Corine van Zoelen

Ik begeleid ondernemers die voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Korte feitjes:

  • Weduwe en moeder van twee kinderen
  • Gewoond en gewerkt in Turkije
  • Creatief
  • Vrijheid
  • Verbinder
  • Realiteitszoeker
  • Begeleid sinds 2016 ondernemers met hun online bedrijf

Meer weten over mij?

Mijn Human Design / Gene Keys profiel

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3. Dit staat voor de onderzoeker en voor vallen en opstaan. Op deze manier onderneem ik op mijn unieke manier. Ik begeleid ondernemers om ook te ondernemen vanuit hun design. Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Gene Keys zegt over mijn profiel ‘Ik ben een wervelwind die allerlei creatieve mogelijkheden ziet.  En het doel van mijn leven is om het perspectief van andere mensen op hun eigen leven te helpen transformeren‘.

De Nieuwe Wereld

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik ondernemers via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf. Op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online trainingVan Ondernemer Naar Online Ondernemer’ waarin ik ze leer hoe je online programma’s/cursussen ontwikkeld.

Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom heb ik de Nieuwe Wereld Netwerk Community opgericht, organiseer ik het Nieuwe Wereld Business Event, retreats en diverse workshops.

Corine.

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!