Ondernemen vanuit een andere energie

Nieuwe wereld ondernemer

Je wilt meer mensen bereiken en hebt interesse in alternatieve online platformen ipv de Big Tech bedrijven.

Je wilt een goed inkomen genereren, zonder standaard marketing manieren.
Je hebt de behoefte om het op je eigen, authentieke manier te doen, volgens jouw Human Design.

Je wilt vrij zijn om je eigen stemgeluid te laten horen en te verkondigen hoe en waar dat dat wilt.

Je bent hier op de juiste plek als

Je ondernemer bent die die de wereld beter wil achterlaten dan dat hij nu is.
Je wilt je kennis delen met de rest van de wereld.
Je wilt je verbinden en samenwerken en zien dat de weg die je hebt afgelegd in het leven op persoonlijk vlak, met je opleidingen en op werkgebied van belang is geweest om te komen waar je nu bent.
Je voelt dat het de bedoeling is dat je een bijdrage levert aan de nieuwe wereld die we samen mogen bouwen. De nieuwe wereld die er al is; we hoeven er alleen maar op af te stemmen.

De ondernemers die je voorgingen en o.a. online werken en leven zonder landsgrenzen wonen in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Aruba, Afrika, Bali, Mexico, Australië en Dubai.

Als jij ook een Nieuwe Wereld Ondernemer bent en voelt dat jij je missie wilt uitdragen op jouw manier, vanuit jouw design, vanuit jouw onderbewustzijn en als extra mogelijkheid hiervoor een online programma wilt inzetten, dan ben je hier dus op de juiste plek met gelijkgestemden.

If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

van ondernemer naar online ondernemer

De Online training waarin je leert hoe je van je idee een winstgevend online programma / cursus maakt MET je eigen online platform en technisch support.

nieuwe wereld netwerk community

De online community waar je ander andersdenende ondernemers ontmoet. Leert van elkaars kennis, coachcalls hebt met Corine, netwerkmiddag en andere live momenten.

gratis

Diverse gratis video’s zoals ‘Plan je succesvolste jaar’ en ’15 online verdienmodellen’ en het online magazine van Blauwprint.

corine van zoelen podcast

De podcast voor nieuwe wereld ondernemers. Met interessante gasten die mooie nieuwe initiatieven hebben neergezet voor in de nieuwe wereld en solo podcasts van Corine

Human Design, Blauwprint, kleine programma’s en shop

Ondernemen vanuit je onderbewustzijn d.m.v. een Human Design reding, een Blauwprint zandbaksessie en andere kleine programma’s.

Leuke producten zoals pauwervrouwen carddeck, een medaillon, oorbellen et cetera.

Kom je voor de nieuwe wereld ondernemers van Keuze Vrij Bij Mij?

Het platform van Keuze Vrij Bij Mij waar je op lokaal niveau contact maakt met andere nieuwe wereld ondernemers.

Corine van Zoelen workation Marmaris Turkije

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. 

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Sinds 2020 zijn mijn ogen geopend en zie ik wat er speelt op het grote wereld toneel. Ik wil niet vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik events, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind wellicht interessant voor jou.

Als online ondernemer zie je de grenzeloze mogelijkheden en kansen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!