Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast vertel ik over de ´kies je geld dag´ van Keuze vrij bij mij. Zij organiseren kleine en grote bijeenkomsten voor ondernemers en particulieren. Over diverse onderdelen.

Afgelopen zaterdag, 23 april was er een bijeenkomst en diverse lezingen over
De Florijn, het eerste volwaardige rentevrije betaalmiddel waarmee je zowel contant als digitaal kan betalen en krediet kan aanvragen.

De Watermunt, regionaal geld in het Westland, dat zorgt voor financiële anonimiteit, economische groei van het MKB en koopkracht van consumenten.

De blockchain technologie, bitcoin en andere crypto als alternatief voor het falende geldsysteem.

Mycells een initiatief waarin burgers en het MKB krachten bundelen voor een mensgerichte economie.

De Gevonomie, een verfrissende visie op waarde-uitwisseling op basis van overvloed, vertrouwen en samen delen. En hoe dit werkt in de praktijk.

Ik heb hiervan aantekeningen gemaakt die ik uitleg tijdens deze podcast.

Naast geld bijeenkomsten hebben ze binnenkort ook bijeenkomsten over BigTech vrije laptops en telefoons et cetera.

Als je ondernemer bent is het mogelijk om je bedrijf aan te melden op hun site zodat andere jou kunnen vinden. Ook kun je hen supporten door te doneren of vrijwilliger te worden.

Meer informatie vind je op : https://keuzevrijbijmij.nl/

Zelf heb ik in september 2022 een online workshop gegeven over deze diverse mogelijkheden van betalen. Zoals de florijn, plaatselijke munten, Bitcoin en de URA,
Deze vind je op de https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/

Via een maandelijkse bijdrage heb je toegang tot vele online workshops van Corine en andere ondernemers uit de community, heb je de mogelijkheid om vragen te stellen bij diverse online coachcalls, zijn er vele tips op het gebied van podcast, documentaire, boeken, gezondheid, voeding, geld etc en zijn er live netwerk momenten.

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!