Gratis videoserie 15 online verdienmodellen

Als bewuste, andersdenkende, nieuwe wereld ondernemer deel je graag je kennis en sta je open voor allerlei mogelijkheden. Als online ondernemer is het mogelijk om locatie onafhankelijk te werken. Je bent niet afhankelijk van de inwoners in je dorp of stad. Er zijn werkelijk geen landsgrenzen en ook dat maakt je ook een nieuwe wereld ondernemer.

In deze gratis 3-delige videoserie deel ik 15 online verdienmodellen om een online aanbod te creëren. Zodat je geïnspireerd wordt om één van deze inkomstenstromen uit te proberen. Je bekijkt het in je eigen tijd en tempo. Vul je gegevens hieronder in en ontvang direct les 1 in je mailbox!

Ik ontvang graag de videoserie met de 15 online verdienmodellen!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Corine van Zoelen workation Marmaris Turkije

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. 

Vanuit de Human Design ben ik een Manifesting Generator. Profiel 1/3.
Mijn autoriteit is mijn sacraal en mijn strategie is leven en werken in respons.

Sinds 2020 zijn mijn ogen geopend en zie ik wat er speelt op het grote wereld toneel. Ik wil niet vechten tegen het systeem maar juist bouwen aan een nieuwe wereld. Vandaar dat ik ondernemers begeleid die ook voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van de online training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' waarin ik ze leer om eigen online programma’s/cursussen te ontwikkelen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik events, retreats en diverse workshops. Wil je verder ontwikkelen met je bedrijf dan is de mastermind wellicht interessant voor jou.

If you feel like you don’t fit in this world
it’s because you are here to help create a new one

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!