If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

Voor wie

Andersdenkende ondernemers die de wereld beter willen achterlaten dan dat ze er op gekomen zijn. Hun kennis willen delen met de rest van de wereld. Die willen verbinden en samenwerken en zien dat de weg die zij heeft afgelegd in het leven op persoonlijk, opleiding en werkgebied van belang is geweest om te komen waar zij nu is.
Om een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld die we samen mogen bouwen. Deze is er al. We hoeven er alleen maar op af te stemmen.
De vrouwen die je voorgingen en o.a. online werken en leven zonder landsgrenzen wonen in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Aruba, Afrika, Bali, Mexico, Australië en Dubai.

Als jij ook een Nieuwe Wereld Ondernemer bent en voelt dat jij je missie mag uitdragen op jouw manier, vanuit jouw design, vanuit jouw onderbewustzijn en als extra verdienmodel hiervoor een online programma wilt inzetten.

Wat

Het is goed om als ondernemer naast te investeren in kennis in jouw vakgebied, ook te investeren in jezelf, zodat je leert om te ondernemen en weer frisse vernieuwende ideeën op doet. Je leert tijd vrij te maken voor jezelf en je dierbaren, want dat is tenslotte waar het leven om draait.

Ik ben geen gewone Business Coach, maar richt me op de “Wakkere, bewuste, andersdenkende” ondernemers die zien wat er speelt op het grote wereldtoneel.
Voelen dat het anders mag en hun kennis willen delen met meerdere mensen. Hoe zorg je dat je hen bereikt? Dat je zichtbaar bent met alle censuur? Hoe je blijft staan als er in jouw vakgebied allerlei maatregelen opgelegd worden?
Hoe zorg je dat je uniek bent? Wat is je missie? Hoe zet je de nieuwe marketingtechnieken in? Hoe zorg je voor balans tussen werk en privé?
Ik leer je dit door vanuit ontspanning te ondernemen. Hiervoor gebruik ik videolessen, e-books, audio’s, diverse coachtools, begeleid ik je met een andere mindset, geef ik diverse uitleg over marketingstrategieën, diverse verdienmodellen en nog veel meer.

Als je hiermee in aanraking komt, betekent dit dat je leert omgaan met jezelf, dat je je eigen grenzen kent, gaat staan voor jouw waarheid,
dat je weet hoe je meer rust in je hoofd krijgt, dat je aardiger bent voor jezelf en indirect ook voor je omgeving. Dat je uniek bent in wat je doet en afgestemd op je eigen missie. Hierdoor ben je meer in balans en trek je de juiste klanten aan. Dit heeft positieve uitwerkingen in je privé leven en in je bedrijf. En ga je online inzetten als extra inkomstenstroom.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek.
Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. Afgelopen jaren was ik werkzaam als Yoga Business Coach. In het begin was ik gespecialiseerd in yogadocenten. Doordat ik in april 2020 vragen stelde bij de maatregelen die opgelegd werden gingen ook andere spirituele ondernemers me volgen en een online programma ontwikkelen onder mijn begeleiding.

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Ik wilde niet meer vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik nu ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom heb ik de Nieuwe Wereld Netwerk Community opgericht, organiseer ik het Nieuwe Wereld Business Event, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind interessant voor jou.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

GRATIS

15 online verdienmodellen

In deze gratis 3-delige videoserie deel ik 15 online verdienmodellen om online aanbod te creëren.

Plan je succesvolste jaar

In deze gratis 3-delige videoserie vind je meer focus voor je jezelf en je bedrijf en maak je je doelen helder voor het nieuwe jaar.

Blauwprint magazine

Het gratis Blauwprint magazine staat vol inspiratie, leuke weetjes, tips, informatie over het werken met de Blauwprint methodiek en nog veel meer.

INSPIRATIE

Podcast

Beluister wekelijks mijn podcasts met informatie over nieuwe wereld ondernemen en interviews met interessante nieuwe wereld ondernemers.

Blog

Liever lezen? Dat kan ook, want in mijn blogs kun je ook alles lezen over het nieuwe wereld ondernemen.

Pauwertalk

Regelmatig geef ik live online een Pauwertalk met actuele onderwerpen die interessant zijn voor jou als nieuwe wereld ondernemer.

Wil je Nieuwe Wereld Ondernemer worden
en online producten als extra verdienmodel inzetten?

Op 17 april 2023 start de online training weer!

Hierin word je stap voor stap begeleid om vanuit jouw kwaliteiten te kijken wie je doelgroep is, welk idee meer vorm mag krijgen, welke social media kanalen je hiervoor in zet, wat de beste opzet is van jouw online platform of programma. Hoe je een goed lanceerplan neerzet en wat de beste lanceerroute is die bij jouw manier van ondernemen past.
Dit is inclusief een eigen online platform en technisch support.

Nieuwe Wereld Ondernemers Mastermind

Vrijdag 12 mei start de Nieuwe Wereld Ondernemers Mastermind.

Ruim zes maanden lang begeleiding aan jou en een kleine groep gelijkgestemde ondernemers.

Vijf persoonlijke 1-op-1 coachcalls met mij

Ondernemen vanuit de maanstanden

Wekelijks bepaal je op maandag je doelen voor vieren we je successen live online op vrijdag.

Eén keer in de maand hebben we een online mastermind coachcall 

Er zijn drie samenkomstdagen verspreid over deze periode.
Vrijdag 12 mei, dinsdag 5 september en donderdag 14 december.

Uiteraard zit de Mastermind vol met mijn ondernemerskennis en geef ik tips met betrekking tot marketing en strategie.
Geen standaard regels, afvinklijstjes of zoals het “hoort”. Je leert ondernemen vanuit je eigen kracht, hart, kern en waarheid.
Afstemmen op je hogere zelf. Dit is de beste marketingtool om in te zetten. Als je van daaruit spreekt en zichtbaar bent, komen je klanten naar je toe.

Tijdens deze Mastermind hebben we wekelijks contact met de groep. Dit is een grote stok achter de deur en geeft je het beste resultaat in jouw persoonlijke en bedrijfsgroei. Ondernemen is een spel. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

De Nieuwe Wereld Netwerk Community

De community waar gelijkgestemde nieuwe wereld ondernemers online hun kennis delen, verbinden en samenwerken en live samenkomen. Iedereen levert een bijdrage vanuit zijn/haar kwaliteiten om aan de nieuwe wereld te bouwen.

Online kennisworkshops
Tips m.b.t. interessante podcasts, websites en documentaires
Marktplaats van producten en online diensten van collega ondernemers
Gratis toegang tot online trainingen

SHOP

Pauwervrouwen carddeck

Pauwervrouwen sieraden

Jaarkalender
2023

Pauwerquotes ansichtkaarten

TESTIMONIALS

Zij gingen je voor

Als je niet zo goed weet wat je wilt en je wilt in jezelf investeren dan raad ik je zeker aan om met Corine in zee te gaan

In maart 2017 ben ik begonnen met mijn eigen fysiotherapiepraktijk. Hier combineer ik yoga met fysiotherapie. Ik wist niet zo goed hoe ik nieuwe klanten kon aantrekken en had wat ideeën over filmpjes maken nav mijn therapeutische yogaworkshops. Ik volgde Corine al een beetje en dacht dat het wel goed zou zijn om haar eens te vragen of ze me kon helpen. Corine was gelijk super enthousiast, het voelde goed en ik dacht, waarom niet. Het kan zeker geen kwaad. Het contact met Corine is echt super goed, ze reageert snel op vragen en komt met veel ideeën. Dit is erg prettig. Zo heb ik in 4 maanden tijd een online programma neer gezet voor mijn yoga cursisten, patiënten en iedereen die interesse heeft in beter bewegen. Als je niet zo goed weet wat je wilt en je wilt in jezelf investeren dan raad ik je zeker aan om met Corine in zee te gaan, je zult er geen spijt van krijgen!

Manja

Het heeft me opgeleverd dat ik meer cliënten heb

Ik wilde graag zichtbaarder worden en meer bekendheid krijgen. Dat is goed gelukt. Corine heeft me goed op weg geholpen met Instagram. Ik was daarin een beginner, maar post nu iedere dag tips. En ik heb er plezier in gekregen. Ook heb ik mijn angst overwonnen om mezelf te filmen. Het aantal cliënten is dusdanig vermeerderd dat filmen er een beetje bij inschiet, maar mijn doel was meer cliënten dus dat is geen probleem. Corine heeft me iedere keer weer op mijn doel gewezen wat ik prettig vond. Het heeft me opgeleverd dat ik meer cliënten heb en dat ik mijn focus toch nog steeds op mijn doel moet richten. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn boek gelanceerd waarvoor ze mij ook veel tips heeft gegeven.

Sandra

Toen ik Corine zag, sprak haar manier van werken mij meteen aan.

Ik was al een beetje begonnen met online ondernemen maar kreeg het niet echt van de grond. Ik werk al jaren zelfstandig en voor dit traject kon ik wel wat hulp gebruiken. Toen ik Corine zag, sprak haar manier van werken mij meteen aan. Toen ik haar sprak en alles duidelijk was, was ik ervan overtuigd dat ik dit als cadeau aan mezelf wilde geven. Om zelf een keer gecoacht te worden en mijn bedrijf een nieuwe vibe te geven en te kunnen voldoen aan de vraag naar online lessen.  Ik wilde het retreat er heel graag bij doen omdat ik een stukje live ook heel fijn vindt en ik zag het meteen als een klein retreat voor mezelf en om in contact te komen met andere online (yoga)ondernemers.

Danielle

Het is echt een traject wat mij in mijn ondernemerschap heeft doen groeien.

Ik volgde Corine al een paar jaar. Ik deed mee aan de challenge en koos voor het traject.Je kunt elkaar steunen, stimuleren, tips geven, je ziet dat je tegen dezelfde dingen aan loopt.

Ik was op dat moment al van plan om een klein online programma te maken. Ik wist niet waar te beginnen. Ik zag het vooral als praktische en technische ondersteuning. Kwam ik mooi bedrogen uit, het bleek veel meer dan dat. Het is echt een traject wat mij in mijn ondernemerschap heeft doen groeien. Alles wat je kunt bedenken wat zowel voor je online als offline onderneming bruikbaar is komt aan bod.

Ik merk dat ik steviger in mijn schoenen sta, ik weet wat ik wil en laat niet met me sollen. De groep is heel liefdevol. Iedereen gaat hetzelfde proces door, heeft dezelfde onzekerheden. Daarnaast kunnen we ook samen onze successen vieren. De verbinding is prachtig.

Helga

De hele opleiding heeft me zoveel gebracht!

Ik gaf de opleiding als cadeau aan mezelf.
De hele opleiding heeft me zoveel gebracht! Behalve de academie, waar ik mijn online maar ook offline producten veel professioneler kan aanbieden, heeft het me veel meer bewust gemaakt van wat ik het liefste doe, offline 1 op 1 mensen helpen met veel meer dan mindfulness begeleidingstrajecten. En dat is zo gaaf om te doen!
Doordat ik veel meer aan het ondernemen ben, loopt het als een trein, dus ik ben helemaal blij.
Ik heb me eerst meer op de theorie gericht, toen op de academie en de technische coachcalls.
Op dit moment ben ik zo druk met wat er aan klanten uit de opleiding is gekomen. Ik ben helemaal tevreden en blij met mijn cadeau.

Marjolein

Pauwervrouwen Magazine

Pauwervrouwen Magazine

Het Pauwervrouwen magazine is DE fysieke Business glossy met nieuwe wereld ondernemers die de wereld mooier achter willen laten dan dat ze er op gekomen zijn.

Het 100 pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine.
Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten.


Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!