podcast 191

In deze uitzending van de Corine van Zoelen podcast  interview ik Lars Faber.

Lars Faber is Breathwork coach, Codependency coach & auteur van 12, bijna 13 boeken. Hij is al een heel leven gefascineerd in de menselijke psyche, emoties en de werking van het menselijk lichaam. Lars heeft zijn ervaring niet alleen uit een boekje en opleidingen opgedaan. Als ervaringsdeskundige heeft hij diepe dalen gezien. Geboren en opgegroeid in een disfunctioneel gezin kreeg hij herhaaldelijk te maken met depressie, verslaving en hechtingsproblematiek.

Meer informatie
Meer informatie over Lars vind je op www.thebreathworkcoach.com 

Meer informatie over zijn ademcoach opleiding vind je hier.

Bekijk zijn gratis podcast op Youtube of luister deze op Spotify via deze link.

Lars heeft 2 tests ontwikkeld deze zijn te vinden op zijn site.

De Heart defender test
Kom in een hele korte tijd meer te weten over wat er speelt in jouw binnenwereld, jouw emoties, gedachten en gedrag. De Heart Defender test geeft heel snel weer waar je knelpunten zitten bij jezelf en in je relatie.

De Codependency test
In een ieder van ons is wel een archetype van codependency te vinden. Wij als sociale wezens hebben van kleins af aan onze eigen gedragspatronen ontwikkeld in sociale situaties, die we zowel bewust als onbewust uitvoeren. Ontdek met deze test wat jouw codependency archetype is, je kracht en je mindere kanten.

Social media:
Lars is te volgen op Facebook.

 

Beluister de podcast direct op Spotify

Of via deze mediakanalen:

Leuk als je mijn podcasts deelt!

Wil je een seintje als ik weer een nieuwe podcast publiceer? Dat kan!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen!

Chat openen
1
App me op...
Corine van Zoelen
App me of spreek in!