Moet je als online ondernemer technisch zijn?

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast interview ik Monique van Leeuwen vanuit Spanje met soms een zwakke verbinding en dat maakt het gesprek alleen maar interessanter.

Monique is vrouwencoach. En niet zomaar een. Met een unieke blend van inspiratie, humor en liefdevolle kracht gaat zij met vrouwen een intensief traject aan. Met 13 jaar ervaring en een oprechte passie voor persoonlijke groei, begeleidt zij vrouwen naar zelfontdekking. Humor is haar grootste kracht en ze zegt daarnaast waar het op staat. Ze is eerlijk en direct en verwacht dat ook van de vrouwen waarmee zij werkt.

 Monique heeft tientallen retraites gegeven in het retraitecentrum  Terra Nova dat ze samen met haar man, Robert Bridgeman, vijf jaar lang runde in het zuiden van Frankrijk. Daarnaast is ze founder van de Bridgeman Academy. Door de honderden sessie met vrouwen en daarbij haar eigen ervaring als moeder van drie zoons en haar ervaring als onderneemster, weet zij als geen ander hoe ze vrouwen weer kan helpen met het voelen van, verbinden met en vervullen van hun hartsverlangen. Een boodschap van Monique aan alle vrouwen: stap uit de schaduw van jouw potentieel.

Meer informatie vind je op
www.moniquevanleeuwen.nl  en www.bridgeman.nl 

Social media:
Volg Monique via
Facebook
Instagram
Linked IN

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze link  “Op de hoogte van de laatste podcast”
Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

PAUWervrouwen Magazine
Onlangs is het PAUWervrouwen Magazine uitgekomen. DE fysieke Business glossy met nieuwe wereld ondernemers die de wereld mooier achter willen laten dan dat ze er op gekomen zijn. Het 112( ! )pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten.

Tevens zijn er:
artikelen van experts,
Online ondernemers tips,
Uitleg over de chakra´s en bijbehorende godinnen en de invloed op je lichaam en geest met en chakra oefening.
Een diepte interview met Corine
Ondernemen vanuit Human Design
Jouw persoonlijke getal volgens de akara numerologie
Ondernemen vanuit Ayurvedisch oogpunt
De magie van de Bosnische piramides
6 pijlers voor meer verbinding
En columns over de adem, boekhouding en vrouwelijke energie.

EXTRA online pagina met:
GRATIS het online programma ‘Receiving the Day’ twv 55.
Het programma waarin je jouw ochtend ritueel ontdekt. Extra artikelen over Human Design, Akara numerologie, chakra recept en aanvullende video’s.
www.pauwervrouwenmagazine.nl

Business glossy voor ondernemers
Interessante artikelen over online ondernemen, human design, akara numerologie, chakra’s, ayurveda, godinnen en nog veel meer vind je in het
www.pauwervrouwenmagazine.nl

Gratis video´s voor je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling:
15 online verdienmodellen 
Plan je succesvolste jaar  
Ebook over Chat GPT
Een online magazine over blauwprint. Een coachtool om je onderbewustzijn zichtbaar te maken in een zandbak. 

Wil je ook online ondernemen?
Je eigen online programma/cursus op je eigen online platform/leeromgeving/academie ontwikkelen in 90 dagen?
Leren verkopen aan jouw doelgroep?
Meld je aan voor www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Korte samenvatting van de podcast:

In de Corine van Zoelen Podcast, aflevering 251, wordt Monique van Leeuwen geïnterviewd over het leiden van meerdere bedrijven en een gezin in het buitenland. Na jaren van avonturen in Vietnam, Frankrijk en nu Spanje, richt Monique zich op het begeleiden van vrouwen, vooral moeders, om hun hartsverlangen te vervullen. Haar negen maanden durende coachingstraject omvat zowel online als live sessies in Spanje, waar ze diepgaand werkt aan het transformeren van trauma’s en overtuigingen.

Monique benadrukt het belang van vertrouwen en het loslaten van angst om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Ze moedigt vrouwen aan om uit de schaduw van hun eigen potentieel te stappen. En die willen dat hun eigen behoeften en verlangens serieus worden genomen. Ze willen niet langer alleen maar dienstbaar zijn aan anderen, maar ook aan zichzelf. Het is een proces van zelfontdekking en zelfzorg, waarbij ze leren om hun eigen grenzen te stellen en hun eigen verlangens na te streven. Dit proces van empowerment is niet altijd gemakkelijk, maar het is wel de moeite waard. Het stelt hen in staat om echt in hun kracht te staan en hun leven te leiden zoals zij dat willen.

Vrouwen bezitten unieke kwaliteiten; ze hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn. Ze kunnen krachtig zijn zonder te strijden. Misschien moeten ze hun kracht juist vinden in zachtheid, zonder zweverigheid. Het gaat om ontdekken wat ze willen en actie ondernemen, hoe klein ook. Durf hulp te vragen en stap voor stap je dromen te realiseren. Soms betekent dat angsten overwinnen en risico’s nemen. Maar elk risico kan leiden tot groei, zelfs als het anders uitpakt dan verwacht.

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!