Ik heb groot nieuws!
Ik ben geïnterviewd door Tim Douwsma bekend van Univibes. Dit ivm de GRATIS documentaire ‘MORGEN’ waarin hij op onderzoek uit gaat naar de mogelijkheden in de Nieuwe Wereld. Hij interviewt een aantal collectieven die zijn ontstaan in Nederland. Een persoonlijk verhaal achter de mensen binnen dergelijke organisaties, hun motivatie en hun drijfveren. En zodoende kwam hij ook bij mij.

Ik vertel mijn verhaal, dat ik online ondernemer ben en anderen help met het online ondernemen. Ik had mazzel want de opnames waren in Nederland en in Turkije.

De documentaire is gisteren uitgekomen! Ga het nu bekijken via de pagina van Docsfair of bij BLCKBX of op het kanaal van Univibes tijdens de meivakantie. Kom in de positieve vibe voor de toekomst.

Documentaire ´MORGEN´

In deze documentaire interviewt Tim Douwsma:
– Björne Willemsen van ‘We are pioniers Magazine’
– Olaf Wellers van ‘Keuze Vrij Bij Mij’.
– Marjolein vd Meulen van ‘Heart Connection Nederland’
– Marije Binnekade van ‘Zorgmedewerkers verenigd’
– Romy Quint van ‘Vrouwen voor Vrijheid’
En mij, Corine van Zoelen van ‘Corine van Zoelen.’

De opnamen waren in Nederland en in Turkije.

3 belangrijke redenen voor het online ondernemerschap.

In de documentaire vertel ik dat:
1. Je dmv online ondernemen inkomsten blijft genereren ondanks het feit als er weer maatregelen opgelegd worden. Je onderneemt op basis van jouw regels en voorwaarden.
2. Als het leven anders loopt dan gepland, zoals bij mij. Is online een manier van passief inkomen. Je bedrijf blijft omzet genereren zonder dat je op dat moment aanwezig bent.
3. Als je zoals ik de droom hebt om in het buiteland te wonen en te werken is dit ook mogelijk dankzij online ondernemen. Ik werk locatie onafhankelijk.

Drie belangrijke redenen voor jou om na te denken hoe ook jij een online verdienmodel in mag zetten in jouw bedrijf.

We zijn reeds begonnen met de training maar bent welkom om nog in te stappen! Zodat ook jij voorbereid bent op MORGEN!

Meer informatie over de training ‘Van Ondernemer Naar Online Ondernemer’

Podcast 215 gaat over de documentaire ‘MORGEN’

Tijdens de corona pandemie zijn er veel collectieven en bewegingen ontstaan in Nederland. Er zijn diverse organisaties opgericht door professionals of bezorgde burgers die opkomen voor hun grondrechten en keuzevrijheid. 

Zij lieten hun kritische stem horen omdat de berichtgevingen in de media te eenzijdig was en zij niet gehoord werden. Ook moest er volgens deze collectieven en bewegingen meer respect en aandacht voor een ieders vrije keuze en lichamelijke integriteit komen. Inmiddels zijn er diverse crisissen die het vertrouwen in de toekomst somber maken. Jongeren die leerachterstanden oplopen, de toenemende depressiviteit onder jongeren, uitgestelde zorg, een energiecrisis, inflatie, huizenmarkt en ook nog een oorlog.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die opkomen voor het collectieve belang van de burgers. Mensen uit diverse lagen van de samenleving met verschillende expertises, jong en oud, die een positieve oplossing hebben bedacht om een verschil te maken. Daarom gaat Tim Douwsma in deze documentaire-reeks op zoek naar een aantal collectieven die zijn ontstaan in Nederland. Een human verhaal achter de mensen binnen dergelijke organisaties, hun motivatie en hun drijfveren.

Lees meer op de shownotespagina van podcast 215 of beluister rechtstreeks op Spotify.

Van Ondernemer Naar Online Ondernemer

Wil jij ook klaar zijn voor morgen? Online ondernemen en passief inkomen genereren?
We zijn reeds gestart maar je bent nog welkom. 

In 90 dagen jouw online programma ontwikkelen en verkopen.
In deze ondernemerstraining leer ik je de kneepjes van het online ondernemen EN krijg je een eigen online platform met je eigen online programma’s. Persoonlijke hulp van mij dmv coachcalls en een live dag en technisch support.

Dus mocht je ook het verlangen hebben om je dromen en wensen te realiseren en jouw spirituele inzichten beter in de praktijk te brengen dan is dit dus DE tijd om dit te doen.
Droom je van meer vrijheid, saamhorigheid en onafhankelijkheid?
Mocht je ook weten wat je wilt, jouw waarheid en kennis delen en je pad en nu je hart volgen en postief bouwen aan jouw bedrijf?

Doe dan mee en neem contact op via info@corinevanzoelen.nl of kijk op de pagina: ´Van Ondernemer Naar Online Ondernemer´

Fijne dag!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!