Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Esther Roijmans van Heeltotaal over de Germaanse geneeskunde.

Ergens heeft Esther altijd gevoeld dat je lichaam geen fout maakt als je ziek bent maar dat het een signaal is. Alleen kon ze deze taal van het lichaam niet verstaan. Daar begon haar zoektocht naar de betekenis en oorzaak van ziekte en symptomen.

Ze heeft veel patiënten en cliënten bijgestaan, boeken gelezen, therapeuten bezocht, cursussen gevolgd maar ze kon er nooit écht de vinger op leggen.

Tot ze in contact kwam met de Germanische Heilkunde/Germaanse Geneeskunde van dr. R. G. Hamer. Meteen pakte deze kennis haar. Het heeft haar wel enige moeite en tijd gekost om bepaalde overtuigingen als oud-IC-verpleegkundige los te laten en te ‘omdenken’.

Zelf haar eigen processen ‘biologisch’ ervaren en ziektes doorleven heeft haar geholpen om weer op de ‘biologie’ te gaan vertrouwen. Haar man, kinderen en huisdieren hebben haar ook prachtige voorbeelden laten zien en niet te vergeten haar cliënten.

De taal van het lichaam is eerlijk en recht door zee. Het lichaam laat zien hoe jij het leven ervaart of ervaren hebt. Aan iedere ziekte gaat een traumatisch ervaring vooraf. Het lichaam krijgt een aanpassing om jou te helpen deze shock-periode door te komen tot je het hebt opgelost.

Esther kan zich geen leven meer voorstellen zonder de kennis van de 5 Biologische Natuurwetten en gunt iedereen een leven zonder angst en paniek voor ziekte. Leer deze kennis terwijl je nog gezond bent. Dat is de beste preventie!

Meer informatie over Esther en haar missie is te vinden op haar website.
https://www.heeltotaal.nl/

Ze ontvangt cliënten in haar praktijk en ze  geeft een basiscursus Germaanse Geneeskunde. Geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoe en waarom ziektes ontstaan.

Ze geeft een 4-daagse basiscursus Germaanse Geneeskunde. Meer informatie daarover vind je op deze pagina:
https://www.heeltotaal.nl/basiscursus-biologische-natuurwetten/

Het is ook mogelijk om online een opleiding te volgen over de Germanische Heilkunde met Tonia Nijenhuis en Casper Rutten. Dat kan via deze website www.germaanse-heikunde.nl

Social media:

Esther is te volgen op:
Facebook
Instagram

 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!