Moet je als online ondernemer technisch zijn?

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Carool Rijnierse.

Carool is auteur en de trotse moeder van drie zoons. Dieren helpen en veel buiten in de natuur zijn, geven haar energie. Net als schrijven. Vanaf het moment dat ze een pen kon vasthouden, schrijft ze al verhalen. Ze wilde als klein meisje boekenschrijfster worden en mensen blij maken met haar teksten. Helaas luisterde ze naar volwassen mensen zoals juffen en meesters, die haar vertelde dat ‘schrijven maar een hobby’ was. Toch heeft het haar nooit losgelaten.

Tijdens de HBO Nederlands liep ze stage in televisie studio Aalsmeer, bij de art departement van GT/ST. Ze is scenario schrijven gaan doen op de Media Academie. Maar omdat ze geen vaste baan kon krijgen bij Endemol, is ze ‘even’ gaan vliegen als stewardess voor de KLM. Dat werden 22 jaar. In de tussentijd is ze freelance bij televisie en theater gaan werken, achter de schermen, en is ze voortaan betaalde schrijfopdrachten gaan uitwerken. In 2019 is ze gestopt bij de KLM en fulltime vanuit huis gaan schrijven. Die jas past haar goed. Nu neemt ze nog veel verschillende freelance opdrachten aan en heeft ze prachtige interviews afgenomen maar dat gaat veranderen. Ze voelt steeds meer dat haar teksten meer betekenis mogen hebben. Sinds ze iedere avond voor het slapen gaan de vraag stelt ‘Hoe kan ik het groter goed dienen met mijn teksten?’ , stromen de ideeën door haar heen. Op dit moment schrijft ze 6 boeken tegelijk, waar ze veel mensen mee kan gaan helpen en ondersteunen. Het voelt steeds meer dat daar haar ware zielsmissie met het schrijven ligt. Ze probeert op zeer korte termijn haar ebooks online te zetten. De tijd is er rijp voor.

We bespreken in deze podcast zaken zoals Corona, de ME, de invloed van de media, het klimaat en 9 / 11. Het is dus wederom een interessante podcast!

Haar boek “De nieuwe wijk” is te bestellen via Bol.com.

Winactie
Deel deze pocast en tag mij, @corinevanzoelen en Carool @caroolteksten en maak kans op haar boek “De nieuwe wijk”.

Social media:
Carool is te volgen via:
Facebook https://www.facebook.com/carool.rijnierse
Instagram  https://www.instagram.com/caroolsteksten/LinkedIn  https://www.linkedin.com/in/carool-rijnierse/

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze link  “Op de hoogte van de laatste podcast”. Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Gratis video´s voor je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling:
15 online verdienmodellen https://corinevanzoelen.nl/15-online-verdienmodellen/
Plan je succesvolste jaar  https://corinevanzoelen.nl/plan-je-succesvolste-jaar/
Ebook over Chat GPT https://corinevanzoelen.nl/ebook-chatgpt/
Een online magazine over blauwprint. Een coachtool om je onderbewustzijn zichtbaar te maken in een zandbak. https://corinevanzoelen.nl/blauwprint-magazine/

Wil je ook online ondernemen?
Je eigen online programma/cursus op je eigen online platform/leeromgeving/academie ontwikkelen in 90 dagen?
Leren verkopen aan jouw doelgroep?
Meld je aan voor www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!