Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Annemarie Braun.

Annemarie is psychodynamisch therapeut en yogadocent. Ze heeft sinds 2008 een eigen praktijk in Bodegraven, geeft yogalessen en organiseert jaarlijks in juni een Yoga & Geniet vakantie in Italië. In februari 2023 verscheen haar eerste boek: Monddood-aan een narcist ontsnapt.

Een autobiografisch verhaal en een (zelf)hulp boek ineen. Veel mensen belanden in relaties met personen die hen slaan of kleineren. Annemarie Braun leefde acht jaar in zo’n hel. Ze moest vluchten voor haar eigen veiligheid en die van haar kind.

Waarom is het zo lastig om te ontsnappen aan zo’n giftige relatie? Het boek ‘Monddood’ is een huiveringwekkende page-turner, maar het bevat ook een katern met duidelijke uitleg over narcistische mishandeling, onderzoeken en ook een checklist ‘Is mijn partner een narcist?’ die Braun schreef vanuit haar werk als therapeut.

‘Narcisten en psychopaten zijn zo goed in het verbergen van hun ware aard en motieven dat veel slachtoffers dat jarenlang niet doorhebben,’ vertelt zij. ‘Zelf was ik bijna dood, toen pas drong het tot me door dat hij nooit ging veranderen.’

Meer informatie vind je op haar website: www.annemariebraun.nl

Het boek vind je op: https://annemariebraun.nl/monddood/

Wil je met Annemarie op yogavakantie: https://annemariebraun.nl/yoga/yogavakanties/yoga-en-geniet-vakantie/

Social media:

Annemarie is te volgen op:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!