Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  vertel ik over mijn deelname in de documentaire ´MORGEN´.

Tijdens de corona pandemie zijn er veel collectieven en bewegingen ontstaan in Nederland. Er zijn diverse organisaties opgericht door professionals of bezorgde burgers die opkomen voor hun grondrechten en keuzevrijheid. Zij lieten hun kritische stem horen omdat de berichtgevingen in de media te eenzijdig was en zij niet gehoord werden.

Ook moest er volgens deze collectieven en bewegingen meer respect en aandacht voor een ieders vrije keuze en lichamelijke integriteit komen. Inmiddels zijn er diverse crisissen die het vertrouwen in de toekomst somber maken. Jongeren die leerachterstanden oplopen, de toenemende depressiviteit onder jongeren, uitgestelde zorg, een energiecrisis, inflatie, huizenmarkt en ook nog een oorlog.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die opkomen voor het collectieve belang van de burgers. Mensen uit diverse lagen van de samenleving met verschillende expertises, jong en oud, die een positieve oplossing hebben bedacht om een verschil te maken. Daarom gaat Tim Douwsma in deze documentaire-reeks op zoek naar een aantal collectieven die zijn ontstaan in Nederland. Een human verhaal achter de mensen binnen dergelijke organisaties, hun motivatie en hun drijfveren.

De documentaire is te bekijken via :
De site van Docsfair.
Of via de vrije media BLCKBX
Of het kanaal van Tim Douwsma van Univibes

Mocht je ook graag een online programma / cursus willen ontwikkelen op je eigen platform met technisch support?

Check de site www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Social media:

Corine is te volgen op:
Facebook
Instagram 
LinkedIN 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!