Moet je als online ondernemer technisch zijn?
In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Monique Warmoeskerken.

Ik kwam met Monique in aanraking via Esther Rooijmans die eerder in de Corine van Zoelen podcast 207 was over Germaanse geneeskunde. Daar heb ik voor het eerst op een soort trilplaat gelegen met een speciale frequentie. Ik heb uiteindelijk vaker op deze trilplaat gelegen en het helpt me bij mijn zelfherstellende vermogen en voel me meer geaard.

Monique leidt andere trainers hiervoor op en dus reed ik een aantal weken naar Oirschot, mijn geboortegrond, waar ik een gesprek had met Monique over deze wonderlijke trilplaat.

Monique weet als trauma- en ervaringsdeskundige als geen ander hoe belangrijk het is om een stevig en gezond fundament in jezelf te voelen. Het is je basis wanneer er uitdagingen komen. Pas wanneer je (weer) de verbinding maakt met je eigen unieke zelf, is de weg van transitie gelegd. Op deze wijze kunnen pijnlijke en moeizame processen plaatsmaken voor meer harmonie en een gezonder en prettiger leven.

‘Be your own doctor’ is haar lijfspreuk geworden. Geef jezelf het mooiste cadeau van de wereld en volg het pad ‘van verlichting’, oftewel het pad wat voor jou bedoeld is.

Binnen BDES, Bio Dynamisch Energie Systeem,  werkt ze samen met een fantastisch team en heeft ze veel mensen mogen ondersteunen in processen bij zelfherstel, bewustzijn en het begeleiden/ontkoppelen van trauma. Sinds dit jaar zet ze haar expertise meer in als adviseur en instructeur van het BDESysteem en begeleid professionals in het werkveld. Ze vindt het belangrijk dat professionals begrijpen hoe de technologie werkt en hoe deze in te zetten in de praktijk. Het is daarom ook belangrijk dat trainers en professionals zelf het proces (leren) begrijpen, zodat ook zij de meerwaarde ervan voelen en ervaren. Daarnaast is ze eigenaar van Trainingscentrum ForBrains en verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van alle BDES bijeenkomsten, trainingen, inloopdagen en introductiemomenten.

Trainingscentrum ForBrains en BDES zijn gevestigd in Oirschot. Op deze locatie vinden bijeenkomsten, trainingen, cursussen, inloopdagen en nascholing plaats.

Voor meer informatie of contact:
www.biodynamischenergiesysteem.nl
Of mail naar info@bdes.nl

Social media:
Monique is te volgen op Instagram en  Linkedin.

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze link  “Op de hoogte van de laatste podcast”. Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Gratis video´s voor je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling:
15 online verdienmodellen https://corinevanzoelen.nl/15-online-verdienmodellen/
Plan je succesvolste jaar  https://corinevanzoelen.nl/plan-je-succesvolste-jaar/
Ebook over Chat GPT https://corinevanzoelen.nl/ebook-chatgpt/
Een online magazine over blauwprint. Een coachtool om je onderbewustzijn zichtbaar te maken in een zandbak. https://corinevanzoelen.nl/blauwprint-magazine/

Wil je ook online ondernemen?
Je eigen online programma/cursus op je eigen online platform/leeromgeving/academie ontwikkelen in 90 dagen?
Leren verkopen aan jouw doelgroep?
Meld je aan voor www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!