Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Yvette Baan.

Yvette is allround. Ze heeft een centrum voor bewustzijn, begeleid vrouwen met jaar trajecten, is muzikaal, organiseert jaarlijks het WY in de tent festival en is via mijn online training bezig met het ontwikkelen van een online training.

Yvette noemt zichzelf een inspirator. Zij is soundhealer, creatief, energetisch holistisch therapeut en Zijnsgericht-levenscoach. Maar ze is bovenal vrouw. Ook is zij de oprichtster en mede organisator van WY in de Tent en WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. Yvette werkt holistisch, dat wil zeggen gericht op de werking van lichaam, geest en ziel te samen. Je lichaam is de plek waar alles gevoeld en geheeld kan worden. In beweging zetten, ruimte geven, inspireren en laten stromen zijn woorden die bij haar passen.

Dans, stemwerk, lichaamswerk, ademen en werken met de vrouwelijke energiestromen zijn de tools die haar dieper hebben gebracht in de ontmoeting met zichzelf. Haar reizen naar o.a. India en in de traditionele Japanse energetische Reiki-leer hebben haar daarin de weg gewezen. Sinds 2012 geeft zij jaar trajecten en trainingen waarin ze vrouwen meeneemt op reis naar zichzelf met behulp van de zeven godinnen energieën in elke vrouw aanwezig. Ook geeft zij vele dansinitiaties en lichaamswerk bijeenkomsten.

Yvette inspireert je en daagt uit om bij jezelf stil te staan en vanuit daar (weer) in beweging te komen, om jouw pure levensenergie vrij te laten stromen in elke ontmoeting met jezelf.

Meer informatie vind je op:

https://bewusthart.nu/trajecten/vrouwen-jaartraject/
https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events
https://bewusthart.nu/evenementen/

Social media:

Yvette is te volgen op:
Facebook
Instagram

Wil je ook een online programma / cursus ontwikkelen net als Yvette?

Check de site: https://corinevanzoelen.nl/vanondernemernaaronlineondernemer/

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!