Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Meara Luz.

Luz was ooit een onzeker meisje dat zich te raar en anders voelde om van waarde te kunnen zijn voor deze wereld. Dat knikkende knieën kreeg bij het idee een podium te betreden. Worstelde met faalangst, sociale angst en uitstelgedrag.

Inmiddels is dat onzekere meisje op haar 30e uitgegroeid tot één van de meest succesvolle spirituele influencers van Nederland, heeft ze 100.000+ mensen geïnspireerd voor hun innerlijke groei en meer dan een half miljoen euro omzet weten te creëren door haar eigen talenten op haar manier in de wereld te brengen.

Er wordt naar haar werk en meditaties verwezen door o.a. therapeuten, psychologen en instanties als de GGZ. Meerdere klanten hebben haar verteld dat haar Lichtacademie dieper ging en beter hielp dan de (prijzige) therapieën die ze gevolgd hebben. Haar Youtubemeditaties zijn bijna 20 miljoen keer beluisterd.

Dit alles heeft ze weten te creëren zonder een traditioneel pad met officiële opleiding in te slaan, maar door haar intuïtie en innerlijk kompas te volgen boven wat ‘de norm’ is. Ze heeft ervaren wat het vraagt om van binnenuit je zielsmissie super krachtig en succesvol in de wereld te zetten. Op een manier die voor jou echt klopt.

Meara Luz is gezien bij Happinez, Q-music, Sanny zoekt geluk en Hogerbesef Spiritueel groeien.

In de week van 3 t/m 9 juni organiseert ze een online Licht leiders festival.

Met fantastische sprekers. Zoals Suzanne Beukema, Patty Post, Nadja van Osch, Kim Rietvink, Kelly Smit, Lou Niestadt, Kim de Graeve, Maartje Blijleven, Marjolein Berendsen, Elvira van Rijn, Antoinette Revier, Roy Martina, Laura Langens, Conrad van Pruijssen, Maartje Koper en ik zelf Corine van Zoelen. Er zijn hele toffe workshops en lezingen.

Je mag gratis meedoen en dit kan via deze site: https://lichtleiders.nl/corinevanzoelen

Deze podcast is toevallig 222. Al is niets toeval naar mijn idee. En op deze pagina https://www.helderziende-paragnosten.nl/numerology/222-betekenis.php staat geschreven dat de spirituele betekenis van 222 betekent dat je af mag stemmen op je intuïtie en mag letten op alle andere berichten die je ontvangt. Welke dromen heb je de laatste tijd gehad? Zijn er andere tekens die je kunt ontcijferen om de grotere boodschap samen te stellen? De beste manier om dergelijke inzichten volledig te begrijpen, is om een open communicatiekanaal te houden met je intuïtie. En je hoeft niet het hele pad dat voor je ligt te zien. Het kan je geleidelijk aan worden onthuld, stap voor stap. Maar wat je zeker kunt doen, is de eerste stappen zetten en doorlopen. Het universum en je intuïtie zullen je begeleiden in deze spirituele reis, zodat je de vooruitgang kunt maken naar de beste versie van de persoon die je bent voorbestemd.

Ik zou zeggen zorg dat je erbij bent en meld je GRATIS aan: https://lichtleiders.nl/corinevanzoelen

Meer over Meara Luz vind je op:
Haar website Www.mearaluz.nl

Meer informatie over het festival: https://lichtleiders.nl/corinevanzoelen

Heb je interesse in de Lichtacademie? Check: https://mearaluz.nl/wachtlijst

Social media, volg Meara Luz op:

Youtube 
Facebook
Instagram
Meld je aan voor haar Facebook groep.

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!