In deze uitzending geeft Martine de Troije een workshop/lezing.

In de Nieuwe Wereld Netwerk Community gaf Martine onlangs een workshop/lezing over HSP. Dit was zo interessant dat ik het idee kreeg om het in de podcast te doen.

In de community geef ik coachcalls, zijn er mastermind calls waarin je in kleine groepjes je vraag kan voorleggen, geef ik workshops EN zijn er ook leden van de community die hun kennis delen of ik vraag experts in hun vakgebied waarvan ik denk dat het interessant is voor de ondernemers die in de community zitten.

Martine is zo’n expert. Er zijn kwartjes gevallen bij mij en bij Nathalie die ook aanwezig was.

Ze was, i.v.m. de zomervakantie de enige lucky bastard die op dat moment er live bij aanwezig was.

Heb je interesse in de community? Check de site.

 

Martine is naast het feit dat ze is opgeleid als HSP Coach, Hooggevoeligheidsdeskundige en werk als UWV Werkfit Coach met als expertise hooggevoeligheid, ook vooral ervaringsdeskundige.

En vooral dat laatste is in haar beleving absoluut noodzakelijk om HSP te kunnen begeleiden in hun ontdekkingsreis. Want dat is wat het is. Een hele mooie reis overigens, die vaak gepaard gaat met vallen en opstaan. En ieders reis is anders.

Als Work & Life coach met als expertise HSP, is het haar missie om mensen te faciliteren om te doen wat ze het liefste doen. Om hun goud naar boven te halen, hun ware potentieel. Zodat ze dat vervolgens ook daadwerkelijk kunnen benutten. Want dat is wat de wereld nodig heeft!

Ze wordt enorm blij om te zien wat er gebeurt als mensen los komen van vaste patronen en overtuigingen. Wanneer ze, hoe f***ing lastig soms ook, in beweging durven te komen, stappen durven te zetten, ontwikkeling aan durven te gaan en dan ervaren hoe enorm veel energie daarbij vrij komt.

In deze podcast vertelt ze meer over HSP en HSS en wat het verschil is met de diagnose ADD of ADHD. Ze geeft aan wat je kan doen om balans te ervaren en waarom er zoveel HSP-ers in mijn netwerk zijn. Wellicht ben jij er ook een.

Meer informatie vind je op:
https://www.sparkletrainingcoaching.nl

Doe de gratis HSP test op:
https://www.sparkletrainingcoaching.nl/hsp-tests/

Social media:
Martine is te volgen op:
Instagram 
LinkedIN 
Facebook 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!