Corine van Zoelen

Corine van Zoelen

Ik begeleid ondernemers die voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen.
Afgelopen jaren was ik werkzaam als Yoga Business Coach.
In het begin was ik gespecialiseerd in yogadocenten. Naarmate de tijd vorderde gingen ook andere spirituele ondernemers me volgen en een online programma ontwikkelen onder mijn begeleiding.

Mijn Human Design profiel

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3. Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Mijn levenswerk is 1.1. Dit is de mannelijke alfa wolf in mij die niet voorop loopt maar naast de groep en zorgt dat de groep veilig aankomt bij de bestemming.
Mijn 2, staat voor ontvankelijkheid om mijn vrouwelijkheid te ondersteunen.

De Nieuwe Wereld

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik ondernemers via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf. Op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van online programma’s/cursussen.
Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom heb ik de Nieuwe Wereld Netwerk Community opgericht, organiseer ik het Nieuwe Wereld Business Event, retreats en diverse workshops.

Corine.

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!