Pauwertalk

Chat GPT verrijking of verarming in je leven?

Direct toegang!

Ik ben erg kritisch op Chat GPT. Zie het als het paard van Troje. Want hoe meer we er gerbruik van maken hoe geavanceerder en menselijker het wordt. 
Dus als we het massaal niet gebruiken gaat het niet werken.

Toch zie ik veel grote online ondernemers ” schreeuwen” op het internet dat het zo fantastisch is. Het scheelt je tijd en geld als ondernemer. Dat willen we allemaal. 
Maar wat is het gevaar achter Chat GPT. Gebruik ik het? En zo ja op welke manier?

Ik laat je in deze pauwertalk zien wat de gevaren van Chat GPT kunnen zijn en als je het gebruikt waar je op moet letten.

Van alles roepen en omdat iedereen het doet het ook doen is er m.i. niet meer bij. Die tijd hebben we een paar jaar geleden gehad. Juist bij jezelf blijven, jouw waarden, jouw eigenheid is belangrijk en wordt nog veeeeel belangrijker in de toekomst.
Hoe doe je dat?
Ik leg het je uit in deze pauwertalk!

We gaan kijken naar:
1. Wat is het belang voor jou om kennis te hebben over Chat GPT?
2. Hoe je het praktisch kan toepassen
3. Wat zijn bepaalde grenzen en beperkingen die Chat GPT heeft?
4. Hoe zit het met de beveiliging, privacy en auteursrecht?
5. Wat zijn ethische overwegingen bij het gebruik van Chat GPT?
6. Is het innovatie & vooruitgang of armoede en teloorgang?
7. Mijn ongezoute mening en de belangrijkste praktische woorden die je moet kennen als je Chat GPT gaat gebruiken.

Tevens geef ik 8 voorbeelden wat je zoal in de praktijk kan doen met GPT

 

GRATIS ‘Ondernemen vanuit je kern’

Dinsdag 27 juni 20:00 uur

Een nieuwe wereld ondernemer verbindt, werkt samen, ziet in dat de weg die hij/zij heeft afgelegd in het leven op persoonlijk, opleiding en werkgebied van belang is geweest om te komen waar hij/zij nu is. Het is niet voor niets dat er op dit moment zoveel bewuste, spirituele, andersdenkende ondernemers opstaan.

De nieuwe wereld is er al, je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Het bevindt zich op een andere frequentie.

Tijdens deze workshop gaan we afstemmen op die hogere frequentie en ondernemen vanuit je kern. Als je dit doet merk je dat alles meer in flow komt, je de juiste mensen ontmoet en in de meest bijzondere situaties terechtkomt. Alles klopt. Je ziet nu in wat de reden is waarom je jouw pad hebt gekozen. En dat de keuzes die je hebt gemaakt in je leven waren om je voor te bereiden op jouw taak hier op aarde.

Corine vertelt over de nieuwe wereld zoals zij deze voor zich ziet. Hierbij geeft ze 7 chakra tips aan de hand van kaarten uit het pauwervrouwencarddeck.
​​​​​​​

Corine. 

 

PS: Lukt het niet om er live bij te zijn dan, meld je dan wel aan en je ontvangt de opname!

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. 

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Sinds 2020 zijn mijn ogen geopend en zie ik wat er speelt op het grote wereld toneel. Ik wil niet vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik events, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind wellicht interessant voor jou.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!