Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Eveline van Dongen.

Eveline is verhalenverteller en taalkunstenaar, spreker, priester, coach en jurist. Met haar kraakheldere analyses en liefdevolle visie op bewustwordingsprocessen, opent zij ogen en vooral harten. Haar gepassioneerde stukken worden op social media vele duizenden keren gedeeld en zijn een baken van licht voor tienduizenden lezers.

Ze gelooft dat de weg naar binnen de transformatie is die eenieder, zeker in de huidige tijd, mag doormaken: vanuit het angstveld naar het hartsveld. Met liefde wijst ze de weg naar het licht in onszelf. Zodat we vanuit het gouden midden, vanuit innerlijke autoriteit, ons kunnen verbinden met elkaar en het leven.

Dit doet ze middels haar artikelen, boeken en haar lezingen, en als lichtwijzer van de Lichtkerk.

Ze gelooft dat de pen krachtiger is dan het zwaard en zijn sporen achterlaat tot in de eeuwigheid. We zijn wat we geloven. Onze werkelijkheid creëren we zelf. Daarom wil ze de juiste verhalen in het licht zetten. Zodat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn. Zodat we samen vanuit hervonden normen en waarden de nieuwe wereld kunnen gaan vormgeven. Ze gelooft in het verhaal van de wingmakers dat kunst de weg naar binnen verlicht.

Meer over Eveline vind je op haar website:
https://www.evelinevandongen.com/

Social media:
Op social media is ze te vinden op:

Facebook
Instagram
LinkedIn

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!