We zitten alweer op de helft van de maand maart. Wat gaat het toch snel.
Een paar dagen geleden lag er nog sneeuw en toch merk je in de lucht dat de lente in aantocht is.

Reflectie op het 1e kwartaal

Veel ondernemers hebben mijn gratis videoserie ‘Plan je succesvolste jaar‘ aangevraagd of de Jaar 2023 wandkalender besteld voor hun plannen.
Ik raad altijd aan om aan het einde van ieder kwartaal even stil te staan, te reflecteren op je plannen en te kijken of je nog op de goede weg bent.

Enkele reflectievragen zijn:

 • Wat heb je het 1e kwartaal gedaan/neergezet?
 • Waaraan heb je je tijd besteed?
 • Welke resultaten qua omzet en winst heb je behaald?
 • Wat had je willen doen maar heb je niet gedaan en waarom niet?
 • Wat had je beter kunnen doen?
 • Wat pas je aan voor de plannen het komende kwartaal?
 • Bepaal je doelen voor het 2e kwartaal.
 • Wat ga ik wel doen wat ga ik niet doen?
 • Waar ga je jouw werktijd/vrije tijd aan besteden?
 • Aan wie of wat ga ik mijn aandacht geven en aan wie of wat minder of niet meer?
 • Hoe wil je jezelf het komende kwartaal voelen?
 • Wat vind je belangrijk?

Wellicht ga je je plan bijsturen of maak je een nieuw plan voor het komende kwartaal. Alles is goed. Heb je nog geen plan en wil je dit wel maken? Vraag dan de gratis ‘Plan je succesvolste jaar’ videoserie aan.

De bijzondere maand maart

Zoals ik al schreef het weer is anders en de lente komt eraan. Sowieso voelt de energie van deze maand anders dan die van februari. Februari was dan ook vanuit de nnumerologie een 9-maand. Om zaken af te ronden, privé en/of zakelijke relaties te beëindigen. En een weg vrij te maken voor de nieuwe dingen die komen gaan.

De maand maart is numerologisch een 1-maand. Een uitstekende maand om opnieuw te beginnen en een nieuwe start te maken op welk vlak je het ook wenst. Dit kan met je werk, je relatie, je gezondheid of een andere kwestie in je leven te maken hebben. 

In het begin van deze maand was er daarom ook een interessante podcast met Esther van Heerebeek. Ze vertelde over de energie van de maand maart. Want alle astrologen kijken al jaren uit naar ‘maart 2023’ en wij zitten er midden in.

Esther vertelt er meer over in de podcast. Deze kun je beluisteren via www.corinevanzoelen.nl/podcast-209.

In het kort komt het er op neer dat:
Op 8 maart planeet Saturnus naar het teken Vissen is gegaan en daar blijft tot 26 mei 2025! In deze periode van bijna 2,5 jaar ben je praktischer in het realiseren van je dromen en wensen. Je staat realistischer in het leven en meer open voor spiritualiteit. Saturnus maakt dit echter gemakkelijker concreet, je kunt je spirituele inzichten beter in de praktijk brengen dan voorheen.

Daarbij krijgen we in maart het voorproefje van Pluto in Waterman van 24 maart t/m 11 juni 2023. Ten tijde van de Franse revolutie tussen 1789 en 1799 hadden we ook met deze transformerende transit te maken. Dus dit is een belangrijk voorproefje van wat vanaf 22 januari 2024 definitief zal worden voor de komende 20 jaar! Pluto is de verwoester, de transformator, de ultieme veranderaar. We zijn op weg naar een nieuwe wereld. Oude invloeden wereldwijd, zullen tussen eind maart en medio juni 2023 op de proef worden gesteld. Wanneer er iets verandert, is dat definitief. Denk hierbij aan de macht van overheden, regeringen, instanties, economie en de financiële wereld. Datgene wat al jaren in de lucht hangt en toe is aan verandering, heeft grote kans in deze periode voorgoed te veranderen. Op naar meer individuele vrijheid, saamhorigheid en onafhankelijkheid. Het is in deze periode een les om je eigen autoriteit te zijn. Sta in je kracht!

Zoals je leest past de 1-maand van maart perfect bij de bijzondere transits van Saturnus in Vissen en Pluto in Waterman. Weet wat je wilt, wat jouw waarheid is en volg dat pad. Laat je niet door de massa beïnvloeden en volg je hart, dan kun je daar de komende maanden positief verder op bouwen.

Van Ondernemer Naar Online Ondernemer

Esther heeft bij mij in 2020 de online training gedaan om te leren hoe je online ondernemer wordt. En inmiddels heeft ze meerdere online programma’s gemaakt over tarot, astrologie en de maan.

Binnenkort, op 17 april gaan we weer starten met een nieuwe groep voor de onlinetraining ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’.

In 90 dagen jouw online programma ontwikkelen en verkopen.
In deze ondernemerstraining leer ik je de kneepjes van het online ondernemen EN krijg je een eigen online platform met je eigen online programma’s. Persoonlijke hulp van mij dmv 18 coachcalls en een live dag en technisch support.

Dus mocht je ook het verlangen hebben om je dromen en wensen te realiseren en jouw spirituele inzichten beter in de praktijk te brengen dan is dit dus DE tijd om dit te doen.
Droom je van meer vrijheid, saamhorigheid en onafhankelijkheid?
Mocht je ook weten wat je wilt, jouw waarheid en kennis delen en je pad en nu je hart volgen en postief bouwen aan jouw bedrijf?

Doe dan mee vanaf 17 april en neem contact op via info@corinevanzoelen.nl of kijk op de pagina: ´Van Ondernemer Naar Online Ondernemer´

Fijne dag!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!