint-magazine/

Wil je ook online ondernemen?
Je eigen online programma/cursus op je eigen online platform/leeromgeving/academie ontwikkelen in 90 dagen?
Leren verkopen aan jouw doelgroep?
Meld je aan voor www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

 

KORTE SAMENVATTING VAN DEZE PODCAST

In dit eerste deel van onze podcastserie hebben we het genoegen om Johanna te verwelkomen, een moeder van twee hoogbegaafde zonen en voormalig natuurgeneeskundig therapeut. Johanna deelt haar inspirerende reis, van het overwinnen van gezondheidsproblemen tot het vinden van haar passie voor schrijven en het delen van haar kennis over gezondheid en welzijn.

Johanna begint haar verhaal door te vertellen over haar achtergrond als natuurgeneeskundig therapeut en hoe ze gedwongen werd haar praktijk stop te zetten vanwege gezondheidsproblemen. Dit keerpunt in haar leven leidde tot een hernieuwde focus op schrijven, iets wat ze altijd al als een vorm van zelfexpressie had gebruikt.

“Ik heb eigenlijk mijn hele leven lang veel geschreven,” vertelt Johanna. “Voor mij is schrijven altijd een uitlaatklep geweest, vooral tijdens moeilijke periodes, zoals toen ik met gezondheidsklachten worstelde en uiteindelijk in een depressie belandde.”

Na het stopzetten van haar praktijk en het ervaren van hersenletsel, vond Johanna troost en genezing in het schrijven. Het werd haar therapie, een manier om haar gedachten te ordenen en de draad van het leven weer op te pakken.

“Ik begon bewust te schrijven en besloot een boek te schrijven om mijn leven weer op de rails te krijgen,” legt Johanna uit. “Het schrijven werd mijn manier om door mijn worstelingen heen te gaan en uiteindelijk weer verbinding te vinden met mezelf en anderen.”

Een van de meest waardevolle aspecten van Johanna’s schrijven was het creëren van verbondenheid tijdens de pandemie. Door haar ervaringen te delen, vond ze steun bij gelijkgestemden en ontdekte ze een krachtige gemeenschap online.

“Het delen van mijn gedachten en ervaringen op sociale media bracht me in contact met mensen die zich in dezelfde situatie bevonden,” zegt Johanna. “Het gaf me het gevoel dat we samen sterker stonden en hielp me om mijn eigen waarden en normen trouw te blijven, zelfs als dat betekende dat ik tegen de stroom in moest gaan.”

Voor Johanna was schrijven niet alleen een vorm van zelfexpressie, maar ook een manier om haar vrijheid en integriteit te behouden, zelfs in tijden van onzekerheid en sociale druk. Haar reis van therapeut tot schrijver is een inspirerend voorbeeld van veerkracht en zelfontdekking.

Ze vertelt verder “Ik was ziek en ben ik het kangewater gaan proberen. Nou, in het begin was het echt heel heftig. Want ik was echt ontzettend uitgedroogd. En dan moet je dat water echt heel langzaam opbouwen. Dus ik begon met een paar slokjes per dag. En dan langzaam steeds iets meer. En ik merkte eigenlijk vrij snel al verschil. Ik sliep beter, mijn energie niveau werd geleidelijk aan beter en mijn darmklachten verminderden ook. Dus dat was eigenlijk heel positief. Maar ik bleef wel voorzichtig, want ik wist natuurlijk niet hoe mijn lichaam zou reageren. Maar na een tijdje merkte ik dat ik steeds minder supplementen nodig had.

Dus dat was echt een doorbraak voor mij. Ik kon steeds meer mijn eigen balans vinden en mijn lichaam herstelde langzaam maar zeker. En uiteindelijk ben ik helemaal gestopt met de supplementen en drink ik alleen nog maar kangewater. En dat werkt voor mij echt fantastisch. Ik voel me beter dan ooit tevoren.

Dus ja, dat was echt een keerpunt in mijn gezondheid. En ik ben zo dankbaar dat ik dat heb ontdekt. Het heeft echt mijn leven veranderd.

Mensen helpen en ondersteunen, dat is voor mij echt een belangrijk aspect. En ja, delen van het water, delen van de groenten uit mijn tuin, dat zijn allemaal manieren om mijn dankbaarheid te tonen en anderen te helpen. En ik geloof dat in de nieuwe wereld meer nadruk zal liggen op gemeenschap en samenwerking.

Mensen zullen meer openstaan voor het delen van kennis, middelen en ervaringen. En dat draagt bij aan een meer gebalanceerde en verbonden samenleving. Dus ja, ik zie dat echt als een essentieel onderdeel van hoe de nieuwe wereld eruit zal zien.”

Ik hoop dat meer mensen de weg naar gezondheid en welzijn vinden door de presentaties en de informatie die Johanna deelt. 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!