Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Francisca van den Berg, orthomoleculair hormoon expert, en opleider. Over haar kennis, bedrijf en het online ondernemerschap.

Francisca is inmiddels al 10 jaar ondernemer en hormoon expert! Van een fysieke praktijk naar een online onderneming met meerdere online programma’s en inmiddels ook een opleidingsinstituut waar ze andere coaches en therapeuten opleidt op het vlak van vrouwen en hormonale klachten.

Daarnaast is zij sinds 2 maanden woonachtig in Spanje!  En je kunt nog meedoen om 2023 als jouw gezondste jaar ooit te maken.

https://franciscavandenberg.nl/slank-in-4-weken-2/

Ik ken Francisca uit de online ondernemerswereld. Ik heb gezien hoe zij steeds weer keuzes maakte in haar bedrijf, groeide, nieuwe stappen heeft gezet. En vind het zo mooi om te volgen dat ze nu in Spanje woont om vanuit daar te ondernemen. dit gun ik iedere ondernemer. Je droom leven en doe waar je blij van wordt op jouw voorwaarden. Online kan hier een onderdeel in zijn. Mocht je ook online willen ondernemen?
9 januari start mijn nieuwste training ‘ Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’.

Meer informatie vind je op www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl

Meer informatie vind je op:

www.franciscavandenberg.nl
www.resetjehormonen.nl
www.happyhormonen.nl

Social media:

Francisca is te volgen op:
Facebook
Instagram 
Linkedin

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!