Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Marie-Claire van der Bruggen.

Als kind was Marie-Claire zich al bewust van een wereld die anderen blijkbaar niet konden waarnemen. Hier op aarde voelde ze zich niet echt thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets, wat ze niet goed kon verwoorden. Ook heeft zij altijd een bepaalde fascinatie gehad voor het sterven en de dood.

Tijdens en na het stervensproces van haar vader in 2002, heeft ze een aantal bijzondere ervaringen met hem mogen delen. Dit heeft haar toen doen besluiten om de tweejarige opleiding voor stervensbegeleiding te gaan volgen bij het NIS en in combinatie met datgene wat ze zich allemaal nog herinnerde en informatie die ze van haar gids Charion heeft doorgekregen, heeft ze een bepaalde visie ontwikkeld op het sterven en de dood. 

Hierover heeft zij inmiddels zes bestsellers geschreven: Het sprookje van de dood, Een kijkje in de Hemel, ZielsGelukkig, Licht & Liefde, De terugkeer naar Huis en haar eerste kinderboek Er was eens een Zieltje… Hier is ook een muzikale familievoorstelling van gemaakt die door heel het land gespeeld wordt. Al haar boeken zijn ook in het Duits vertaald. Met haar stervensbegeleiding heeft zij al heel wat mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis en doet dit nu nog steeds met heel veel liefde. Tevens heeft zij twee E-cursussen ontwikkeld: De E-cursus Her-Inneren en de E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding. In oktober is ook de ZielsGelukkig agenda en scheurkalender 2023 van haar verschenen.

Marie-Claire hoopt met alles wat ze doet mensen te mogen inspireren om zich ook weer te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ze vindt het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen en mensen te helpen meer te genieten van het leven.

Meer informatie vind je op:
Over Marie-Claire en haar boeken
www.zielsgelukkig.nu

Over de voorstelling
www.erwaseenseenzieltje.nl

Social media:
Zij is te volgen via Facebook en Instagram.

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!