Interview met Cora Verkuilen

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Maureen Baas van Metaal kathedraal in Utrecht.

Metaal Kathedraal; Dé Utrechtse Biotoop voor het dagelijkse circulaire leven. Dé werkplaats voor ecologie vanuit Kunst, Wetenschap, Kennis, Kunde en Kracht van de natuur. Hier maken ze klimaatverandering en oplossingen bereikbaar voor en in de lokale leefomgeving.

Metaal Kathedraal is een prachtige evenementen locatie & kennisinstituut. Ze hebben natuurlijke watersystemen voor gevitaliseerd water waarmee je water in de meest optimale moleculaire waterstructuur tot je kan nemen. In de medicinale tuin kun je kruiden plukken om jezelf te helen Tevens zijn er diverse labs die fungeren als werk- en leerplekken voor alle leeftijden.

Ze zijn op zoek naar filantropen en geldstromen die hun maatschappelijke missie en werk ondersteunen in onderzoek, ontwikkeling van educatief programma en programmering. Zo kan Metaal Kathedraal interactief programma aan blijven bieden om samen te bouwen aan een zelfherstellende samenleving. Sinds 10 jaar maken ze in samenwerking met wetenschappers, ontwerpers, kunstenaars en burgers hun groene gezonde toekomst ervaarbaar vanuit hun living labs en circulaire proeftuin.

Meer informatie vind je op de website https://www.metaalkathedraal.nl/

Algemene informatie over Metaal Kathedraal, de missie en visie, het team en meewerkende partners vind je in DIT UITGEBREIDE DOCUMENT.

Social media:
Metaal Kathedraal  is te volgen op:
Facebook  
Instagram 
Twitter
Youtube

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!