Afstemchallenge

6 dagen lang afstemmen op je zielsmissie, je dromen en je doelgroep.
Meld je aan en start direct!

Herkenbaar?

Ben jij een nieuwe wereld ondernemer? Iemand die werkt aan een betere wereld door een ander te begeleiden zoals een coach, masseur, yogadocent? En herken je de volgende vragen en gedachten?

Ik wil meer bereiken met mijn coaching maar er zijn al zoveel anderen. Wat maakt mij uniek? Wie ben ik?

Wat is mijn zielsmissie?

Wat is mijn sankalpa, mijn persoonlijke intentie/wens vanuit mijn ziel?

Ik vind het lastig om mijn mindset positief te houden op dit moment

Persoonlijk loop ik nog tegen wat zaken aan en dit heeft invloed op mijn bedrijf.

Wat is mijn manier van ondernemen?

Ik geef iedereen ontspanning maar vergeet mezelf en ervaar regelmatig stress

Ik voel dat ik mijn missie in de wereld wil zetten om meer leerlingen te bereiken maar wat is mijn manier?

In 6 dagen leer je:

Wat jouw Human Design is.

Hoe je groeit in zelfvertrouwen en hierdoor ook met je bedrijf.

Wat je autoriteit en strategie is en deze inzet in je bedrijf.
Dus GEEN marketing trucjes.

Waar je moet beginnen. Welke stappen je moet zetten.

Hoe je je zielsmissie helder hebt, je stip op de horizon ziet en weet wat je te doen staat.

Hoe je je dromen en wensen manifesteert.

Hoe je keuzes maakt vanuit jouw design.

Hoe je je onderbewustzijn kunt laten spreken en daar naar luisteren!

Hoe je een helder beeld krijgt van je kernkwaliteiten.

Wat heb ik te bieden?

6 dagen lang, video’s, audio’s met geleide visualisaties, 6 e-books met interessante opdrachten.

Deze dagen ontdek je je zielsmissie, weet je wat de reden is dat je nu doet wat je doet. Als het op dit moment anders loopt dan je dacht dat je vertrouwen houdt dat je een ander pad hebt wat je mag bewandelen.

Je ontdekt jouw eigenschappen en hoe je deze inzet in je bedrijf. Hierdoor leer je beter prioriteiten te stellen en houd je meer focus.

Je leert over jouw persoonlijke Human Design type en wat je autoriteit en de strategie is die bij jouw design past.

Je gaat aan je mindset en persoonlijke ontwikkeling werken en manifesteren. Keuzes maken die bij jouw design passen. Zodat je balans creëert, persoonlijk geluk en vrijheid.

Deze 6 dagen van je leven zijn de eerste stap naar een nieuwe toekomst met nieuwe inzichten en doelen.

Bij vragen over je design, met betrekking tot je keuzes ben ik er voor je in de besloten Facebookgroep die bij deze challenge hoort. 

Stap voor stap

Dag 1

We kijken naar je Human design. Ben je een Manifestor, Manifesting Generator, Generator, Projector of Reflector. Je strategie en autoriteit.

Dag 2

Je ontdekt je levenswerk, evolutie, wat je uitstraalt en je zielsmissie.

Dag 3

Je gaat je angsten aankijken.
Je neemt afscheid van die angsten om verder te gaan. Zodat je ruimte maakt voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Dag 4

Je gaat kijken naar je kernkwaliteiten en hoe je deze inzet in je bedrijf d.m.v een tool die ik gebruik tijdens de zandbaksessies.

Dag 5

Je gaat keuzes maken over hoe je jouw pad verder gaat bewandelen. Opschonen en opschalen.
Keuzes m.b.t. loslaten, ruimte maken, groei, dat wat goed loopt op te schalen, samenwerkingen te stoppen etcetera.

Dag 6

We staan stil bij dankbaarheid.
Dit verhoogt je frequentie. En heel belangrijk, het zorgt voor balans in je bedrijf. Ontspannen, tijd nemen voor jezelf,  je sankalpa helder hebben, wereldvrede en je dromen manifesteren.

AFSTEM Challenge

  • 6 daagse training
  • 6 e-books met opdrachten
  • Inspirerende video’s en/of audio’s
  • Een besloten Facebookgroep waar je terecht kan met al je vragen.
  • 6 maanden toegang tot het onlineprogramma

Het geeft je inzichten in jezelf, jouw manier van leven en ondernemen.

99,-

excl BTW

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. Afgelopen jaren was ik werkzaam als Yoga Business Coach. In het begin was ik gespecialiseerd in yogadocenten. Naarmate de tijd vorderde gingen ook andere spirituele ondernemers me volgen en een online programma ontwikkelen onder mijn begeleiding.

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Mijn levenswerk is 1.1. Dit is de mannelijke alfa wolf in mij die niet voorop loopt maar naast de groep en zorgt dat de groep veilig aankomt bij de bestemming.
Mijn 2, staat voor ontvankelijkheid om mijn vrouwelijkheid te ondersteunen.

Ik begeleid ondernemers die voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van online programma’s/cursussen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom heb ik de Nieuwe Wereld Netwerk Community opgericht, organiseer ik het Nieuwe Wereld Business Event, retreats en diverse workshops.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Kind words

zij gingen je voor

{

Rianne:

Ik ben blij dat ik de afstemchallenge heb gedaan. Al een tijdje worstel ik met het nemen van een beslissing. Nu snap ik dat ik soms langer mag nadenken, dat ik meer mag luisteren naar mijn lichaam en waarom dat soms zo moeilijk voor mij is. Human design is super interessant! Het aankijken van angsten, het maken van keuzes. Het heeft mij richting gegeven! Dank!

{

Sandra:

Ik ben begonnen met de afstemchallenge omdat ik al een tijdje de connectie met mezelf niet goed (genoeg) voelde en mijn mindset een boost kon gebruiken. Ik was al begonnen Receiving the Day te volgen en zocht verdieping. De challenge heeft me op een diep niveau bevestigd in wie ik ben en waarom ik hier op aarde ben. Ontzettend waardevol ook om dit samen met een groepje gelijkgestemde onderzoekende/nieuwsgierige ondernemers te beleven en verder te gaan leven:-). Ik raad de challenge aan iedereen aan die zichzelf opnieuw wil ontdekken / (her)vinden of bevestigen en bekrachtigen en vanuit de kern te werk wil gaan. Corine, dank je wel!

{

Vera:

Het was tijd om mijn focus en intuïtie te versterken. Ik voelde direct een JA toen deze challenge voorbij kwam.
De challenge heeft me geholpen om nog meer op mijzelf, kracht, intuïtie te vertrouwen en deze te volgen.
Het liet me inzien dat er kwaliteiten in mij zijn die ik niet zag maar die me wel verder kunnen brengen op mijn pad.
Het is een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf wil weten, zichzelf beter wil leren kennen en hoe je dit in je business en andere aspecten van je leven kunt toepassen.

{

Fleur

Ik deed mee met de afstemchallenge om een beter inzicht in mijzelf als ondernemer te krijgen. Ik zie mijzelf niet als ondernemer. Ik zou graag iets groters neer willen zetten, op een manier die bij mij past.
Ik heb geleerd dat ieder vanuit zijn eigen passie en human design mag ondernemen. Hoe ik hetgeen ik wil bereiken zelf kan manifesteren. En dat angsten er ook mogen zijn en dat deze niet negatief zijn, maar bij mij horen en hoe ik daarmee om kan gaan vanuit mijn human design.
Ik zou het iedereen aanraden die ook maar iets over zichzelf wil leren en op het gebied van ondernemen. Of je nu Yogadocent of Mind-Walk trainer bent. Op het gebied van ondernemen vanuit jouw passie is het voor iedereen een hele positieve toevoeging. Al ben je al jaren ondernemer, het kan je leren op een andere manier te kijken.

Mijn missie

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen klaar zijn voor de 5e dimensie. Die doorzien wat er speelt in de wereld en hierom willen werken aan zichzelf. Hun trauma’s aankijken en baden in zelfliefde om de frequentie te verhogen. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven spirituele nieuwe wereld ondernemers die goed zijn in hun vak. Maar ik zie dat zij het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste klanten hen niet vinden. Ik help nieuwe wereld ondernemers om hun missie helder te krijgen, zichtbaar te worden op social media, hun missie uit te dragen zodat ze nog meer klanten bereiken met hun kennis.

Jij bent je bedrijf!

Meest gestelde vragen

Wat is een nieuwe wereld ondernemer?

Dit is een ondernemer die ziet wat er speelt in de wereld. Die iedereen wil helpen ongeacht de gezondheidskeuzes die iemand maakt. Die voelt dat zij hier is met een reden. En de wereld mooier achter laat dan dat zij er op gekomen is door middel van de kennis die zij dmv persoonijke ervaringen, opleidingen en werk heeft opgedaan.

Ik heb veel spirituele ondernemers geholpen zoals yogadocenten, kindercoaches en masseurs. En ook een eigenaar spiritueel centrum, een rouwtherapeut, astrologe een voedingscoach, Personal trainer et cetera.

Wat weet ik aan het einde van deze 6 dagen?

Je hebt inzicht in jouw Human Design, je weet waar je angsten vandaan komen, gaat je angsten aan, leert loslaten, leert keuzes te maken en je voelt waar je dankbaar voor bent. Deze training geeft je heel veel verdieping in jezelf en je bedrijf.

Hoe lang hou ik toegang tot dit onlineprogramma?

Je houdt 6 maanden toegang tot het onlineprogramma.

Waar kan ik terecht als ik tijdens de training vragen heb?

Bij deze training zit een besloten Facebookgroep. Zodra je hier je vragen stelt zal ik er op antwoorden.

Corine in de media

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!