GRATIS E-BOOK

Chat GPT, een verrijking of verarming in je leven?

Ik zie enthousiaste ondernemers voorbij komen op mijn tijdlijn dat Chat GPT mijn leven makkelijker maakt en ik meer vrijheid zal ervaren. Met minder tijd krijg je meer content. Het is sneller, effectiever en een must voor ieder bedrijf.

Ik vraag me af:
Is dit wel zo?
Moet je hier blindelings in meegaan?
Uit welke bron komt de informatie van Chat GPT?
Is dat een informatiebron waar wij op mogen vertrouwen als mens en als nieuwe wereld ondernemer?

Ik ging op onderzoek uit en heb een gratis ebook geschreven met hierin

Wat is Chat GPT?

Mijn weerstand op Chat GPT

Enkele gevaren bij het gebruik van Chat GPT

Hoe maak ik een account aan als ik er toch mee wil werken?

Wat zijn een “fill-in-the-blanks prompts” en een “open vragen prompts”?

15 voorbeeld prompts voor jou als ondernemer

Ik had en heb weerstand bij Chat GPT en A.I. Maar kan er niet over oordelen als ik me er niet in verdiep. En ik voelde me ook “verplicht’ om op onderzoek uit te gaan om te kijken wat het voor jou kan betekenen en hoe je het goed kan inzetten in je (online) bedrijf als nieuwe wereld ondernemer. Het wordt zo snel uitgerold dat je er haast niet meer omheen kan als ondernemer. En dan is het wel fijn dat je weet wat het inhoudt.

Ik sta zeker niet te juichen zoals alle berichten die ik voorbij zie komen. Ik zie wel kansen hoe je het kan doen op jouw manier van ondernemen. En zodat je toch dicht bij jezelf kan blijven.
Want uiteindelijk draait het altijd, nu en ook in de toekomst om de menselijke verbinding. Samen creëren we een nieuwe wereld. Met of zonder Chat GPT.

Corine van Zoelen workation Marmaris Turkije

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. 

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Sinds 2020 zijn mijn ogen geopend en zie ik wat er speelt op het grote wereld toneel. Ik wil niet vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik events, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind wellicht interessant voor jou.

If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!