As zondag is het Moederdag. Het is natuurlijk een commercieel iets waar de bloemenwinkels en chocolaterieën gebruik van maken. Het is voor velen een leuke dag. Gestommel in de keuken, ontbijt op bed, een versje, een handgemaakt vaasje met een geplukt bloemetje. Voor de ander een vervelende dag omdat je je moeder mist, je zelf graag moeder wilde worden en dit niet is gelukt, je eerste moederdag als pubermoeder en je kinderen groot zijn en nog in bed liggen of niet aanwezig zijn. Noem maar op.

Sabine van Dijk heeft een carddeck “ de helende lichtkleurtjes” en op één van die kaartjes staat “Wees een goede moeder voor jezelf“.

Dat wens ik jou ook. De moeder in jou mag zorgen voor jezelf. Voor hoe je jezelf staande houdt in deze bijzonder tijd. Hoe je je gevoel steeds meer gaat volgen. Keuzes leert maken die goed voelen voor jou en niet omdat je een ander niet wilt kwetsen. Inziet dat je geen verantwoording hoeft af te leggen aan een ander. Alleen maar aan jezelf en aan een hogere macht en of dit voor jou God, Allah, het Universum of De Bron is. Alles is goed.

Doe de dingen met de juiste intentie en de juiste personen en situaties zullen op je pad verschijnen zodat je groeit in dit leven.
Wees zacht voor jezelf, zorg goed voor jezelf en blijf staan met een rechte rug. Wat een ander ook zegt. Wees een echte pauwervrouw met AU.
Zodat je de power voelt vanuit de zachtheid naar jezelf.

Ik wens je alvast een fijne Moederdag!

Corine van Zoelen workation Marmaris Turkije

PS: Wil je een orgineel cadeau geven aan jezelf deze Moederdag? Of aan een ander? Denk dan aan:
1. mijn zilveren pAUwervrouwen medaillon en oorbellen. Gebaseerd op mijn beeldmerk met een pauwenveer.

2. Ik heb ook een prachtig pauwervrouwen carddeck met 49 quotes/affirmaties van prachtige vrouwen die ik heb begeleid op basis van de 7 chara’s. Iedere quote heeft een eigen oefening om het betreffende chakra te versterken en in balans te brengen. Het bij behorende boekje bevat uitleg over de chakra’s en 49 chakra oefeningen. 

3. En natuurlijk het PAUWervrouwen Magazine. De 112 pagina’s tellende business glossy.  www.pauwervrouwenmagazine.nl

4. Of geef jezelf de Turkije workation cadeau van 1 t/m 8 juni.
www.turkijeworkation.nl Samen met andere ondernemers werken in de zon.

Meer blogs lezen? Dat kan!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!