Documentaire “Morgen”

Hieronder vind je alleen het aandeel van Corine uit de documentaire ‘MORGEN’.

In de documentaire ‘Morgen’ neemt presentator Tim Douwsma je mee op een inspirerende reis langs ondernemers die in deze ingewikkelde tijd met innovatieve oplossingen bouwen aan de toekomst zoals zij die willen zien.

Zanger en presentator Tim Douwsma deelt niet alleen zijn eigen verhaal, maar neemt je ook mee naar andere ondernemers en initiatiefnemers, die vinden dat het anders moet én kan. Tegen de stroom in bouwen zij op een menselijke, innovatieve manier aan een mooiere wereld en inspireren daarbij anderen om dat ook te doen.

Corine van Zoelen doet dit door ondernemers te helpen met het ondernemen in de nieuwe wereld. Zoals online ondernemen. Bjorne Willemsen van Stichting We are Pioneers, via een magazine waarin mensen worden uitgedaagd om de wereld op een andere, positieve manier te benaderen. Marjolein van der Meulen met haar initiatief HeartConnection Nederland waarin ze studenten traint om in deze gecompliceerde tijden weerbaar te zijn en zichzelf goed te leren kennen. Olaf Weller met het platform ´Keuze Vrij Bij Mij´ voor ondernemers om te laten zien dat ze iedereen vrij laten mbt hun keuzes qua gezondheid, geld en big tech. De fantastische vrouwen van ´Vrouwen Voor Vrijheid´ en ´Zorgmedewerkers verenigd´.

Zij delen hun inspirerende verhalen van modern ondernemerschap met de mens als uitgangspunt. Wie zijn we als mens? Waar willen we voor staan met z’n allen? Wat willen we wél?
Laat deze documentaire je inspireren om nog meer in je eigen kracht te komen en te helpen mee te bouwen aan een mooiere wereld. Met de blik vooruit.

Documentary by Docsfair
Directed by Belgin Inal
Produced by Jean-Jaques van Bemmel
Camera by Sylvester van Nieuwenhuijzen, Maarten van Rouveroy, Mamhut Portakal
Edited by Miguel Smit

Hieronder vind je de hele documentaire ‘MORGEN’

Het stukje van Corine begint bij 29:29.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. 

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Sinds 2020 zijn mijn ogen geopend en zie ik wat er speelt op het grote wereld toneel. Ik wil niet vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik events, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind wellicht interessant voor jou.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!