Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast interview ik Finy Sheils.

Finy  is sinds 1994 als zelfstandige aan het werk eerst als ballonnendecorateur, daarna aerobics instructrice tot eigenaar van Yogapret en nu is ze een totaal ander pad ingeslagen nadat ze haar debuutboek  ‘Verborgen waarheid, een intiem rouwproces na het overlijden van haar twee zussen’ heeft uitgebracht. 

Al snel volgde er lezingen, boekbesprekingen, en een opleidingen tot rouw, verlies en stervens coach, het oprichten van een Rouwcafé in Uithoorn. En ze is nu bezig de wereld als uitvaartondernemer te ontdekken. Een bewogen vrouw die niet stilstaat en in liefde en verbinding voor de mensen om haar heen wakker wil schudden. Door een stuk bewustwording bij de mensen aan te spreken om te zeggen “Als we over de dood gaan praten, onze eigen uitvaart op papier gaan zetten dan pas kunnen we in het Nu gaan leven.”

Steun de lokale boekenwinkel door daar haar boek te bestellen of doe het rechtstreeks op haar site, www.verbindendloslaten.nl .

Winactie:
Deel de podcast en tag @corinevanzoelen en @sheils_finy en maak kans op haar boek ’Verborgen waarheid’

Meer informatie:
Meer informatie over Finy vind je op www.finysheils.nl
www.verbindendloslaten.nl

Social media:

Finy is te volgen op:
Facebook 
Instagram
Linkedin 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!