‘Na regen komt zonneschijn’ zeggen ze.
Het regent hier pijpenstelen. Zelfs mijn honden willen niet naar buiten. Die keren direct weer om.

Toch heb ik van de week in de ochtend de vogels al horen fluiten dus de lente is in aantocht en we gaan weer richting de langere dagen. Zon doet een mens altijd goed. Honden en katten liggen niet voor niets het liefst op een plekje op de bank waar op dat moment net een zonnestraal schijnt.

Vanaf 1997 t/m 2000 was ik standplaats hostess in Marmaris, Turkije. Ik had een eigen scooter en daarmee reed ik van hotel naar hotel voor de bezoekuren. Tijdens de welkomstcocktail vertelde ik wat over mezelf, de liefde voor het land, waar ze alles konden vinden. Wat de wisselkoers was van de Turkse lira, waar de banken, de bazaar en winkels waren. En wat er zoal te beleven was in de omgeving qua excursies. Tijdens de vakantie vergaten de toeristen hun zorgen in Nederland, ze lieten het letterlijk en figuurlijk even achter zich en genoten van de zon, zee en omgeving en kregen op deze manier de beste ideeën.

Ik ken Marmaris op mijn duimpje want ook na deze periode ben ik er nog heel vaak geweest. Mocht je het PAUWervrouwen Magazine gelezen hebben of mij langer volgen dan ben je op de hoogte voor mijn liefde voor dit land, de mensen en de cultuur.

Ik haal mijn hostess skills van de plank en neem je samen met Francis graag mee op workation in Turkije van 1 t/m 8 juni. Meer informatie vind je op: www.turkijeworkation.nl

Tijdens deze workation gaan we o.a.:
– Genieten van de zon en ondertussen werken aan je bedrijf.
– Heb je een professionele branding fotoshoot,
– Ga je werken aan je website, online platform of andere online tools met technische support van Francis,
– Krijg je mastermindsessies met mij en de anderen waarin we meedenken met je aanbod of andere vragen over je bedrijf.
– Ga je netwerken met collega ondernemers,

Voor de eerste 7 aanmeldingen:
– Is er een 1-op-1 coachingsessie met mij,
– Wordt je Turkse koffiekopje gelezen om je toekomst te voorspellen.

 

Pauwervrouwen Magazine

Heb jij ook behoefte aan de zon en spreekt deze workation je aan? Dinsdag 27 februari organiseren we om 20:00 een gratis pauwertalk met meer informatie over dit business retreat. Fijne bijkomstigheid is dat je op deze manier Francis en mij nog beter leert kennen.

Corine. 

 

PS: 16 april start ik weer met een Mastermind groep.
De mastermind is voor ondernemers die al verder zijn in hun bedrijf. Bijvoorbeeld een online verdienmodel hebben en de wens hebben om hun bedrijf naar een hoger plan te tillen.  

Je ontvangt veel persoonlijke begeleiding. Het is met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers verdeeld over 8 maanden. Van april t/m december.

De mastermind is tevens voordelig te combineren in pakket 2 met de workation in Turkije. Meer informatie vind je hier. https://corinevanzoelen.nl/mastermind/
Mail voor extra informatie naar info@corinevanzoelen.nl

Corine van Zoelen workation Marmaris Turkije
Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!