Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast interview ik Moniek Beelen.

Moniek is moeder van 3 kinderen en holistisch orthopedagoog en heeft haar eigen ‘praktijk voor Kind & Gezin’. Een praktijk waar het kind echt centraal staat, en zij zowel reguliere als ook complementaire behandelmethoden combineert.

Moniek werkt als orthopedagoog zelfstandig binnen haar praktijk waar ze ouders en kinderen ondersteunt en behandelt. Out of the box staat haar op het lijf geschreven, zonder de kaders uit het oog te verliezen.

Daarnaast is zij ook (kinder-)yogadocent en heeft na vele jaren haar eigen lessen, nu sinds dit jaar de Kinderyogaschool opgericht. Yoga is één van de laagdrempelige manieren voor kinderen om tot een volledige ontwikkeling te komen,

Haar missie vat zij samen als ‘ieder kind een zo vrij mogelijk leven laten leiden, doordat zij hun eigen levenspad kunnen lopen’. Een zo optimaal mogelijke bedding creëren in iedere situatie is waar Moniek haar werk voor doet.

Thema’s als holistisch kijken, (intergenerationeel) trauma, hechting, wel of geen labels, en deze nieuwe wereld passeren de revu in deze podcast.

Ze weet veel van de opvoeding van ieder kind, de ouders en hun band en taak met elkaar, en hoe tot een optimale ontwikkeling te komen.

Meer informatie vind je op:
www.moniekbeelen.nl
www.dekinderyogaschool.nl

Social media:

Moniek is te volgen op:
Facebook
Instagram
Linked-in

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!