Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik  Daisy da Veiga.

In de zomer van 2017 ontmoette ik Daisy. Beide deden we mee met een workshopdag
“maak met mij jouw lezing” van Lisa Portengen. Ik voor mijn 1e Yoga Business Event en zij voor haar lezing. Daarna gingen we samen naar een event waar Gabby Bernstein was en daar gebeurde iets magisch. We zijn elkaar blijven volgen en het plan was om al eerder in mijn podcast te komen en nu is het dan eindelijk gelukt.

Daisy is priesteres, leiderschaps mentor en auteur en inspireert en ontwaakt vrouwen. Zodat ze op een positief, krachtige wijze vorm geven aan hun Goddelijke Missie. We hebben een grote taak voor ons om de nieuwe wereld vorm te geven, hoe houden we dat luchtig en effectief? Daisy deelt hoe zij sinds 2007 gerold is in de Wet der Aantrekkingskracht en dat alles voor haar transformeerde.

Ze is auteur van het boek ‘In 10 stappen Ontspannen Succesvol’ hierin biedt ze handvatten om meer impact te maken in minder tijd, door je unieke balans te vinden tussen thuis, werk en spiritualiteit. Ze is een inspirator om betekenis te geven aan je leven, door je ware zelf te zijn.

Gratis:
Voor de eerste stap in loslaten van verplichtingen die je niet meer dienen, is hier het cadeau uit Daisy’s boek waar ze over vertelt in de podcast https://www.daisydaveiga.com/doewatjewilt/

Winactie:
Deel deze podcast en tag @corinevanzoelen en @daisydaveiga en maak kans op haar boek ‘In 10 stappen Ontspannen Succesvol’

Meer informatie:
Meer informatie over Daisy vind je op www.daisydaveiga.com

Social media:

Daisy is te volgen op:
Facebook 
Instagram 
Linkedin 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!