De energie van 2023

Ik kreeg van Judith Muijs een video van Irene van den Oever van Irenevandenoever.nl met de energie van 2023 doorgestuurd.
Het is te mooi om niet te delen, dus bij deze een gedeelte uit haar blogartikel.

“In het kort staat er dat Jupiter maakt dat je je optimistisch voelt over jouw levensdoel.
Moed, lef en durf hebt om ervoor te gaan, wat er ook gebeurt of wat anderen ook zeggen.
En dat, dankzij de praktische Steenbokenergie, het dit jaar niet bij dromen blijft
maar dat je ook echt in actie komt en jouw Zielsmissie gaat realiseren.

De mooie verbinding tussen Jupiter en Venus, de planeet die verbonden is met je werk vraagt je te kijken wat mag worden afgerond. Wat heb je geleerd over jezelf en jouw rol in de wereld in het afgelopen jaar en hoe wil je dat in 2023 anders vorm geven? De energie van Jupiter zorgt voor een optimistische houding zodat je kansen en mogelijkheden kunt zien en grijpen!

De Maan staat nu op 3 graden van het aardeteken Stier. Dit verwijst naar het ervaren van emotionele veiligheid en zekerheid door de inzet van de Goddelijke creatiekracht van de 3. Wat mag er nu door jou geboren worden? Wat ga je in de wereld zetten? Wat wil jij in 2023 in jouw leven verwelkomen?

De Zon staat op 1 januari op 10 graden van het teken Steenbok. Het teken dat verbonden is met de realisatie van het Hoger Doel in het leven. Als je kijkt naar de Steenbok in de natuur, dan zie je dat deze ongekende hoogtes kan bereiken. Het is misschien niet de snelste klimmer maar qua karakter, talenten en vaardigheden is hij het best uitgerust om moeilijk begaanbare paden te lopen, obstakels te overwinnen en eenzame hoogtes te bereiken.

10 is het getal van een groots nieuw begin én van directe manifestatie. Waar je nu aan denkt of aandacht aan schenkt, kan zich direct manifesteren. Dus wees je bewust van waar je met je aandacht bent. Focus op wat je wil, niet op wat je niet wilt. Zet daarom een heldere, duidelijke, positieve intentie voor 2023.

Wanneer jij invloed wilt hebben op de uitkomst of het resultaat zul je daarvoor zelf in actie moeten komen. Dat is de energie van Steenbok: verantwoordelijkheid nemen voor jouw levenspad en levensgeluk. Past het werk dat je doet nog bij jouw Zielsmissie? Voel je dat je door en dankzij jouw werk jouw Unieke bijdrage kunt leveren aan een mooiere en betere wereld?

Het getal 10 reduceert tot 1 en dat is het getal van de Pionier, van een nieuwe start, een heel nieuw begin. De Pionier die zijn hart volgt en zich daarbij niet laat afleiden of weerhouden door de mening van anderen.”

Het is niet voor niets dat ik morgen start met de training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’. Alle pioniers, die uit de matrix willen stappen, zien dat het anders mag in deze wereld, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en hun omgeving, die de roep voelen van hun ziel en luisteren. Zijn ingestapt.

Stap ook in op deze magische reis, die je leven en je bedrijf gaat veranderen. Ontdekt wat jouw zielsmissie is. Je zienswijze verruimd. Zodat je mogelijkheden ziet en pakt. Leert leven en ondernemen op jouw manier en voorwaarden. Vanuit vrijheid en plezier.

De plek en situatie waar jij nu bent is dankzij de keuzes die je hebt gemaakt.
Door een andere keuze te maken uit je comfort zone, kom je op plekken en in situaties waar je alleen maar van kon dromen.

In deze tijd draait alles om energie, dus mocht je al lager twijfelen, jezelf aangetrokken voelen tot deze training of tot mij? Weet dan dat dit niet voor niets zo is.
Ik kan 100-en mailtjes sturen, met NU moet je instappen, Dit is JOUW moment maar jouw ziel weet wanneer het jouw moment is. Je voelt het in je sacraal, het is de fluistering van je ziel of je weet wanneer je hart klopt.

Ik ontmoet je graag in de training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’ die morgen, 9 januari start

Fijne dag!

Corine. 

 

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!