Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast interview ik Ira Nagel.

Ik ken Ira sinds 1997 uit Turkije waar we allebei hostess waren voor een reisorganisatie.
Ze heeft bij mij de training gedaan om te leren hoe je online programma’s maakt en heeft hierdoor ook haar eigen online platform waar allerlei programma’s op staan.

Bijna zeven jaar lang was Ira eigenaresse van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag. Dit liep heel goed. Toch heeft ze besloten om het fysieke deel te stoppen. En is ze doorgegaan met haar online bedrijf. (spirituele online workshops, lezingen en programma’s. Deze zijn te vinden op https://namasteacademy.nl/)

Inmiddels heeft ze haar huis verkocht en is in januari 2022 naar Bosnië verhuisd waar ze een stuk land had gekocht. Hier heeft ze twee houten huisjes op laten bouwen. één voor zichzelf en één voor haar B&B, ‘Namaste Bed & Breakfast’ en hier geeft zij zowel privé als groepsretraites bij de Bosnische piramides.
https://namastebedandbreakfast.nl/

Ze weet heel veel van Bosnië, de piramides en de omgeving.

Op het moment van de opname van deze podcast was ze onderweg naar Nederland, waar ze een lezing heeft geven in Dordrecht aan 63 personen. Daarna ging ze door met een spirituele reis naar India die ze zelf begeleidt.

Ze heeft een eigen Youtube kanaal waar ze iedere zondag gratis haar kennis deelt. En ze is te volgen op Instagram en Facebook.

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!