De nieuwe wereld

Netwerk Community

Ik begeleid ondernemers in Nederland, België, Frankrijk, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zwitserland, Duitsland, Portugal, Australië, Afrika en Maleisië. Dit is het voordeel van online werken. Je bereikt iedereen over de hele wereld!

Droom je van

Meer vrijheid ervaren in je bedrijf
Sparren met collega ondernemers die er hetzelde instaan als jij
Overleggen met gelijkgestemden wat te doen als er weer nieuwe maatregelen komen
Persoonlijk in balans en hierdoor ook jouw bedrijf in balans.
Een podium waar je jouw kennis kan delen
Vanuit ontspanning en afgestemd op jouw missie ondernemen
Leren navigeren in de nieuwe wereld

De nieuwe wereld ondernemer

Nieuwe · we·reld· on·der·ne·mer (de; m,v; meervoud: nieuwe wereld ondernemers)

nieuw (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
Nog niet lang bestaand; pas verschenen, tot nog toe onbekend.

we·reld (de; v(m); meervoud: werelden)
Aarde, soort mensen zoals de bepaling aangeeft: de geleerde wereld; de onderwijswereld, voetbalwereld, ondernemerswereld

Ondernemer
Iemand die een bedrijf voor eigen rekening uitoefent

De nieuwe wereld ondernemer verbindt, werkt samen, ziet in dat de weg die hij/zij heeft afgelegd in het leven op persoonlijk, opleiding en werkgebied van belang is geweest om te komen waar hij/zij nu is. Om een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld die we samen mogen bouwen. Deze is er al. We hoeven er alleen maar op af te stemmen.

Dat alle kwaliteiten en de waarden waar hij/zij voor staat van belang zijn op dit moment om bij te dragen aan deze betere nieuwe wereld. Die in contact zijn met de Bron opkomen voor zichzelf en ondanks hun gevoeligheid krachtig staan en zich laten zien. Om met hun kennis het grotere geheel te dienen. Dit alles vanuit verbinding en liefde.

 

If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

De Nieuwe Wereld Netwerk Community

Ik ben er van overtuigd dat je al de kennis qua werk en privé niet voor niets hebt opgedaan. Dit mag gedeeld worden en kan op vele manieren. Via je eigen online platform, in combinatie met live momenten voor een uniek publiek. We zijn hier met elkaar gekomen om iets groters neer te zetten voor de mensheid. Het is niet voor niets dat er op dit moment zoveel lichtwerkers opstaan. Zoals yogadocenten, coaches, masseurs en therapeuten. Ook ondernemers die uitleg geven over het bijhouden van een moestuin, werken aan je immuunsysteem en gezonde voeding horen hierbij. We zitten midden in de Great awakening en zijn lichtwerkers en hebben als ziel gekozen om hier nu aanwezig te zijn. Het is dan ook fantastisch om te zien dat de verandering al is ingezet in een ander bank,- onderwijs-, gezondheidszorg- en rechtssysteem. Er zijn nu al mooie initiatieven op vele gebieden.

Je bent je hele leven voorbereid om dat gene wat je hier te doen hebt. Het is groots. Heb vertrouwen dat alles loopt zoals het loopt, trust the proces.

We gaan naar de nieuwe wereld. Sterker nog deze is er al. Het bevindt zich op een andere frequentie. Wij kunnen er voor zorgen om af te stemmen op deze frequentie. Hoe meer mensen dit doen des te beter, zodat we andere meenemen in deze hoge frequentie. Vandaar dat bijvoorbeeld groepsmeditaties ook zo krachtig zijn.

Wat mag je verwachten in de nieuwe wereld netwerk community?

Je hebt toegang tot:

 • Maandelijks een Q en A coachcall twv 149. Hier stel je vragen over je bedrijf aan Corine en de rest van de groep.
  De opname is terug te bekijken in de academie.
 • Een livemiddag twv 149 per kwartaal om te verbinden en te netwerken met een hapje en een drankje.
 • Live bijeenkomsten op locatie in het land op eigen initiatief van de deelnemers van de community.
 • Een videodatabase twv 1999 vol met workshops en lezingen van Corine en collega experts uit de community. Over onderwerpen zoals zichtbaarheid, social media, persoonlijke ontwikkeling, zelfmeesterschap, podcasten, wat als de euro valt, SEO voor je website, carddeck maken et cetera vinden. Kortom onderneemtips om te ondernemen vanuit je eigen intuïtie. Meer uitleg mbt welke  de workshops er in de database zitten vind je onderaan de Q&A.
 • De mogelijkheid om zelf het podium te nemen en jouw kennis te delen zodat mede ondernemers jou gaan volgen en eventueel klant worden.
 • Korting of gratis deelname aan online en live workshops / lezingen van Corine van Zoelen. Zoals Blauwprint zandbaksessie, ademcoaching, Human Design Readingen, masterclasses en live events.
 • Toegang tot online programma’s van Corine van Zoelen.
  Na 3 maanden Receiving the day twv 55,
  Na 6 maanden de Afstemchallenge waarin je alles leert over Human Design twv 99
  Na 12 maanden Programma balans tussen werk en privé twv 149
 • Verbinding met collega’s.
 • Een plek om te connecten, een vraagstuk neer te leggen mochten er weer nieuwe maatregelen komen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Het geeft rust en vertrouwen door te overleggen met elkaar en te weten hoe een ander het aanpakt. Je bent niet alleen.
 • Doordat je het samen doet, hoef je het wiel niet alleen uit te vinden. Het is fijn om herkenning te zien bij de ander, te sparren, elkaar te steunen en aan te moedigen.
 • Tips mbt waar vind je biologische boeren, wat te doen bij Pr*kschade, interessante podcasts, websites en documentaires voor de andersdenkende ondernemers.
 • Besloten community dagelijks support 24/7 voor je vragen is onbetaalbaar. 

Bij het maandabonnement: maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand.

Wat heb ik te bieden?

De Nieuwe Wereld Netwerk Community is voor nieuwe wereld ondernemers die zien en voelen dat het anders mag. In plaats van te kijken wat er niet klopt in het systeem gaan we juist bouwen aan een nieuwe manier van leven en ondernemen. 

Veel ondernemers voelen zich eenzaam in hun “strijd” voor een nieuwe wereld. Hoe fijn is het om samen te komen met gelijkgestemde ondernemers. Het is dan ook super waardevol om te verbinden met andere ondernemers en elkaar te versterken. Daarom is het prettig om in een community met allemaal ondernemers bij elkaar te zijn, te praten en brainstormen over je bedrijf, te leren van elkaar en te verbinden.

 

Pakket & Prijs

De Nieuwe Wereld Netwerk Community
Maandabonnement

 • Eén keer in de maand een online coachcall twv 149 
 • Eén livemiddag in het kwartaal om te verbinden en te netwerken twv 149
 • Live samen komen in het land op initiatief van de deelnemers
 • Videodatabase met online workshops en/of lezingen van Corine en collega ondernemers uit de community of experts twv 1999
 • Besloten community dagelijks support 24/7 voor je vragen is onbetaalbaar
 • Voordeel bij producten, workshops en lezingen van Corine
 • GRATIS toegang tot online programma’s zoals Receiving the day twv 55, de Afstemchallenge twv 55 en Balans tussen werk en privé programma twv 149
 • Plek om te netwerken met elkaar en issues voor te legen waar je tegen aanloopt
 • Community van gelijkgestemden
 • Maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand

59 

excl BTW

De Nieuwe Wereld Netwerk Community
Jaartraject

 • Eén keer in de maand een online coachcall twv 149 
 • Eén livemiddag in het kwartaal om te verbinden en te netwerken twv 149
 • Live samen komen in het land op initiatief van de deelnemers
 • Videodatabase met online workshops en/of lezingen van Corine en collega ondernemers uit de community of experts twv 1999
 • Besloten community dagelijks support 24/7 voor je vragen is onbetaalbaar
 • Voordeel bij producten, workshops en lezingen van Corine
 • GRATIS toegang tot online programma’s zoals Receiving the day twv 55, de Afstemchallenge twv 55 en Balans tussen werk en privé programma twv 149
 • Plek om te netwerken met elkaar en issues voor te legen waar je tegen aanloopt
 • Community van gelijkgestemden
 • Jaarlijks opzegbaar vanaf het moment dat je jaartraining is ingegaan.

708 excl BTW
555 excl BTW

Kind words

zij gingen je voor

Kim:

Ik sta precies daar waar ik moet zijn. Zelfverzekerd en vanuit vertrouwen en plezier werk ik nu aan mijn bedrijf.
Het resultaat is dat ik nog beter weet wat ik wil en vooral ook weet wat ‘mijn manier van handelen’ is zodat ik steeds meer vanuit die flow kan werken.

Corine biedt een heel breed scala aan oefeningen, spel en kaartendecks aan, die je inzichten geven. Naast haar passie, betrokkenheid en eindeloze kennis en ervaring als business coach!

Wat ik zo prettig vind aan de manier waarop Corine coacht is dat ze heel helder is en niet alleen op de inhoud van je bedrijf kan meedenken, maar ook oefeningen doet die er voor zorgen dat je antwoorden krijgt vanuit je onderbewuste/je hogere zelf. Dat maakt voor mij haar manier van coachen uniek.

Linda

De live dagen geven mij de gezelligheid en warmte van mede collega’s.
De coachcalls vind ik erg leerzaam en behulpzaam in het zetten van de volgende stappen in mijn bedrijf.

Corine heeft zoveel tips en tricks, biedt hulp en ondersteuning, motivatie en inspiratie.
Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad  meewandelt.

Als je extra motivatie en inspiratie nodig hebt is het zeker een aanrader.

Sophia:

In de groep helpen wij elkaar.
Door naar elkaars “problemen” te luisteren en mee te helpen om ze op te lossen als dit mogelijk is.

Het is fijn om met gelijkgestemde te sparren en van elkaar te leren. Het geeft mij energie om dat te kunnen doen. Het helpt mij ook in het maken van moeilijke keuzes.

De coachcalls helpen me om mijn gedachten te ordenen en te focussen op mijn planning.
Corine helpt je om je wensen en missie te verwezenlijken.

Door je mindset te veranderen kun je veel meer dan je denkt, je hebt eigenlijk alleen maar één iemand, zoals Corine nodig die je de weg laat zien.

Sandra:

De coaching helpt om belangrijke keuzes te maken voor mijn bedrijf, focus en veel te leren van wat ik nu eigenlijk wil. Dit via het onderbewuste, gevoel en meditaties. Superfijn om met ondernemers te werken die ook affiniteit hebben met het spirituele, yoga, meditatie en het energetische. Dit heb ik niet echt in mijn directe omgeving. Ik ben nu meer zichtbaar, vraag hogere tarieven, heb pakketten, sta sterk achter mijn keuzes in mijn bedrijf. Heb zaken losgelaten, hoe moeilijk ook. Ik doe nu meer met video, diverse online tools en social media en heb nieuwe Personal Training klanten.  Fijn om sparringspartner(s) te hebben als je een eenmanszaak bent.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek.
Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. Afgelopen jaren was ik werkzaam als Yoga Business Coach. In het begin was ik gespecialiseerd in yogadocenten. Doordat ik in april 2020 vragen stelde bij de maatregelen die opgelegd werden gingen ook andere spirituele ondernemers me volgen en een online programma ontwikkelen onder mijn begeleiding.

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Ik wilde niet meer vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik nu ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’ waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom heb ik de Nieuwe Wereld Netwerk Community opgericht, organiseer ik het Nieuwe Wereld Business Event, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind interessant voor jou.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018 Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

De beste investering die je kunt doen
is de investering in jezelf.

Mijn missie

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen klaar zijn voor de 5e dimensie. Die doorzien wat er speelt in de wereld en hierom willen werken aan een betere wereld. Een betere wereld begint bij jezelf. Zodat zij hun trauma’s aankijken, verbinden en baden in zelfliefde en met elkaar de frequentie dmv positiviteit verhogen. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven Nieuwe Wereld ondernemers die goed zijn in hun vak. Maar ik zie dat zij het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste klanten hen niet vinden. Ik help Nieuwe Wereld ondernemers om hun missie helder te krijgen, zichtbaar te worden op social media, hun missie uit te dragen zodat ze nog meer klanten bereiken met hun kennis.

Over 5 tot 10 jaar

Als je over 5- 10 jaar realiseert dat je leven en je bedrijf positief is veranderd door mee te doen aan de Nieuwe Wereld Netwerk Community, zou je dan meedoen? Als je nu niet instapt zou je dan spijt krijgen over 5- 10 jaar?

Het is een maandelijkse bijdrage qua investering. Het is per maand opzegbaar. De investering is in vergelijking één yogaleerling in de maand, een halve coachklant per maand, een half uur werken per maand als je uurtje factuurtje werkt.

Hoe lang ben je op zoek naar een netwerk met gelijkgestemden? Denk je, “ik doe het wel alleen”? Als het tot nu toe nog niet is gelukt, gaat het dan lukken zonder hulp?
Ik heb me heel eenzaam gevoeld en ben dankbaar met mijn netwerk en dit gun ik jou ook!

Ik ben blij dat ik in mezelf heb geïnvesteerd en hulp heb ingeschakeld. Het heeft me zoveel gebracht. Voor mezelf, mijn gezin en mijn bedrijf.  Wees trots op jezelf en jouw bedrijf.

Het resultaat

In De Nieuwe Wereld Netwerk Community heb je maandelijks support van Corine en de andere deelnemers in deze community. Zij staan er hetzelfde in als jij. Mochten we weer te maken krijgen met maatregelen dan is het ook fijn om te bespreken hoe je hier mee om kunt gaan. We zijn er voor elkaar. Een keer in het kwartaal komen we live samen op locatie.

Jij bent je bedrijf!

Meest gestelde vragen

Wat is een Nieuwe Wereld ondernemer?

Dit is een ondernemer die ziet wat er speelt in de wereld. Die iedereen wil helpen ongeacht de gezondheidskeuzes die iemand maakt. Die voelt dat zij hier is met een reden. En de wereld mooier achter wil laten dan dat zij er op gekomen is door middel van de kennis die zij dmv persoonijke ervaringen, opleidingen en werk heeft opgedaan.

Ik heb veel spirituele ondernemers geholpen zoals yogadocenten, kindercoaches en masseurs. En ook een eigenaar spiritueel centrum, een rouwtherapeut, astrologe een voedingscoach, personal trainer, dansdocent et cetera.

Hoelang duurt de begeleiding tijdens de Nieuwe Wereld Netwerk Community?

Het duurt tot zolang jij wilt. Vanuit het maandabonnement is het maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand. Het jaartraject is per jaar opzegbaar.
.

Wat is het maandbedrag voor de Nieuwe Wereld Netwerk Community?

Het maandbedrag is 59 excl btw
Hiervoor krijg je de videodatabase twv 1999
Maandelijks een groepscoachcall twv 149
Een keer in het kwartaal een livemiddag om te netwerken twv 149
3 programma’s van Corine van Zoelen.Receiving the day twv 55, de Afstemchallenge twv 99 en het programma ‘Balans tussen werk en privé ‘twv 149

Is de Nieuwe Wereld Netwerk Community ook voor mij en mijn bedrijf interessant?

Ja, dit is voor iedere ondernemer interessant. Er is een yogadocent,  een kindercoach, masseur, eigenaar spiritueel centrum, rouwtherapeut, voedingscoach, tuinman et cetera. In dit netwerk wil ik graag bewuste ondernemers samen brengen die zien wat er speelt, voelen dat het anders mag en op hun manier met hun kennis willen bijdragen aan die nieuwe wereld.

Moet ik bij een coachcall aanwezig zijn?

Je hoeft niet per se bij een coachcall aanwezig te zijn. Je kunt ook de opnames bekijken in de academie.

Ik wil een online programma / cursus maken. Bespreek je dit ook in de Nieuwe Wereld Netwerk Community?

In de Nieuwe Wereld Netwerk Community zitten allerlei ondernemers die het fijn vinden om te sparren en maandelijks samen met andere ondernemers een coachcall van mij te hebben. Dit kan als je live of online ondernemer bent. We zitten in het Aquarius tijdperk en daar speelt technologie wel een grote rol.

Heb je helemaal nog geen online programma? Wil je hier meer informatie over? Check de site: www.vanondernemernaaronlineondernemer.nl .

Ik heb al de training Van Ondernemer Naar Online Ondernemer gedaan. Is deze community ook interessant voor mij?

Jazeker is deze community dan interessant. Je hebt een prachtig online programma gemaakt of traject met de combinatie online en live.
Het is de perfecte plek om een podium te krijgen waar je je kennis deelt zodat andere je gaan volgen. Een plek om te geven en te nemen.

Als online ondernemer heb je zoveel mogelijkheden EN zijn er geen stads- of landgrenzen.

Wanneer zijn de coachcalls?

Maandelijks op de 1e donderdag van de maand.
T/m december zijn dit de dagen en tijden.
Donderdag 5 oktober 14:00-15:00
Donderdag 2 november 14:00-15:00
Donderdag 7 december 14:00-15:00

Wanneer is de live netwerkmiddag

Er is een live/netwerkmiddag op de 3e donderdagmiddag van de laatste maand  in  het kwartaal. Tot en met dit jaar is dit de datum:
Donderdag 14 december 13:00 – 17:00
We doen dan een ‘Secret Santa’ en je neemt een kerstpakket mee voor een andere ondernemer a 15 euro.

.

Waar zijn de live bijeenkomsten?

Live netwerkbijeenkomsten aan het einde van het kwartaal zijn op mijn kantoor in Lelystad.

De bijeenkomsten op locatie in het land zijn op eigen initiatief van de deelnemers van de community. Leuk als jij er een organiseert in je eigen praktijk / studio / winkel / kantoor.

Welke workshops zitten er allemaal in de videodatabase?

In de videodatabase zitten workshops die in deze community gegeven zijn door Corine of andere experts op hun vakgebied twv 1999. Zoals:
Wat voor andere valuta is er naast de Euro?
Relaxt ondernemen met energetische oefening
Waar starten met podcasten
Zelfmeesterschap
SEO workshop
3 tips voor je website
Akara Numerologie
Maak je eigen Carddeck
HSP voor professionals in de nieuwe wereld
Adem workshop
Wat zegt je Human Design chart over jou?
In Canva een fantastisch e-book maken
15 online verdienmodellen
Wat is de spirituele betekenis van een dier voor jou?
Social media workshop
Facebook en Instagram uitleg
Hoe maak je een Gravatar?
Workshop loslaten

.

En als ik nu nog een vraag heb die niet beantwoord is?

Als je nu nog een vraag hebt waar je geen antwoord op hebt gekregen, neem dan even contact op met info@corinevanzoelen.nl
Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!